ay kiz nediyosunnnn !!!! 0 , 35 mii
bu süper ya , nasil ettin ne yaptinda düsürdün ??? hehe
canim buarada bende bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladimmmm..en azindan lh seviyem yükseliyor, yumurtam olusuyor cok sükürkiiiii...hadi bakalim ikimizin hakkindada hayirlisi canim :)
slm arkadaşlar ben kan pıhtılaşması nedeniyle iki kere düşük yaptım son kürtajımı 4 ağustosta oldum ve benden hala süt geliyo 6 aydırda hamile kalamıyorum nedeni sanırım prolaktin yüksekliği 13 üne doktorumdan randevu aldım gidince bende baktırıcam . merak ediyorum ilacı içerken korunuyomusunuz acaba korunmak gerekirmi
süper ya, darisi bana prolaktinimi öyle düsük görmek :)
evet dostinex geri yükseltirmis diye duymusdum, ama regl gecince hemen test yap , gebelik varsa birakirsin ilaci...bos gecirme yumurtanda var hehehe
ben bu ay senden cook umutluyum, allah izin verirse senden iyi haberler alicaz gibime geliyorrr hihoyyyt:::sm_cool:
Canımcım dün cvp yazamadım sana,işte çok yoğundum. ınşallah tatlım seninkini de düşüreceğiz, ooo sonra ver elini bebiş yapmaya :sm_cool: Evet canım bende duydun o yüzden bırakmayacagım en azından bu ay kullanayım haftada 2 kez kullanıyorum zaten olmazsa 1 kez kullanırım. Valla canım dün bize bi haller oldu, tam 3. denemede biz başarabildik:1ninca:. Dedik ya tabi bugün olması gerek dr öyle dedi diye. oyüzden performans sıfırdı yani, oturdum sinirden ağladım birde :çok üzgünüm: ıyice mahvettim gecemizi, gece 2 oldu ancak zafere ulaşabildik hihoyyyt. Bakalım diğer topikdeki arkadaşlar hergün deneyin diyorda , biz etkiledi ya, salıda yapalım demiştik olmadı. Bu akşam ara verip yarın tekrar çalışma var :dance: 2 Haftaya belli olur zaten eğer varsa , yoksada çalışmalar devam edecek. Birde eşimde gidecek dr a , sperm ölçümü için.
canim bukadar benzerlik olur yaa, aynen bizim icinde dün gece önemliydi !
ovulasyonda ikinci koyu cizgiyi görmüstüm ya önceki gün ... ..
((( ama olmadii stres olduk ve kavga ettik bende esime cocuk filan istemiyorum dedim,agladim,sabahaka kadar uyuyamadim bu ayda gitti diyeeee..off sonumuz nolcak bilmiyorum bu ay gitti yani, insallah sen güzel haberler verirsin tatlimm,siz basarabilmisiniz en azindan :)))
evet biz doktor demeden yaptirdik sperm testini ,bakmak icin ..% 60 sperm harektliligi cikmisti ,45.milyonda sperm ,doktor normal demisdi.sadece esim sigara ictigi icin sigarayi biraksin % 70 filan olsa daha iyi dedi..
sizde yaptirin bakalim,iciniz rahat eder en azindan.,ama tabiki gerek kalirsaa ona hehehe :))
:ecrin_bebek:
Evet canım ya bi benzer nokta daha çıktı baksana , bizde kavga ettik eşimle, ağladım kızdım eşime. Birde ilaçların etkisinden sanırım bu aralar aşırı gerginim... Sonra baktım ben boşuna mı vuruldum iğne dedim bu sefer ben alttan aldım. 3. denemede şükür tutturduk Şeniz. Canım öyle deme rahat bi şekilde yeniden deneyin, belli olmaz yumurtlama dönemindesin belki tutar. veeeee İNŞALLAH DA TUTAR . İşte biz ödev gibi yapmaya çalışıyoruz öyle yapmayın canım, sanki 6 aya kadar bebiş için mi birlikte oluyorduköyle düşün biz çalışalım ama Allah nasip ederse olur de, bak acayip rahatlıyorsun o zaman... Eşim daha yeni ikna oldu önce sen detavi ol sonra bende giderim diye:çok üzgünüm: Dün kızdım herşeyi söyledimi bak gitseydin sende ona göre içimiz rahat olurdu, boşunamı iğne oldum diye... Ama biliyorum bigün olacak bebişimiz anne olacagız bizde tatlımmm:lepi:
Valla canım bende şok oldum ,36 dan 0,35 e düşmüş. Hayıt ve dostinex kullanıyorum ya, onlar dengeledi. Drum dostinex kullanma artık 7 temmuzda geleceksin nede olsa o zaman tekrar bakarız dedi. Ama kullansam mı acaba ben... Çünkü hamile kalana kadar kullanmak gerekli diye de duymuştum, bırakınca yükseliyormuş.. Ooo süper canım kaçırma bu fırsatları çalışın bol boll. İnşallah canım inşallahh hamiş kalırız bu ay :dance:
smallangel sakın dostinexi kullanma!!!!!!!!!
hemen bırak... gebe kalmak isteyen bayanların normal şartlarda dostinexi bıraktıktan 1 ay sonra gebe kalmaları lazım. prespektüsünde bile yazar. bebegine zarar vermek mi istiyorsun.
ayrıca burada anladıgım kadar ile prolaktini tavan yapmışkimse yok. halinize bin şükür edin. çünkü benim ki 98
hastanede 400 lü kadınlar gördüm.
1 seneden beri ugraşıyoruım. ilk 6 ay dostinexden sonra 5 düşürdüm. 2 ay bıraktım tekrar 98 e cıktı. yumurtalarımda sorun yok ama gebeligi zorlaştıran bir durum oldugu için bekliyoruz
canim tabiki öncelikle doktorunun söyledigine bakacaksin..
prolaktinin yüksekligine göre ilac verir heralde, parlodel diye bi hap var onda korunmaya gerek yok , ama dostinex hamile kaldigini ögrendigin anda hemen birakmalisin..insallah yüksek cikmaz prolaktinin..hayit suyuda deneyebilirsin.
buarada gecmis olsun canim ,tekrar , bebegini en kisa zamanda alirsin kucagina allahin izniyle
Esragg canım nerelerdesin dün yoktun , nasılsın bakalım
champagneshimmer
arkadas zaten doktor kontrölünde oldugunu yazmisti,kafasina göre hareket etmiyorki...
bende ayni durumdayim bana doktorum diyor cok acele ediyorsun diye ama sadece diyor ve hic birsey yapmiyor hap bile vermek istemiyor...zamana birakiyor.
smallangel arkadasimiza klomen vermis catlatma ignesi yapmis iyide etmis, bende buay hamile kalamazsam doktoruma banada gerekeni yapmasini söylicem, olmazsa doktor degistircem..
cünkü yapilacak cözümler varken ,neden heray yeni bir hayal kirikligi yasayalimki degilmi ama! ha olmazsa yine olmaz ama en azindan elimizden geleni yapmis oluruz.
bazi doktorlar ilgisiz oluyor,bisey bilmedigimizi saniyor ve daha erken olmasida onlarin isine geliyor bizi beklemeye aliyorlar..bence buda sadece zaman kaybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?