prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

evet canim sekersiz iciyorum , :1rolleyes:tohumu bardaga koyuyorum sonra kaynar su cekiyorum üzerine ve agzini kapatip 10-15 dakka bekliyorum.. sendemi bu sekilde kullaniyosun yoksa , tohumu eziyormusun ??

Bende senin gibi 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunun üzerine sıcak su döküyorum. 10-15 dk bekleyip içiyorum , Günde 2 bardak içiyorum ama küçük bardak değil ? Fazlamı içiyorum acaba ?

Canım ne kadardır evlisin ?

ben normal su bardagiyla iciyorum 200 ml yaklasik yani..yoo fazla oldunugu sanmiyorum canim , cünkü burda baska bir topicte okumusdum onlar 3 bardak iciyordu aktarda bana üc kere ( sabah ögle aksam) ic demisti yinede 2 iciyorum ben.

yaklasik 4 yildir evliyim tatlim peki ya sen :)

smallangel bende 22 yasindayim , seninde yasin gencmis ne güzell :) evet o hayit ezme isini bende duydum ama birisi ezince iyi olmaz diyo..hangisi dogrudur acaba.bende aktarin dedigini yapiyorum.

canim dedigim gibi doktorum 35 cok yüksek deil dedi ve ilaci yazma geregi bile duymadi..ama kendiside söylemisdi prolaktin yumurtayi gelistirmiyo diye.o ay yumurtama bakmak icin adetin 15.günü cagirdi , gittim 2 cm olmus dedi..iyice kafam karisti benimde

bu ayda olmazsa doktorumu degistircem zaten ,ilgisiz gibime geliyor..daha 6 aydir cocuk istedigimi söyleyip duruyo ,cok erkenmis falan filan :)

halbuki diyorum ,yani niye umudum kirilsin heray diye , sabir ediceksin diyo.

umarim sen güzel haberlerle gelirsin , insallah bu hayitin faydasi olur...habersiz birakma beni :)

Canım benim sen daha gençmişsin :):)Allahım inşallah daha fazla aratmaz . Dr çok önemli canım. İlk gittiğim dr tahlil istemişti, tahlil sonucuna görede prolaktin 36 çıkmıştı . Dr a senin dediğin gibi 6 aydır bebek düşünüyoruz dememe rağmen bana doğum kontrol hapı verdi , biliyomusun... Bende nasıl sinirlendim herşeyi araştırıyordum, daha fazla geç kalkmak istemedim ... Ve dr a dedimki prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engellediğine göre bana hem prolaktin düşürücü hemde yumurtlamayı sağlayıcı ilaç verin dedim...Ama ban öyle ilaç yok dedi klava: Düşün yani. Naıl sinirlendim nasıl bilemezsin... Bende ertesi günü özel hastaneye gittim . drum çok tatlı bir bayan .. neyse başımdan geçeni anlattım drum çok şaşırdı kaydirigubbakcemile3 Siz herşeyi biliyorsunuz ya brova falan dedi. Alttan muayene etti ve yumurtlamadığımı söylemişti. Ben bebiş istiyoruz deyince bana klomen ve dostinex verdi. Bakalım salı günü gidecegim yumoşlarım olmuşmu ...Seninde ilk dr un değilmi bence başka bir dr a da muayene olabilirsin canım... DR seçimi çook önemli.

kesinlikle cook haklisin canim ya, iste bu ay bi kendiliginden deneyim diyorum , hayita basladim ,ovulasyon testide aldim, bugun adetimin 10.günü eger bu ayda bisey olmazsa kesinlikle degistircem..yine ayni doktora gidipde, hele bir 1 sene dolsun deyisini dinleyemem :)

rabbim kimseye aratmasin ya, bu emeklerimizi bosa cikarmasin, hep sunu diliyorum allahim sadece isteyenlere ver bebek..hadi bakalim sali günü iyi haberlerle gel insallah :teytey:

Tamam tatlım bu ay normal dene , eğer bebiş olmazsa gidersin başka dr a . Aynen canım bende diyorum Allahım sadece isteyene ver, bizlere de daha fazla aratma diye. İnşallah dualarımız kabul olacak... Salıyı iple çekiyorum ya :hulya: Çok merak ediyorum sonucu... Keşke rahat olabilsek herşey daha kolay olacak o zaman...

