- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Gercektwn mi ben de olumsuz yorum az diye düsünüyodum orayı. Bi de eşimin sıkıntısı var lab iyi diye duydum ordaBu arada sormadan geçemicem neden bahçeci? Bahceciden memnun olmayan çok kişi var daha geçen bi arkadaşım orada olumsuz sonuç aldı para tuzagi ve sıfır ilgi olana kadar deniceksin diyip Dr unun güldüğünü dahı söyledi. Çok iyi araştırın bi kaç merkezle görüşün derim
Ben de tam bir ezik gibi müdüre laf edemem üzülür kendime ederim işte boşuna gider onca emek diye korkuyorumben de bu dertten muzdaribim öğretmenim ve tüp bebeğe başlamak da sıkıntı yaratacak galiba müdürle sürekli rapor konusunda karşı karşıya gelmek bir de ben biraz sivri dilliyim içimde tutmam söylerim bilmiyorum nasıl olur
Ama düşünüyorum da hadi olmadı yazın deneme hakkım kalıyor böylece, öbürtürlü de cok ileri atıyır gibiYaz tatilinde kafanız rahat rahat tüp bebeğe başlayın kızlar izin alıcam stresi yaşamayın en stressiz olmamız gereken dönem zaten bütün hormonlar etkileniyor stresten
Arkadaşımın esindeydi problem başka bi merkez seçin diye demiyorum araşirin ve emin olun tek bi yere gidip hemen tamam burası demeyin bende yaptım çünkü ilk denememde böyle bibhata en önemlisi Dr a istediğiniz zaman ulaşıp ulasamiyacaginizj sorun muayeneleri o mu yapıyor yumurta toplamayı o mu yapıyor embriyo transferini o mu yapıyor hepsini sorun çünkü büyük tüp bebek merkezlerindekı çoğu ünlü Dr sürekli kongrede yurtdisinda oluyor ve neredeyse bütün iletisiminiz hemşireyle yarım yamalak oluyorGercektwn mi ben de olumsuz yorum az diye düsünüyodum orayı. Bi de eşimin sıkıntısı var lab iyi diye duydum orda
Onun dru kimmiş bizim güvenc hoca ya oyüzden mustafa bahceciyi istemedim ben deArkadaşımın esindeydi problem başka bi merkez seçin diye demiyorum araşirin ve emin olun tek bi yere gidip hemen tamam burası demeyin bende yaptım çünkü ilk denememde böyle bibhata en önemlisi Dr a istediğiniz zaman ulaşıp ulasamiyacaginizj sorun muayeneleri o mu yapıyor yumurta toplamayı o mu yapıyor embriyo transferini o mu yapıyor hepsini sorun çünkü büyük tüp bebek merkezlerindekı çoğu ünlü Dr sürekli kongrede yurtdisinda oluyor ve neredeyse bütün iletisiminiz hemşireyle yarım yamalak oluyor
Canım olmazsa ilk deneme kalan embriyolarin dondurulur ve 2 ay sonra tekrar transfer yapılır donmuş embriyo transferide rahat zaten önemli olan yumurta toplamaya kadar olan aşama karın şişiyo kilo artıyor göbekten hergün iğneler ilaçlar zırt pırt kan aldirmalar ... Yaşınız gencse dondurulacak embriyo olur büyük ihtimalAma düşünüyorum da hadi olmadı yazın deneme hakkım kalıyor böylece, öbürtürlü de cok ileri atıyır gibi
Bizim de tedavimizi kaan aydos yapıyor ama o ürolog. Belki transfer sonrası 2 hafta rapor alabilirsem olurCanım olmazsa ilk deneme kalan embriyolarin dondurulur ve 2 ay sonra tekrar transfer yapılır donmuş embriyo transferide rahat zaten önemli olan yumurta toplamaya kadar olan aşama karın şişiyo kilo artıyor göbekten hergün iğneler ilaçlar zırt pırt kan aldirmalar ... Yaşınız gencse dondurulacak embriyo olur büyük ihtimal
Gercekten mi ben de ona gidicem ilgisizmiymişPardon canım guvenc karlikayaymis Dr u şimdi sordum Kaan aydos a eşi gidecekmiş daha gtmemis
Prolaktinin tek dostu strest canım.en ufak şeyi stres yaparsın prolaktin tavan yapar yumurta kaliteni etkilemez ama döllenmesini engeller. Ben yaşadım çok iyi biliyorum. Taa ki umursuz yaşayana kadar . Sende öyle yap akışına bırak. Doktor ne derse onu yap . Ben fazla soru degil hiç sormuyorum bile kafamı bulandırmamak için sende öyle yap hakkında hayırlısı olsunkızlar selam prolatinim hep yüksek sadece ilaç kullanınca düşüyor o da o ay sadece işe yaroyor sonra yine yükseliyor adenom yok ama 64 53 seklinde sonuclar değişiyor. Tüpbebeğe başlıcam bahcecide güvenc hoca cok yüksek değil önemseme dedi ama tüpbebekte de yumurta kalitesini etkiliyor diye okudum ben acaba doktorjma söylemeden dostinex icsem tedavide nolur?
Tabikide var sen kafana göre ilaç kullanma bu sefer olumsuz olur kendini suçlarsın . Doktor ne derse sen hepsini uygulaHickimse dikkate almıyor ama 1 senedir ilac bırakınca yükseliyor. Ben de gizlice icmeyi düsünüyorum hic duydun mu tüpbebekte icen
Gecen sene ocakta 64tü adetim gecikince öğrendim sonra 35 53 hep değişti hep adetim geciktiğinde yüksekti. İlacla düsüyor sonra bırakınca yine aynıBu arada prolaktinin kaç canım
Bak bu prolaktin asiri yuksek degil hamile kalmani engellermi evet dollenmeni engeller ben 200leri gormus biriyim. Inanki stresten cikiyor seninkisi hic stres yapma baska seylerle mesgul ol kendine gun icinde yapabilcegin aktiveler bul eger ev hanimiysan.Gecen sene ocakta 64tü adetim gecikince öğrendim sonra 35 53 hep değişti hep adetim geciktiğinde yüksekti. İlacla düsüyor sonra bırakınca yine aynı
Calısıyorum aslında düsünmediğim tatilden döndüğümde yediğime ictiğime giydiğine temasa dikkat etmeme ragmen olmadı yine düşmedi. Ne yapıp sabitlesem şunu dostinexten korkuyorum bi zarar vercek diye cok yanetkisi varBak bu prolaktin asiri yuksek degil hamile kalmani engellermi evet dollenmeni engeller ben 200leri gormus biriyim. Inanki stresten cikiyor seninkisi hic stres yapma baska seylerle mesgul ol kendine gun icinde yapabilcegin aktiveler bul eger ev hanimiysan.
Ben 2.5 kutu kullandım herhangş bir yan etki görmedim ve kim kullandıysa hamile kaldı çevremde. Bizim aile bu sorun varCalısıyorum aslında düsünmediğim tatilden döndüğümde yediğime ictiğime giydiğine temasa dikkat etmeme ragmen olmadı yine düşmedi. Ne yapıp sabitlesem şunu dostinexten korkuyorum bi zarar vercek diye cok yanetkisi var
Suan esim tedavi görüyor su aslanpencesi kürünü kac ay kullanıyoruz biliyormusun? Esim tedavi olana kadar doğal seyler kullanıp sonra ilaca gecsem mi kiBen 2.5 kutu kullandım herhangş bir yan etki görmedim ve kim kullandıysa hamile kaldı çevremde. Bizim aile bu sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?