Korkmayın doktor ilaç verir dostinex, düşer bundan ziyade endokrinoloji bölümüne yönlendirilirsiniz sebebi araştırılır çünkü önemli olna neden yükseldiği. Benim de değerim 100un üzerindeydi ilaçla düştü bendeki sebep hipofiz ile alakalıydi halen ilaç kullanıyorum 1 yıldır, size de şifa dilerimMerhaba arkadaşlar. Ben 2 yıldır evliyim daha önce şubatta tahlil yapmıştım bütün değerler temizdi. Bugün tahlil yaptım prolaktin 68.41 çıktı. Referans değeri 6-29.90 diyor. Var mı bu kadar yüksek çıkan ben bayağı korktum peşembe doktora gidecem ama içim rahat etmedi sormak istedim
Peki gebelik düşünüyor muydunuz?Korkmayın doktor ilaç verir dostinex, düşer bundan ziyade endokrinoloji bölümüne yönlendirilirsiniz sebebi araştırılır çünkü önemli olna neden yükseldiği. Benim de değerim 100un üzerindeydi ilaçla düştü bendeki sebep hipofiz ile alakalıydi halen ilaç kullanıyorum 1 yıldır, size de şifa dilerim
Evet çok istiyorum dostinex kullanıp hamile kalan çokmus zaten prolaktin gebeliğe engel bı durum. Peki ya siz?Peki gebelik düşünüyor muydunuz?
Evet 2yıldır evliyim olmadı. En son şubatta tahlillerim yapıldı sıkıntı yoktu. Doktor değişince yeni tahlil istedi ve prolaktin yüksek çıktı işteEvet çok istiyorum dostinex kullanıp hamile kalan çokmus zaten prolaktin gebeliğe engel bı durum. Peki ya siz?
Anladım hayırlısı ile sonuç alırsınız inşallahEvet 2yıldır evliyim olmadı. En son şubatta tahlillerim yapıldı sıkıntı yoktu. Doktor değişince yeni tahlil istedi ve prolaktin yüksek çıktı işte
Sizde inşallahAnladım hayırlısı ile sonuç alırsınız inşallah
Benimde 51 çıktı önce beyin mr istiyor onagire ilaç veriyorMerhaba arkadaşlar. Ben 2 yıldır evliyim daha önce şubatta tahlil yapmıştım bütün değerler temizdi. Bugün tahlil yaptım prolaktin 68.41 çıktı. Referans değeri 6-29.90 diyor. Var mı bu kadar yüksek çıkan ben bayağı korktum peşembe doktora gidecem ama içim rahat etmedi sormak istedim
51 Cok yuksek degil 100 ustu olunca emar istiyor . ..Benimde 51 çıktı önce beyin mr istiyor onagire ilaç veriyor
Yok herhangi bir yüksekliğe mr isteniyormus illa düşük olunca hipofiz bezinde sorun yok diye bişey diyemiyoruz dedi doktorum51 Cok yuksek degil 100 ustu olunca emar istiyor . ..
Onlar daha iyi bilir elbetYok herhangi bir yüksekliğe mr isteniyormus illa düşük olunca hipofiz bezinde sorun yok diye bişey diyemiyoruz dedi doktorum
Ben dostinex kullanmaya başladım endokrinoloji bölümüne aktardı B12 ve D3 vitaminlerim alt sınıra yakın olduğu için troide baktırmamı istedi Çarşamba gidip bakacamBenimde 51 çıktı önce beyin mr istiyor onagire ilaç veriyor
Geçmiş olsun bende dostinex kullandım bitti bu hafta içi tekrar kan vercemBen dostinex kullanmaya başladım endokrinoloji bölümüne aktardı B12 ve D3 vitaminlerim alt sınıra yakın olduğu için troide baktırmamı istedi Çarşamba gidip bakacam
Güzel haber alırsınız inşallahGeçmiş olsun bende dostinex kullandım bitti bu hafta içi tekrar kan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?