evet sorun kafada bitirmek ,zaten hep hamile olanlar hic beklemedigi anda oluyor geneldee ,, ahhh darisi bizeee :)

hayıt tohumu tum kadınlık hormonlarını duzenliyor ben hayıtla hamile kaldım..1 su bardagı sıcak suya 1 cay kasıgı hayıt tohumu at ..bardagın ustunu kapat.15 dk sonra suz ve iç..1 aya duzelir..gunde 2 kez sabah ve aksam..ben yemelerden sonra yapıodum ilaç gibi..acil sifalar

babymom cok tesekkür ederim cevabin icin....cok sevindim ya..
hayitin ise yaradigini duymak beni ve benim gibileri cok umutlandiriyor inanki...

peki sendede prolaktin yüksekligimi vardi ,kacdi prl ?

Babymom çok sevindim senin adına, seninde prolaktin hormonumu yüksekti,

babymom cok tesekkür ederim cevabin icin....cok sevindim ya..
hayitin ise yaradigini duymak beni ve benim gibileri cok umutlandiriyor inanki...

peki sendede prolaktin yüksekligimi vardi ,kacdi prl ?

Gerçekten öyle canım yaa, bende çok umutlandım bak şimdi babymom yazdıktan sonra.Evimizi aldık şükür onun için 2 gündür evi topluyordum da yapamamıştım, hatta bi koşu yapıp geleyim şimdi

evet benimde prolaktinimi normal seviyeye çekti hayıt..tohumunu çay gibi içtim..sıcak suya ttım,beklettim,süzdüm..2 ay kadar yaptım..sonra da bebek geldi zaten..bence kesinlikle faydası var..

evet benimde prolaktinimi normal seviyeye çekti hayıt..tohumunu çay gibi içtim..sıcak suya ttım,beklettim,süzdüm..2 ay kadar yaptım..sonra da bebek geldi zaten..bence kesinlikle faydası var..

ayyy süper yaa maşallah ne güzel. Kutluyorum canım . Bende 1 haftadır içiyorum bakalım, inşallah şu hormon bende de düşer. Senin prolaktin kaçtı canım

evet yaa gercektenn cok tebrikler canim....prolaktinide söylermisin bize dahada umut olurr :)

Gerçekten öyle canım yaa, bende çok umutlandım bak şimdi babymom yazdıktan sonra.Evimizi aldık şükür onun için 2 gündür evi topluyordum da yapamamıştım, hatta bi koşu yapıp geleyim şimdi

hayirli olsun canimm, güle güle oturun insallah...artik bi bebek eksik ,oda carcabuk gelir insallahhh :)

hayirli olsun canimm, güle güle oturun insallah...artik bi bebek eksik ,oda carcabuk gelir insallahhh :)

Çok sağol tatlım evet evimiz oldu bi tek bebişlerimiz eksik. Gittim dr a 1 saat oldu geleli. Var ya önce 1 tane yumurta gördü çok güzel bir yumurta var gayet iyi dedi, sonra yeterlimi 1 tanesi deyince, evet tabi zaten 1 tane istiyorduk yoksa ikiz gebelik ihtimali yüksek dedi. Sonra tekrar baktı veeee 2. yi de gördü yaadelikafadulden. Allahım nasıl mutlu oldum. İnşallah mutluluğum kısa sürmez ve 12 de çatlatma iğnemi olacagım , yarında çalışmalar başlayacak kaydirigubbakcemile. Eşim nasıl sevindi yaa, birde bebişlerimiz olunca çok şükür eksiğimiz kalmayacak diyor ya kıyamam kocişime :1hug: Şimdiden ikiz havalarına girdi, bebişlerimiz geliyor diyor

ayyy canim yaa cok sevindimmm , süper süper..prolaktin engel olamamis yumurtanin olusmasina cok sükürrkii :)
hehehe bide bakiyosun ikiz geliyor :) hadi bakalim tatlim kacirmayin önemli günleri , bu ay senden güzel haberler bekliyorummm allahin izniyle...

ay kiz nediyosunnnn !!!! 0 , 35 mii

bu süper ya , nasil ettin ne yaptinda düsürdün ??? hehe

canim buarada bende bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladimmmm..en azindan lh seviyem yükseliyor, yumurtam olusuyor cok sükürkiiiii...hadi bakalim ikimizin hakkindada hayirlisi canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…