- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Bnmde 30 lardan 98 kere çıktı ilaç içmedim banada verdiler dostinex.keşke içseymişim diyorum bazen o kdr klomen kullandım uğraştım prolaktin yüzünden olmazda üzülürüm.Canım benim 41 di daha önce dün tahlil yaptırdım 30 a düşmüş. Sınır 26 diyor. Bu ay da kullanmaya devam ediyorum. Aslında doktor 2 kapsüllü dotinex verdi ama kullanmak istemiyorum. Ciddi yan etkileri var.
Ya bilmiyorum ki ilac falan vermedi pazartesi gelince tekrar bakalm dedi klomen verdi sadece. Insallah bu ay olur daha fazla beklemek istemiyorumBende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.
Ama bnmde kafama takılan prolaktin yumurtaları etkiliyorsa bnm klomenle 1 yumurtam oldu büyük ve iğneyle çatlattık belki klomen prolaktin in kötü etkisini baskılamıştır diye düşündüm .
Prolaktin yuksekken mi yumurtan catladi peki? Insallah olur olumsuz düşünmemek lazmBende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.
Ama bnmde kafama takılan prolaktin yumurtaları etkiliyorsa bnm klomenle 1 yumurtam oldu büyük ve iğneyle çatlattık belki klomen prolaktin in kötü etkisini baskılamıştır diye düşündüm .
Çatlama iğnesi vuruldum ben göbekten.inşAllah olur mucize olacak bnm için tutarsa bu şartlar altında.Prolaktin yuksekken mi yumurtan catladi peki? Insallah olur olumsuz düşünmemek lazm
Insallah olur cnm guzel haberler verirsin InsallahÇatlama iğnesi vuruldum ben göbekten.inşAllah olur mucize olacak bnm için tutarsa bu şartlar altında.
Bende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.
Prolaktin haric diger hormonlar normal cikti fsh lh falan. Sogan suyu icmistim onun faydasini gördüm kistlerde yari yariya küçülmüş[/QUOT
Bende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.
Prolaktik yüksek ken yumurtan büyüdüyse bu güzel haber ya içim rahatladı demek yinede büyüyebiliyor. Peki çatlama iğnesi işe yaramadımı?
Çatlama iğnesi vuruldum ben göbekten.inşAllah olur mucize olacak bnm için tutarsa bu şartlar altında.
Canım işte bende ilk önce şu testere dişil aslan pençesini kullanayım dedim düşmezse dotinex i kullanırım dedim. 1 ay a 41 den 30 a düşmüş. İnşallah yükselmez bu ayda devam edeceğim. Zaten 2 ay çay için diyorlar. Bu ay da adet olursam tahlil yaptıracağım yüksek se artık mecbur içeceğim. İçtikten sonra ve bir sonraki ay bebek düşünmeyin yazıyor içinde.Bnmde 30 lardan 98 kere çıktı ilaç içmedim banada verdiler dostinex.keşke içseymişim diyorum bazen o kdr klomen kullandım uğraştım prolaktin yüzünden olmazda üzülürüm.
Bence de olabilir baskılayan yanını etkisiz yapıp yumurtanın büyümesini sağlıyor olabilir. Peki prolaktik yüksek ken niçin olu düşürme yönünde hareket etmemiş doktor.
Prolaktin yuksekken mi yumurtan catladi peki? Insallah olur olumsuz düşünmemek lazm
Ben bir yere bağlı kalmadım çünkü.dr umun olduğu hastane iyi bir özel hastane orada düşük çıktı oda kendi hastanesinin sonucuna göre hareket etti.diğer tahlilleri yüksek çıkanları yani devlette yaptırmıştım umarım doğru yapmışızdır.Bence de olabilir baskılayan yanını etkisiz yapıp yumurtanın büyümesini sağlıyor olabilir. Peki prolaktik yüksek ken niçin olu düşürme yönünde hareket etmemiş doktor.
İnşAllah büyümüştür.hbrleri bekliyorum.Ben pazartesi gittigimde gorucem bakalm yumurtalar buyumus mu prolaktin yuksekken
İnşAllah Cnm .bugün iğneden sonraki 9. Günüm.7-8 güne belli olur.yazarım buraya.Evet canım ya bu bana da moral verdi. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende 30 olduğu için bu ayda hiç ümitlenmiyordum ama yine çok ümitlenmiyeyim çok büyük hayal kırıklığı oluyo.
Ben bir yere bağlı kalmadım çünkü.dr umun olduğu hastane iyi bir özel hastane orada düşük çıktı oda kendi hastanesinin sonucuna göre hareket etti.diğer tahlilleri yüksek çıkanları yani devlette yaptırmıştım umarım doğru yapmışızdır.
Bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah benimde büyür pro 30 ken. Bu ay yumurtlama testlerini kullanıcam bende. Bakalım LH yükselecek mi? :)Ben pazartesi gittigimde gorucem bakalm yumurtalar buyumus mu prolaktin yuksekken
Hadi hayirlisi bakalim:) adetin 3.gunu degil de adete 2 hafta kala prolaktinim 50 cikmisti benim ama yine de umutluyumBende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah benimde büyür pro 30 ken. Bu ay yumurtlama testlerini kullanıcam bende. Bakalım LH yükselecek mi? :)
Mutlaka haber vericem insallah iyi olcak buna inaniyorumİnşAllah büyümüştür.hbrleri bekliyorum.
Özeldeki 23.17 idi cnm.reglimin 3. Günü aç karnına yapıldı ama sabah erken değil saat 12 ydi.Canım Devletten sonra özelde yaptırdığında değerlerin düşmüş demekki. O yüzden doktor ona göre hareket etmiş. Çünkü prolaktin çok değişken her zaman farklı çıkabiliyormuş hatta ölçtürme günün ve saati bile önemli adetinin 3 günü sabah aç karnına ölçtürecekmişsin. Ben 3. günü gittim fakat akşam saat 7 de. Labrv. bayan sabah gelmeniz daha doğru dedi. Bende sabah gelemeyeceğimden akşam ölçtürdüm. Özeldeki prolaktin değerin kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?