Merhaba canım. Benim de prolaktin hormonu yüksekliği sorunum vardı ta liseden beri. Evlendim çocuk isterken doktoruma söyledim ve dostinex kullandığım ay hamile kaldım. Bununla alakalı mı bilmiyorum ama 15. Haftada kanamam oldu 3 tane iğne, progestan kullandım. Şu an 35 haftalık hamileyim suyum sınırda iki günde bir doktora gitmem gerekiyor. Ama tüm bunlar prolaktinle alakalı olsaydı doktorum söylerdi diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba geçen ay prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex ilacı kullandım prolaktinim düştü ve bu ay gebe kaldım böyle gebe kalıp sonrasında sıkıntı yaşayan var mı acaba düşük tehlikesi gibi korkuyorum
Benim prolaktinim yüksekti ilaç kullandım düştü prolaktin ilaçsız düşmez ve düşmediyse hamile kalmanız zor diye biliyorum ama ilaçları düzenli kullanın bir ay sonra düşüyor ben diğer ay hamile kaldım geç döllenmede olsa kan testi iki üç haftalık iken çıkıyor pozitifseİyi günler benimde ploklatin ve tiriot yüksek tiriot ilaçı kullanıyorum ama ploklatin için farklı ilde oldugum için ilaç alamadım henüz regl 5 gün geçikti hiç geçikmezdi düzenli olurdum bugun kan testi verdim ve negatif cıktı cevremdekiler geç döllenme olduysa kanda henüz cıkmaz dedi bana yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba ya benimde prolaktinim çok yüksek çıktı dostinex kullandım hamile kalmadım 4 ay oldu yine kalamadım bugün yine gittim baktım ki tekrar çok yükselmiş cidden psikolojim bozulduMerhaba canım. Benim de prolaktin hormonu yüksekliği sorunum vardı ta liseden beri. Evlendim çocuk isterken doktoruma söyledim ve dostinex kullandığım ay hamile kaldım. Bununla alakalı mı bilmiyorum ama 15. Haftada kanamam oldu 3 tane iğne, progestan kullandım. Şu an 35 haftalık hamileyim suyum sınırda iki günde bir doktora gitmem gerekiyor. Ama tüm bunlar prolaktinle alakalı olsaydı doktorum söylerdi diye düşünüyorum.
Bu arada hamile olduğunuza çok sevindim, inşallah herhangi bir sorun olmadan bebeğinize kavuşursunuz
Kaç cikti ve dostinexi ne kadar sure ile hangi dozda kullandinizMerhaba ya benimde prolaktinim çok yüksek çıktı dostinex kullandım hamile kalmadım 4 ay oldu yine kalamadım bugün yine gittim baktım ki tekrar çok yükselmiş cidden psikolojim bozuldu(
Canım sadece prolaktin yükselmesi sorunun mu var, Başka bir sorun neden olmasın ? Birde stresten de yükselme yapıyor prolaktin.Merhaba ya benimde prolaktinim çok yüksek çıktı dostinex kullandım hamile kalmadım 4 ay oldu yine kalamadım bugün yine gittim baktım ki tekrar çok yükselmiş cidden psikolojim bozuldu(
Kaç olduğunu söylemedi doktor dostinex de 2 tablette salı ile cumartesi kullaistimKaç cikti ve dostinexi ne kadar sure ile hangi dozda kullandiniz
Canım sadece prolaktin yükselmesi sorunun mu var, Başka bir sorun neden olmasın ? Birde stresten de yükselme yapıyor prolaktin.
Gebelikte de stresten olmayabiliyor herhangi bir sorun yoksa. Doktor takibini muhakkak yap ve olabildiğince stresten uzak dur, biraz da sabır vakti vardır belki. Rabbim kucağını doldursun inşallah.
Kis çıktı birde onun dışında herhangi bir sorunum çıkmadı. Şuan aşırı stresteyim ailevi konulardan ötürü ama doktor hiç stresten yükselebileceğini söylemedi. Ah ahh amin inşallah canım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bizleri deCanım sadece prolaktin yükselmesi sorunun mu var, Başka bir sorun neden olmasın ? Birde stresten de yükselme yapıyor prolaktin.
Gebelikte de stresten olmayabiliyor herhangi bir sorun yoksa. Doktor takibini muhakkak yap ve olabildiğince stresten uzak dur, biraz da sabır vakti vardır belki. Rabbim kucağını doldursun inşallah.
