Prolaktin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
36
8
6
42
Kızlar prolaktin 55 çıktı gebelik yok sizce dostinex kullanıyımmı öncede kullanmıştım kararsız kaldım doktorada gidemedim randevu yok haftasonu bide denkgeldi 😭

Kafana göre kullanma derim
Yani bilemedim ki öncede aynı olmuştu bitane yi ikiye böldüm salı Perşembe atmıştım kararsız kaldım işte evde de var kalmıştı

Beyin emarıda çektirdim önce Allah'a şükür bişey çıkmadı

Pazartesiyi bekleyip doktora gitseniz daha iyi olur, bu kadar telaşa da kapılmayın çünkü prolaktini tetikleyen en önemli şey stres. Daha önce de kullanmışsınız biliyor olmanız gerek, kullanımı halinde hemen normale dönüyor zaten ancak yeniden yükselip yükselmemesi de değişkenlik gösteren bir durum sakin olun, tetikleyen yiyeceklerden uzak durun, yoluna girer Allah ın izniyle sonra bebek haberi alırsınız inşallah sağlıkla

Pazartesiyi bekleyip doktora gitseniz daha iyi olur, bu kadar telaşa da kapılmayın çünkü prolaktini tetikleyen en önemli şey stres. Daha önce de kullanmışsınız biliyor olmanız gerek, kullanımı halinde hemen normale dönüyor zaten ancak yeniden yükselip yükselmemesi de değişkenlik gösteren bir durum sakin olun, tetikleyen yiyeceklerden uzak durun, yoluna girer Allah ın izniyle sonra bebek haberi alırsınız inşallah sağlıkla
Tamam canım inşallah sağolun benimki yılda bı sefer böyle oluyor alıştım artık stres olmadan olmuyor maalesef eşimde sorun bı çıkmaz gibi rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙌

Back
X