prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

ESTALRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
667
5
96
Almanya
merhaba kizlarr ,sizlere bir sorum olucak...
hamile kalmak istiyorum ama olmuyor bende prolaktin yani süt hormonu yüksekligi var (35), bunun icin hayit tohumu iyi geliyomus...

hayitin tohumunu aldim , onu nasil kullanicagimi bilmiyorum..

ezilmesi gerekiyormu, eger öyleyse cok sert ,robotta ceksem dahami iyi :)

günde kac kere ,kac bardak icilir ,aranizda bunu kullanip faydasini gören oldumu ???

acaba sonucu nekadar süre icinde aliriz !!!!
simdiden tesekkürlerrr kizlarra.s.

canm aslında hayıt otunun bitkisel hapı var ben onunla hamiş kaldımm.şuan 5 aylık hamileyim Allahın izniyle.ama hapı bir çok arkadaşa tavsiye ettim piyasada bulamadılar kalkmış galiba artıkkk.otuda sanırsam çay gibi demleniyor.ben devamlı kullanırsan en azından 3 ay sonuç alacağına inanıyorumm.inşallah şifa olur sana

kuzumcuk cevabin icin cok tesekkür ederim, rabbim bebegini sana bagislasin insallah , insallah bir an önce etkisi olurda düser ya, tohumu ezmek zor , üstüne kaynar su cekip iciyorum insallah faydali olur :)

peki adetliykende icilmelimi acaba bu hayit !!! bir fikrin varmi canim ?

yaa kizlar baska fikri olan yokmu ????

prolaktin yüksekligi olanlar gelin dertleselim , bilgi paylasiminda bulusalim sesimi duyunnn :)

benim 2 yaşında kızım var..10 ay emzirdim sonra emmedi...daha sonra bende adet düzensizliği başladı ve doktora gittim..şikayetim 15 günde bir regi oluydum...göğsüme baktı sütün kesilmemiş dedi..prolaktini ölçtürdü ve 16 çıktı...bunun için 2 ay dostinex kullandım.nisan ve mayıs ayında içtim..şimdi göğsüme bakıyorum süt kesilmiş...ben de hamilew kalmak istiyorum 5 defa denedim olmadı bu ay 6. deneme...adet düzenim 26 gündü şimdi 22 yada 24 günde bir oluyorum...bakalım inşallah hamile kalabilirim...eğer kalamzsam öteki ay yumurta takibine başlıyacağımmm..ama inşallah gerek kalmaz....

bir şey daha aklıma geldi hamile kalmak için yapılan streste prolaktini yükseltiyor bence stres yapma...ben kızıma da hamile kalmak için 6 ay bekledim..hamile kaldığım ay umudumu yitirmiştim heralde hamile kalamıcam demiştim ve rahat olduğum stres yapmadığım için hamile kaldım....
stres yooook

canim tskler cevabin icin, evet kesinlikle haklisin stres olmamasi gerekiyor doktorumda söyledi...
bu hayita cok güveniyorum ondan stres yok gibi bisey ama onuda nasil kullancami bilmiyorum :) insallah faydasi olurda hamile kalabilirim saglikla...

kizinida allah sana bagislasin...insallah ikincisinide cabucak alirsin kucagina hayirlisi ile...

ya arkadaslar bu hayit adeti uzatirmi sizce, adetim bir türlü bitemiyorr 6 gün oldu hala geliyor..normalde 4.gün temizlenirdim ...hayitla ilgisi olurmu sizce ??

Canım . benimde prolaktin seviyem 36 . bunun için dr um dostinex verdi , sen ilaç kullanmıyormusun , Bende hayıt tohumu aldım ama henüz kullanmadım , senin gibi tam bilmiyorum ama çay gibi demleyip içilir sanırım

Canım . benimde prolaktin seviyem 36 . bunun için dr um dostinex verdi , sen ilaç kullanmıyormusun , Bende hayıt tohumu aldım ama henüz kullanmadım , senin gibi tam bilmiyorum ama çay gibi demleyip içilir sanırım

mrb canim, prolaktinim 35 benimde...ben yurtdisinda yasiyorum ve doktorum labarator üst siniri ,ilaca gerek yok , ilacsiz düsse daha iyi dedi..ben ille yazin deyince yazdi ilac..cevremdekilerde kullanma ozaman dedi almadim yani...trden hayit tohumu aldim onu iciyorum insallah faydasini görrüm..

ha bide trde tekrar prl testi yaptirdim 34.98 cikdi..testi okuyan doktor 25 in altinda olmasi lazim kolay gebelik icin dedi...

