Prolaktin yüksekliğiyle hamile kalanlar

İnşallah yumurtlama olur da tabi. Çünkü bu ay klomen kullanmama rağmen doktor aktif yumurta görmedi hiç. İnşallah sebebi bu prolaktin yüksekliğidir ve düşünce yumurtlama olur. Çok teşekkür ederim
Ben de klomen kullandım ama dostinexden önce. Dostinexle klomeni kullandığım ay iki tane yumurta oluştu, çatlatma iğnesi olmadan çok şükür oldu. İki aylık bir süreçti hepsi toplam. İnşallah sizin de çok uğraştırmaz. Prolaktintir yüksek ihtimalle sıkıntı, başka problem yoksa Allah'ın izniyle olur merak etmeyin

Keşke sadece bu aylık doktor kontrolü olmadan 1 kerelik klomen alıp kullansaydım. Belki bende de işe yarardı öyle

Merhaba ya benimde prolaktinim çok yüksek çıktı dostinex kullandım hamile kalmadım 4 ay oldu yine kalamadım bugün yine gittim baktım ki tekrar çok yükselmiş cidden psikolojim bozuldu(
Merhabalar acaba dostinex i nasıl kullandiniz bir adetten diğer adete göre hafta da 2 gün mü kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…