Prolaktini nasıl düşürdünüz?

Hadi hayırlısı canım insallh bende bugün hormon tahlili yaptırdım hepsi normal hayırlısı insallah

Kusura bakmayın foruma giremedim epeydir yumurta büyümez demiş ya doktor nasıl kendiliğinden büyüdü çok merak ettim..ben adeti bekliyorum 3.günü bir proklatine baktırıp sonra yumurta takibi yaptırmak istiyorum

Önemli değil canım yumurta buyumez dediğinde nasıl ağladım biliuomusun sonra eve geldim büyümesin dedim her sabah iki tane incir kurusu ve yarım avuç kuru üzüm yedim sadece dört gün yedim sonra kontrole gittim 11 cm 16 cm olmuştu sonra bi dort gün daha yedim 20 cm olmuş başkada birşey yemedim bide ara ara hayit suyu içtim okaar

Prolaktine tağmen mi yedin ilaçla felan büyümüyor mu bu..off 3-4 aydır deniyorum çok bunaldım zor işmiş belkide hiç olmayacak benim ne bileyim..

Prolaktine tağmen mi yedin ilaçla felan büyümüyor mu bu..off 3-4 aydır deniyorum çok bunaldım zor işmiş belkide hiç olmayacak benim ne bileyim..
Evetprolaktaine ragmen yedim ve prolaktainimde hep yuksekti benim ama prolaktain dussu dieaslan penceside iciyorum oyle dusunme olumsuz dusunursen olumsuz olur

Evetprolaktaine ragmen yedim ve prolaktainimde hep yuksekti benim ama prolaktain dussu dieaslan penceside iciyorum oyle dusunme olumsuz dusunursen olumsuz olur
Hımm anladım benim şuan dostinex dışında yaptığım birşey yok aslan pençesine adet olunca başlayacam yumurta gelişmesi içinde dr ilaç verir inş

Hımm anladım benim şuan dostinex dışında yaptığım birşey yok aslan pençesine adet olunca başlayacam yumurta gelişmesi içinde dr ilaç verir inş
Ben adet olmadan ictim aslan pencesini isirganla beraber baya ise yariyo

Dostinex kullaniyorsaniz bence aslanpencesini icmeyin. O ilac birden düşürüyor. Benim 63ten sıfıra düştü 2 taneyle.

Dostinex kullaniyorsaniz bence aslanpencesini icmeyin. O ilac birden düşürüyor. Benim 63ten sıfıra düştü 2 taneyle.
Benim bir kutu bitti 8 tane içtim ama göğüslerimden anladığım kadarıyla hiç düşmedi belki arttı bilmiyorum ‍ ölçüp bakacaz artık dr 3 ay kullan dedi

Benim bir kutu bitti 8 tane içtim ama göğüslerimden anladığım kadarıyla hiç düşmedi belki arttı bilmiyorum ‍ ölçüp bakacaz artık dr 3 ay kullan dedi
Ben dostinex evlenmeden oncede kullandim ama dusmedi evlendikten sonra da ictim yaninda aslan penceside ise yaradi

Ben dostinex evlenmeden oncede kullandim ama dusmedi evlendikten sonra da ictim yaninda aslan penceside ise yaradi
Bende evlenmeden içtim düşmüştü şimdi artık vücudumu tanıyamıyorum eğer yüksek çıkarsa ölçüme az kaldı Ozaman aslanpençesi başlayacam hemen

Bende evlenmeden içtim düşmüştü şimdi artık vücudumu tanıyamıyorum eğer yüksek çıkarsa ölçüme az kaldı Ozaman aslanpençesi başlayacam hemen
Insallah dusmustur ben doktor degistirdim bu doktor hic bakmadi prolaktainime

Bana da 2 ay kullan dedi ben ilk ay direk lab.a gidip kendim olcturdum. sifiri gorunce devam etmedim. Belki benimde yukselmistir benim hic belirtim yoktu yuksek oldgna dair. Hala da yok.

Günlük bile yukselip alcalabiliyormus bu hormon. Çünkü diger adi stres hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…