Az da olsa demekki düşmüş, ne kadardır içiyorsun canım birde günde kaç bardak içiyorsun, bende bugün akşam başlayacağım içmeye. İnşallah şifa olur hepimize:Saruboceq:

Az da olsa demekki düşmüş, ne kadardır içiyorsun canım birde günde kaç bardak içiyorsun, bende bugün akşam başlayacağım içmeye. ınşallah şifa olur hepimize:Saruboceq:

aktara sormustum ben ,günde iki kez iciyorum sabah aksam bir tatli kasigi ,üstüne kaynar su cekip demlenmeye birakiyorum 15 dakka kadar iliyor yani, sonrada süzüp iciyorum..

birde simdi tekrar baktim test sonucuma sonraki yaptirdigim 34,58 mis canim ! onu ölctürmeden 4 gün önce baslamisdim hayita,yaklasik 15 gündür filan iciyorum ama adet olunca biraktim ( aktardaki kadin regl zamani icmeyi birak vucüt dinlensin demisdi ,nekadar dogru bilmem ama ) 4.günü filan tekrar basladim

ay insallah sifa olur tüm isteyenlere canim yaa, allah emeklerimizi bosa cikarmasin..

Son düzenleme:

Bende hazırlıyorum şimdi içeceğim, inşallah düşer şu prolaktin canım ya :Saruboceq: Göğüslerinde hassasiyet oluyormu canım sende, bende oluyor . Eskiden böyle çok fazla değildi. Birde çok düşünmek stresli olmak da prolaktini yükseltiyormuş canım, Olabildiğince rahat olmamız lazım yani, sen kaç aydır bebiş istiyorsun tatlım

canim bende arada ka$inti gibi bir his geliyor özellikle sag gögsüme , bilmiyorum ondanmidir ama...

evet haklisin düsünmemek gerekli. ben yaklasik 6 aydir istiyorum tatlim bebisi :) ya sen ??

canim bende arada ka$inti gibi bir his geliyor özellikle sag gögsüme , bilmiyorum ondanmidir ama...

evet haklisin düsünmemek gerekli. ben yaklasik 6 aydir istiyorum tatlim bebisi :) ya sen ??

bizde 6 aydır bebiş düşünüyoruz, geçen ay gittim dr a ,prolaktin 36 çıkınca ilaç verdi bakalım onları kullanıyorum, haftaya salı randevum var. Bakalım ne olacak, bende merakla bekliyorum

bizde 6 aydır bebiş düşünüyoruz, geçen ay gittim dr a ,prolaktin 36 çıkınca ilaç verdi bakalım onları kullanıyorum, haftaya salı randevum var. Bakalım ne olacak, bende merakla bekliyorum

sende 6 aydir istiyosun demek.. bende aynen daha gecen ay ögrendim prolaktin yüksekligini doktor bi kac ay deneyin demisdi ilk basda..umarim güzel haberlerle gelirsin tatlim doktordan

insallah dileklerimiz kabul olur ve burdan bebis haberlerimizi ayni anda verris..:teytey:

İnşallah canım inşallah Allah aratmasın daha fazla :Saruboceq: bugün 2 büyük fincan hayıt içtim , fazlamı geldi acaba midemi ağrıttı biraz fisfisfis. İnşallah cnaım birlikte hamiş haberlerini veririz hihoyyythihoyyyt

belki alisinca agritmaz, ya ama benim aklima bisey takiliyor..
bu hayitin tadina herkes aci, cok kötü filan diyodu...bilmiyorum bana öyle gelmiyor , acaba coktandir ictigim icinmidirki:sm_confused:

buyrunnnnnnnnn
belki alisinca agritmaz, ya ama benim aklima bisey takiliyor..
bu hayitin tadina herkes aci, cok kötü filan diyodu...bilmiyorum bana öyle gelmiyor , acaba coktandir ictigim icinmidirki:sm_confused:

Evet tatlım olabilir uzun süre içince alışmış olabilirisn. Evet tadı çok güzel gelmiyor bana da :bbo: 15 dk kadar demlemeye bırakıyorsun dimi canım, ben öyle yapıyorumda . ha bu arada şekersiz içiyorsun değilmi , bitki çayları genelde şekersiz etkisini daha çok belli edermiş, aklında bulunsun eğer şekerli içiyorsan onun yerine bal katabilirsin, nacizane fikrimyerimseniben

evet canim sekersiz iciyorum , :1rolleyes:tohumu bardaga koyuyorum sonra kaynar su cekiyorum üzerine ve agzini kapatip 10-15 dakka bekliyorum.. sendemi bu sekilde kullaniyosun yoksa , tohumu eziyormusun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…