Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

Arkadaslar yumurtam büyümüs catlatma ignemi de yaptirdm ama prolaktin 40:KK43:( dostinex verdi ama tedirginim zarari olursa diye
Süper cnm ya demek yüksekken de büyüyebiliyor, yumurtana çok sevindim cnm İnş benimki de büyür ama hamile kalırsan dotinex zararlı değilmi içinde hamile kalmayın yazıyor?? Hem büyümüş zaten niye verdi acaba bişey demedi mi?

Süper cnm ya demek yüksekken de büyüyebiliyor, yumurtana çok sevindim cnm İnş benimki de büyür ama hamile kalırsan dotinex zararlı değilmi içinde hamile kalmayın yazıyor?? Hem büyümüş zaten niye verdi acaba bişey demedi mi?
Ben de soyledim cnm zararli olmaz mi diye tüp bebek tedavilerinde de kullaniyoruz bi sorun olmaz dedi.. Doktoruma guvenmekten baska yapacak bisey kalmadi

Insallah seninki de büyür ne zaman gdiyosun doktora haberlerini bekliyorum

Ben de soyledim cnm zararli olmaz mi diye tüp bebek tedavilerinde de kullaniyoruz bi sorun olmaz dedi.. Doktoruma guvenmekten baska yapacak bisey kalmadi
Hadi bakalım o zaman inşallah bu ay güzel haberlerini alırız. Ben sırf onu içmemek için 1 aydır Aslan pençesi içtim anca 30 düştü. Bu ay bide çörek otu kürü yitiyorum ondan mı bilmiyorum hergün kasık ağrım var bugün 8. Günüm yumurtlama testlerini takip edeceğim bu ay inşallah benimde yumurtam büyüyüp çatlar.

mrb arkadaşlar
benimde geçen ay prolaktinim 39 çıktı dr dostinex vedi ama korunmamızıda söylemişti ama eşim korunmak istemedi bişey olur diye korkuyorum şimdi bu hapla düşük riskide artıyormuş sanırım Allah korusun ..
adetime 4 gün var tekrar gidicez bakalım düşmüşmü o_O

Arkadaslar yumurtam büyümüs catlatma ignemi de yaptirdm ama prolaktin 40:KK43:( dostinex verdi ama tedirginim zarari olursa diye
Bnmde prolaktin yüksek yumurtam büyüdü çatladı ve dün akşam ilk lekelenmem oldu regli olacağım.
Tutmadı yani ama prolaktinden mi başka sebep tenmi bilmiyorum tabi ilk iş cuma gidince soracağım Dr a.
Dostinex regli olursan başla bence.zaten bu ay geçti.yumurtalar büyüdü.

Bnmde prolaktin yüksek yumurtam büyüdü çatladı ve dün akşam ilk lekelenmem oldu regli olacağım.
Tutmadı yani ama prolaktinden mi başka sebep tenmi bilmiyorum tabi ilk iş cuma gidince soracağım Dr a.
Dostinex regli olursan başla bence.zaten bu ay geçti.yumurtalar büyüdü.
Bilemedim ki yaa yarim doz vermis zaten pazartesi persembe kullanicam sadece

Merhabalar arkadaşlar prolaktin değerim nisan ayında 37 çıkmıştı dostane kullanmıştım ve o zamandan beri tekrar edemedim testi tabi 1 ekimde doktorum hamile kalamadığım için tekrardan bu testi yaptı 35 çıktı ama doktorum izinliymiş dahiliye doktoru da pco olduğu için insülin değerlerime bakmıştı temiz çıkmış şükür ama hormon sonuçlarımı gösterdim bana emar çekil dedi doktorum a sormadan çekilmek istemedim 2.kez düşmemiş kitle olabilir dedi biraz moralim bozuldu açıkcası benim durumunda olan var mı aranızda prolaktin i yüksek olup düşmeyen neden kaynaklanıyor acaba ?
canım nisan nere ekim nere?
tabiki bu süreçte yeniden yükselmiş olabilir
dostinex i kontrollü bir şekilde her ay kullanmalısın ama dozajını azaltarak
bunu doktoruna söyle o sana kullanacağın dozu ayarlar

canım nisan nere ekim nere?
tabiki bu süreçte yeniden yükselmiş olabilir
dostinex i kontrollü bir şekilde her ay kullanmalısın ama dozajını azaltarak
bunu doktoruna söyle o sana kullanacağın dozu ayarlar
Bu gittiğim doktorum vermedi ilaç süt hormonu için değer 36 idi, yumurtlama gerçekleşmemiş dedi serophene diye yumurtlama ilacı verdi 1.aydayım bakalım hayırlısı

prolaktin adet olma sürenizi zatıyor mu mesela 25 günde bir olan adet 32 günde bire çıktı mı mesela?

Kızlar bide agnucaston var hayıt bitkisi tozundan oluşuyor tamamen bitkisel yani.
Prolaktin için iyiymiş.ben aldım cuma Dr a gidince sorup bişi demezse kullanmaya başlayacağım.kullananlar çok memnun.bi araştırın.

Bu gittiğim doktorum vermedi ilaç süt hormonu için değer 36 idi, yumurtlama gerçekleşmemiş dedi serophene diye yumurtlama ilacı verdi 1.aydayım bakalım hayırlısı
yumurtalamanın gerçekleşmemesinin sebebi zaten prolaktin yüksekliğidir
doktorun çok enteresanmış
benimki 25 ti dostinex verdi
her ay yarım hap kullanıyorum böylece yumurtam çatlıyor ve başka ilaca gerek kalmıyor

Back
X