Prolaktini nasıl düşürdünüz?

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
Kızlar yardımcı olur musunuz..prolaktinim 62 çıktı dostinex 8 tablet verdi doktorum 6 tane içtim ama düştüğünü hiç sanmıyorum göğüslerim çok dolu ve yumurtlamadım sanırım..
Adetlerim düzenli ama yumurtlamıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum deneyimlerinizi bekliyorum
Nasıl düşecek bu

Benimde 63tu yarım yarım haftada 2 kez ictim. Ilk adetimde sıfıra düşmüştü. Ek olarak testere dişli aslan pençesi icebilirsin. O da düşürüyor

Canim benimki önce 54 sonra 74 oldu doktor dostinex verdi 2 ay sonra tekrar gel dedi aslan pencesi de ictim gecenlerde gittim 0 olmuş seninkide düşer merak etme

Düşünce göğüsleriniz hemen indimi? benim resmen süt dolu ilacın biraz etki etmesini beklerdim
Aslan pençesi içeyim bende sağolun

Benimde 71 Di dostinexin yanında aslan pençesi kullandim bide hayır otu dağa baktırdım ama benimde düştü bunu anliya biliyorum ama benim öyle gogülerim dolu değil Di yabi ben hissetmiyordum

Hayit otu demek istemistim

Canim benimki önce 54 sonra 74 oldu doktor dostinex verdi 2 ay sonra tekrar gel dedi aslan pencesi de ictim gecenlerde gittim 0 olmuş seninkide düşer merak etme
Ceylin sıfıra düştüğünü dr biliyormu? Ben dr.a gitmeden baktirdim ama icim rahat etmedi. Sifir olmasi da iyi bisey olmasa gerek. Referans araligi 5~25 gibi biseydi sanki.

Adet tarihimi bekliyorum 3.günü dr a gideceğim aslanpençesi aldım bugün bir de hanımlara özel macun varmış onu sipariş etmeyi düşünüyorum

Aslan pençesini ben içtim bu sefer e2 yani estradiol hormonum Yükseldi 2 Aydır duphaston kullanıyorum kızlar prolaktin kolay düşüyor sıkıntı etmeyin şu var ne kadar strese girersen o lanet hormon o kadar artıyor

Ceylin sıfıra düştüğünü dr biliyormu? Ben dr.a gitmeden baktirdim ama icim rahat etmedi. Sifir olmasi da iyi bisey olmasa gerek. Referans araligi 5~25 gibi biseydi sanki.
Biliyo canim doktor yaptirdi testime yoo kötü değil gayet iyi dedi ne kadr düşük o kadar iyi dedi korkma

Biliyo canim doktor yaptirdi testime yoo kötü değil gayet iyi dedi ne kadr düşük o kadar iyi dedi korkma
Iyi ya içim rahatladi sağol. Bende kendim baktirdim 0.60 gibi bideger cikti korktum sifirlanmis bu da kötü bisey olsa gerek diye. Yine artmistir simdiye kesin de. Ilacin.eykisi nekdr sürüyor bilmiyorum. Martta biraktim ilaci.2 aylikti ilk ay kendim.baktirdim sifir cikinca kendimden biraktim.

Benim ilacta biteli 1 ay olmadi daha canim bende çok korkuyorum tekrar yükselirse diyee inşallah böyle kalır

Yok yok dikkat edin düşüyor düşmez diye bişi yok 0 a düşürüyor ama çok çabuk çıkıyor benim doktorum demişti kolay düşüyor ama stres yapmayın

Aaa içmesem mi kararsız kaldım normalde e2 hormonunda sıkıntı var mıydı?

Stres yapmamak çok zor ..
Yumurtlamama sebebimiz de prolaktin değilmi?benim bugün adetin üstüne 21.gündü progesteron muydu ona bakalım dedi dr gitmedim canım çok sıkılıyor bu düşmeden bişeye bakmanında anlamı yok

Çan'ımı git ihmal etme ben her ayın 3. Günü gidiyorum hormon tahlili yaptırıyorum

Neymiş canım sorun
aslında pek sorunumda yokmuş canım prolaktainim düştü yani test yaptırmadım ama anlayabiliyorum yumurtam geç buyuyorms hatta doktor büyümez umutlanma dedi ama tek bir tane yumurta olusturdum ilaçsız dünde çatlama iğnesi vuruldum ilk defa beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…