Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

yumurtalamanın gerçekleşmemesinin sebebi zaten prolaktin yüksekliğidir
doktorun çok enteresanmış
benimki 25 ti dostinex verdi
her ay yarım hap kullanıyorum böylece yumurtam çatlıyor ve başka ilaca gerek kalmıyor
gittiğim izmir de profesör doktor ve 36 çok yüksek değil dedi ilaca gerek yok dedi adetin 19.ve 23 günü kan verdim progesteron için yumurtlama olmadığı için bu ilacı verdi ,senin bahsettiğin gibi bişey olsa 23 yıllık doktor verirdi galiba

gittiğim izmir de profesör doktor ve 36 çok yüksek değil dedi ilaca gerek yok dedi adetin 19.ve 23 günü kan verdim progesteron için yumurtlama olmadığı için bu ilacı verdi ,senin bahsettiğin gibi bişey olsa 23 yıllık doktor verirdi galiba
yumurtlamanın olmaması prolaktini yükseltiyor zaten birbirine bağlı

yumurtlamanın olmaması prolaktini yükseltiyor zaten birbirine bağlı
bana aralarında bi ilişki olduğunu falan söylemedi 8 tüp kan verdim insilünden hormon progesterona kadar bakıldı ,prolaktin çok yüksek değil dedi geçti bakalım 3 ay serephone kullancam dozunu arttırarak inşallah işe yarar,yaramazsa gel hsg çekelim dedi öyle yani ,işin ilginci izmirde gökalp tokaç a gittim kendisi alanında süper başka şehirlerden akın ediyor insanlar araştır istersen ,doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği bence,inanıyorum been hamile kalacağıma ,kendisi kilo ver dedi pco var bende 94 ile gitmiştim bugün tartıldım 84 olmuşum işe yarayacak bu uğraşlar inşallah

bana aralarında bi ilişki olduğunu falan söylemedi 8 tüp kan verdim insilünden hormon progesterona kadar bakıldı ,prolaktin çok yüksek değil dedi geçti bakalım 3 ay serephone kullancam dozunu arttırarak inşallah işe yarar,yaramazsa gel hsg çekelim dedi öyle yani ,işin ilginci izmirde gökalp tokaç a gittim kendisi alanında süper başka şehirlerden akın ediyor insanlar araştır istersen ,doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği bence,inanıyorum been hamile kalacağıma ,kendisi kilo ver dedi pco var bende 94 ile gitmiştim bugün tartıldım 84 olmuşum işe yarayacak bu uğraşlar inşallah
bu kadar iyi bir doktor ilaç tedavisine başlamadan önce hsg çekilmesi gerektiğini bilmiyor mu?

bu kadar iyi bir doktor ilaç tedavisine başlamadan önce hsg çekilmesi gerektiğini bilmiyor mu?
hayır çevremde kimden duyduysam en son çare hsg çekiliyor,kusura bakmayın ama çok karamsarsınız siz ben pozitif düşünüyorum ,herşey Allah tan hayırlısını dileyelim bence Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

hayır çevremde kimden duyduysam en son çare hsg çekiliyor,kusura bakmayın ama çok karamsarsınız siz ben pozitif düşünüyorum ,herşey Allah tan hayırlısını dileyelim bence Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
karamsarlıkla ne alakası varki bunun?
hsg çekilince hamile kalma olasılığı baya artıyor ve ilaç tedavisine gerek bile kalmıyor
tam tersi umut olsun diye söylemiştim ayrıca tüplerinizde tıkanıklık yapışıklık vs. varsa o içtiğiniz ilaçların hiçbir anlamı olmuyor, bunu da her kadın doğumcu bilir, o yüzden ilaçtan önce hsg çekilir
ama siz baya stres olmuşsunuz sanırım bu konuda, o yüzden bu saldırgan tavrınız
ne diyeyim allahın selameti başınıza olsun

karamsarlıkla ne alakası varki bunun?
hsg çekilince hamile kalma olasılığı baya artıyor ve ilaç tedavisine gerek bile kalmıyor
tam tersi umut olsun diye söylemiştim ayrıca tüplerinizde tıkanıklık yapışıklık vs. varsa o içtiğiniz ilaçların hiçbir anlamı olmuyor, bunu da her kadın doğumcu bilir, o yüzden ilaçtan önce hsg çekilir
ama siz baya stres olmuşsunuz sanırım bu konuda, o yüzden bu saldırgan tavrınız
ne diyeyim allahın selameti başınıza olsun

yukarıda yazışmaları okursan kimin daha saldırgan ve son derece umutsuz olduğunu görürsün,biraz pozitif olun hayatta
doktor dan daha iyi bilecek değilsiniz herelde ,size de pozitif günler olsun..

