Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
31
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıldır evliyim daha önce şubatta tahlil yapmıştım bütün değerler temizdi. Bugün tahlil yaptım prolaktin 68.41 çıktı. Referans değeri 6-29.90 diyor. Var mı bu kadar yüksek çıkan ben bayağı korktum peşembe doktora gidecem ama içim rahat etmedi sormak istedim

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıldır evliyim daha önce şubatta tahlil yapmıştım bütün değerler temizdi. Bugün tahlil yaptım prolaktin 68.41 çıktı. Referans değeri 6-29.90 diyor. Var mı bu kadar yüksek çıkan ben bayağı korktum peşembe doktora gidecem ama içim rahat etmedi sormak istedim
Korkmayın doktor ilaç verir dostinex, düşer bundan ziyade endokrinoloji bölümüne yönlendirilirsiniz sebebi araştırılır çünkü önemli olna neden yükseldiği. Benim de değerim 100un üzerindeydi ilaçla düştü bendeki sebep hipofiz ile alakalıydi halen ilaç kullanıyorum 1 yıldır, size de şifa dilerim

Korkmayın doktor ilaç verir dostinex, düşer bundan ziyade endokrinoloji bölümüne yönlendirilirsiniz sebebi araştırılır çünkü önemli olna neden yükseldiği. Benim de değerim 100un üzerindeydi ilaçla düştü bendeki sebep hipofiz ile alakalıydi halen ilaç kullanıyorum 1 yıldır, size de şifa dilerim
Peki gebelik düşünüyor muydunuz?

Evet çok istiyorum dostinex kullanıp hamile kalan çokmus zaten prolaktin gebeliğe engel bı durum. Peki ya siz?
Evet 2yıldır evliyim olmadı. En son şubatta tahlillerim yapıldı sıkıntı yoktu. Doktor değişince yeni tahlil istedi ve prolaktin yüksek çıktı işte

Benimde 51 çıktı önce beyin mr istiyor onagire ilaç veriyor

Benimde 51 çıktı önce beyin mr istiyor onagire ilaç veriyor
Ben dostinex kullanmaya başladım endokrinoloji bölümüne aktardı B12 ve D3 vitaminlerim alt sınıra yakın olduğu için troide baktırmamı istedi Çarşamba gidip bakacam

Back
X