E nabiz sisteminizde yazar, çok yüksek dediginiz icin merak ettim. Tek basina prolaktin yüksekliği cok onemli degil, kontrol altina alinmasi kolay. Cok yuksek olma durumunda mr onerirler, hipofiz bezinde herhangi bir adenom olup olmama durumuna bakilir. Şu asamada kafaya takilacak bsy degil, önemsemeyin. Prolaktin kendiliginden kolaylikla artabilen bir hormon.Kaç olduğunu söylemedi doktor dostinex de 2 tablette salı ile cumartesi kullaistim
Stres kesinlikle engel gebeliğe canım. Prolaktin de dengesiz bir hormon yükselme azalma oluyor. Sadece stres kaynaklı değil tabi ki ama çok fazla etkiliyor. Bu yüzden gebelik düşünen her anne adayı buna dikkat etmeli demişti doktor daha ben lise sondayken -ki üniversite sınavı zamanı stresin zirve olduğu dönem- yani o zaman fark ettim yüksekliğini. Hatta emar bile çekildim o zaman. Yıllar geçti evlendim, dediği gibi de oldu, ilacı kullanıp stresi azaltinca tabi Rabbimin de izniyle oldu hiç beklemeden.Kis çıktı birde onun dışında herhangi bir sorunum çıkmadı. Şuan aşırı stresteyim ailevi konulardan ötürü ama doktor hiç stresten yükselebileceğini söylemedi. Ah ahh amin inşallah canım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın bizleri de
Merhaba. 18 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri adetim hep düzensizdi. Prolaktin değerim 2 -3 haftada 35-27-49 olarak değişti. En son dün yaptırdığım test 49 olarak çıktı. Bebek istiyoruz. Dostinex hemen düzeltir mi adet gecikmesini? Doktor yumurtlama problemin var dedi bi de. Prolaktinin yüksek olması da sebebiyet verir mi buna?Stres kesinlikle engel gebeliğe canım. Prolaktin de dengesiz bir hormon yükselme azalma oluyor. Sadece stres kaynaklı değil tabi ki ama çok fazla etkiliyor. Bu yüzden gebelik düşünen her anne adayı buna dikkat etmeli demişti doktor daha ben lise sondayken -ki üniversite sınavı zamanı stresin zirve olduğu dönem- yani o zaman fark ettim yüksekliğini. Hatta emar bile çekildim o zaman. Yıllar geçti evlendim, dediği gibi de oldu, ilacı kullanıp stresi azaltinca tabi Rabbimin de izniyle oldu hiç beklemeden.
Sana tavsiyem seni gerecek ve üzecek ortamlardan uzak dur ve denemeye devam et.
Merhaba, adet düzensizliği olmadan bile yükseklik çıkabiliyor mesela benim öyleydi. Bu hormon çok değişik her an değişebiliyor. Benim daha yüksekti gebelik düşündüğüm ilk zaman. Bir kutunun içinde 8 tane vardı, ben 2 hafta kullandım. Haftada yarım olarak yani 1 tane.Merhaba. 18 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri adetim hep düzensizdi. Prolaktin değerim 2 -3 haftada 35-27-49 olarak değişti. En son dün yaptırdığım test 49 olarak çıktı. Bebek istiyoruz. Dostinex hemen düzeltir mi adet gecikmesini? Doktor yumurtlama problemin var dedi bi de. Prolaktinin yüksek olması da sebebiyet verir mi buna?
Doktora ben sordum prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel olabilir mi diye . Ben sorunca evet dedi. Biraz ilgisiz gibiydi doktorum zaten. Benim kutu içerisinde 8 tane var. Haftada 2 tane yarım yarım kullanacağım ben. İnşallah kısa zamanda bebek sahibi oluruz biz de. Çok teşekkür ederimMerhaba, adet düzensizliği olmadan bile yükseklik çıkabiliyor mesela benim öyleydi. Bu hormon çok değişik her an değişebiliyor. Benim daha yüksekti gebelik düşündüğüm ilk zaman. Bir kutunun içinde 8 tane vardı, ben 2 hafta kullandım. Haftada yarım olarak yani 1 tane.
Yumurtlama problemi bu hormondan kaynaklı olabilir doktorun bahsetmedi mi?
Açıkçası çok yüksek değil değerin inşallah bebeğini alırsın en kısa zamanda
İnşallahDoktora ben sordum prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel olabilir mi diye . Ben sorunca evet dedi. Biraz ilgisiz gibiydi doktorum zaten. Benim kutu içerisinde 8 tane var. Haftada 2 tane yarım yarım kullanacağım ben. İnşallah kısa zamanda bebek sahibi oluruz biz de. Çok teşekkür ederim
İnşallah yumurtlama olur da tabi. Çünkü bu ay klomen kullanmama rağmen doktor aktif yumurta görmedi hiç. İnşallah sebebi bu prolaktin yüksekliğidir ve düşünce yumurtlama olur. Çok teşekkür ederimİnşallahRabbim isteyen ve hakkıyla anne-baba olacak olanlara nasip etsin hemen etki eder inşallah ve ovulasyon testi de kullanın mümkünse yumurtlama zamanını kaçırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?