Prolaktin yüksekliği

mlk230923

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
203
71
13
23
Merhaba kızlar . Prolaktin 34 TSH 3.7
4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim kimyasal gebelik geçirmeden önce de prolaktin 36 idi doktorum bir sıkıntı olmayacağını söylemişti hâlâ 50 nin altında olduğu için bir sıkıntı olmayacağını söylüyor ama ben çok korkuyorum bu yüzden bebeğim olmazsa diye yardım eder misiniz

Eklentiler

• 1000107788.webp
    18 KB · Görüntüleme: 50
Prolaktin içinde tsh içinde ilaç vermesi lazım
Prolakrşn yüksekken hamile kalamadım ben ilaçla düştü
Tsh da 2.5 altı olması gerekiyor diye biliyorum

Merhaba bana da lütfen yardımcı olur musunuz biz eşimle çocuk yapmaya karar verdik bir yıl önce daha sonra kontrole gittiğimde Prolaktinim yüksek çıktı kadın doğum doktorum beni dahiliye gönderdi dahiliye doktorum endokrine gönderdi daha sonrasında endokrine gittiğimde porlajtinim düşük çıktığını gördüm aradan bir kaç ay geçti tekrar prolaktinim yüksek mi acaba ondan mı gebe kalamiyorum diye düşündüm ve tekrar gittim düşük çıktı diğer kan degerlerime baktırdım hiç bi sorun olmadığını söyledi bende bi sorun yoksa neden gebe kalamıyorum dedim bisey söylemediler. 3 hafta önce tekrar doktora gittim dahiliye doktoruna Prolaktinim 50 çıkmıştı sonea 10 gün sonra tekrar gittim 70 çıktı endokrine gönderdi endokrine gittiğimde Prolaktinim 11 cçıktı bi sorun yok dedi diğer kan degerleime de baktı peki dedim neden gebe kalamiyorum bizde bisey çıkmadı bir yılı geçtiyse geve kalamıyorsan çocuk sahiplenin diyip başından savdı moralim çok bozuldu bana lütfen yardımcı olur musunuz bu konu hakkında eşimle çok çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor

Eşiniz sperm testi verdi mi ? Benimde prolaktinim 36 çıkmıştı kimyasala gebe kaldım beta HCG sıfırlanmak üzereyken 13 çıktı bu ay adetimin 4.gününde kadın doğuma gittim ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı kistinde yok dedi kan verince prolaktin 34 çıktı bir hafta sonra dahiliye de kan verdim ikisi de düşmüştü neden öyle oldu anlamadım gebe kalmanızda bir sakınca yok dedi doktor eşim de gitti sperm testi verecek . Hayıt tohumu demleyip içebilirsiniz hormonları dengeliyormuş iki üç kere içmiştim ben . Doktorum da prolaktin 50 ye kadar normaldir ilaca gerek yok demişti

Eşim sperm testi vermedi nerede veriliyor uroloji doktoruna mı tam olarak bilmiyorum hayıt tohumu içmedim testere disli Aslan pençesi çayı içtim sadece ama her ay gebe kalacak mıyım diye bekliyorum sürekli siz gebe kaldınız mı peki yani Prolaktinim ilk önce 38 çıkmıştı doktorum bana bu engeller gebe olmanı dedi ondan sonra bir düştü bir yükseldi ilaç falan da kullanmadım napicahimo
Bilmiyorum engeller mi gebe kalmami

Kimyasalla nasıl gebe kaliniyor

Kimyasalla nasıl gebe kaliniyor
Beta HCG kanımda yükseldi adet gecikmesi oldu sonra beta HCG düşmeye başladı 10.gün değer sıfırlanınca kanama başladı. Kimyasal gebelik bu şekilde oluyor erken kan vermeyen kadınlar anlamıyor bile bazen sadece adet gecikmesi sanılıyor

30 çıkana bile ilaç verildiğini okudum burda verilmesi gerekiyordu diye düşünüyorum
Benimde düzensizdi sürekli 30 50 70 kadara çıktı sonra 11 e düştü kendiliğinden bana da ilaç vermedi hiç bi doktorum gebe kalmak istiyorum ama bi türlü nasip olması siz gebe kalabildiniz mi acaba

Benimde düzensizdi sürekli 30 50 70 kadara çıktı sonra 11 e düştü kendiliğinden bana da ilaç vermedi hiç bi doktorum gebe kalmak istiyorum ama bi türlü nasip olması siz gebe kalabildiniz mi acaba
Henüz kalamadım maalesef bende polikistik de çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…