hoşgeldin canım...
merak etme dostinex düşürür değerini.. peki değerin kaçtı?
senide listemize ekleyeyim mi. beklenen adet tarihini verir misin canım?
Günaydın hanımlar;
İyi bir hafta olmasını canı gönülden diliyorum ve bu hafta güzel haberler almak için dua ediyorum..Hepimiz için hayırlısı olsun ...Regli olursak ta üzülmek yok..Ne kadar karamsar ve üzgün olursak kendimizi üzmekten başka birsey yapmayız...Sabırla bekleyeceğiz...:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın hanımlar;
İyi bir hafta olmasını canı gönülden diliyorum ve bu hafta güzel haberler almak için dua ediyorum..Hepimiz için hayırlısı olsun ...Regli olursak ta üzülmek yok..Ne kadar karamsar ve üzgün olursak kendimizi üzmekten başka birsey yapmayız...Sabırla bekleyeceğiz...:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bana bu liste uğurlu gelmedi..
umarım ki herkese uğurlu gelir ve bu ay herkes hamiş kalır...
ben bundan sonra liste düzenlemiycem ama tabiki sizler için bu listeyi kontrol altında tutucam...
bu ay gerçek anlamda kafama çok takmamayı düşünüyorum, nasıl olucak bilmiyorum ama bunu yapıcam. ilk işim hormon tahlili yaptırmak olucak.. genel anlamda kontrolden geçmek istiyorum, zaten bu ay adetim bitince doktorum çağırmıştı... yani doktor kontrolüm var.. ve ben bu ay ovaliasyon testini deniycem.. bakalım hayırlısı.. çok dua ediyorum sizler içinde kendim içinde.. sabırlıyım, bekliycem.. sağlıkla gelsin yeterkiii...
selm zug nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?