yukarıda yazışmaları okursan kimin daha saldırgan ve son derece umutsuz olduğunu görürsün,biraz pozitif olun hayatta
doktor dan daha iyi bilecek değilsiniz herelde ,size de pozitif günler olsun..
siz gerçekten iyi değilsiniz
psikolojik bir destek alın bu süreçte

akşam akşam tüm samimiyetimle yaşadıklarımı anlatıyorum birde ,yazmayın sizinle muhattap bile olamam
birde aynı dertten muzdaribiz maalesef,yazık size...

akşam akşam tüm samimiyetimle yaşadıklarımı anlatıyorum birde ,yazmayın sizinle muhattap bile olamam
birde aynı dertten muzdaribiz maalesef,yazık size...
bende tüm sammiyetimle yazdım dikkat ederseniz
ayrıca sizi değil doktorunuzu eleştirdim artık neresinden anlamışsanız yazdıklarımı

Ben sadece çok katı olduğunuzu negatif olduğunuzu söyledim ne yazarsam olumsuz bişey diyorsunuz
Herşey sebep ,olcak olduktan sonra Allah istedikten sonra olmayacak şey yok hayatta ,dilerim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,doktoruma güvenmek zorundayım,inanmak başarmanın yarısıdır ,ona güvenme buna güvenme yürümez ki bu hayat neyse gönlünüzce olsun herşey..

Ben sadece çok katı olduğunuzu negatif olduğunuzu söyledim ne yazarsam olumsuz bişey diyorsunuz
Herşey sebep ,olcak olduktan sonra Allah istedikten sonra olmayacak şey yok hayatta ,dilerim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,doktoruma güvenmek zorundayım,inanmak başarmanın yarısıdır ,ona güvenme buna güvenme yürümez ki bu hayat neyse gönlünüzce olsun herşey..
sen çok stres olmuşsun bu süreçte bence biraz rahatla stres en büyük düşman
bu konulardaki herşeyi negatif algılıyorsun
o yazdıklarını kime söylesen doktorunu garip bulur zaten

gayet relaxım,düşünmüyorum ve hamileliğe dair konulara bile yazmıyorum ,şu an tek uğraşım kilo vermek ,bende sizin için aynısını düşünmüştüm ,güzel düşünelim güzel olsun ne diim:)

Banada Dr um 3 ay klomen tedavisi cevap vermezse hsg çekiyoruz dedi.aşılama yada tüp Bebek'ten önce yani.
Bi Dr a daha gitmiştim oda aynısını söyledi.
ilaç tedavisinden önce ilk defa duydum hsg isteyeni.dr unuz kim acaba?

Banada Dr um 3 ay klomen tedavisi cevap vermezse hsg çekiyoruz dedi.aşılama yada tüp Bebek'ten önce yani.
Bi Dr a daha gitmiştim oda aynısını söyledi.
ilaç tedavisinden önce ilk defa duydum hsg isteyeni.dr unuz kim acaba?
ben de hsg den önce ilaç kullananı ilk defa duydum

ben de hsg den önce ilaç kullananı ilk defa duydum
Yok ben ikinciyim sanırım bide diğer bayan var.
Onca cümleden bi tek cümle mi seçtiniz cevaplamak için?
Durumunuzu ve tecrübenizi anlatırsınız belki diye ben kendiminkini anlattım ve aynı durumda olduğum çoğu arkadaşıma sorduğum gibi Dr unuzn kim olduğunu sordum ama?
Önemli değil tabi cevaplamak zorunda değilsiniz.herneyse...

Back
X