kızlar 2 aydır bebiş istiyoruz...
ama bende adet düzensizliği var. 2 hazirandan beride regl olmamıştım. farlutal içip adet gördüm. adetin 3. günü yapılan kan testinde prolaktin hormonu yüksek çıktı. en fazla 25 olması gereken durumda 26,2 çıkmış benimki...
dr agnucaston diye bir ilaç verdi. bitkiselmiş.bebek için engel değil dedi...
ama internette okuduğuma göre prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş...
bu durumda olan arkadaşlar yaşadıklarımızı paylaşalım mı...
Benim prolaktin 30,92 çıktı. Dr bana dostinex ve klamen yazdı. Yarın kullanmaya başlayacağım. İnşallah gebe kalabilirim
İnşallah çok. İstiyorum gerçekten. Bugün kontrole gittim. Yumurtalıklarım gelişmiş. İlaçlar işe yaramış. Ama istenilen boyuta ulaşamamış daha cuma tekrar gelmemi söyledi. Hayırlısı olsun bakalımBende hamile kalmadan önce 55 cıvarıydı iki hamileliğimde de( biri düşük oldu) dostinex kullandıgım ay veya sonraki ay hamile kaldım kullanmaya basladıgın gibi dikkat et canım kalabilirsin :))
Göğsümden süt gelmiyor. Adetliyken kan vermiştim belki ondan da yüksek çıkmış olabilir. Adetliyken hormonlar fazla çıkıyor. Benim yumurtalıklar yeterince gelişmemiş. Klomen yazmıştı düzenli olarak içtim ve hayıt tohumu kullandım Yumurtalıklarım gelişmiş ilerleme var . Hayıt tohumu hem adeti düzenliyor hemde prolaktin yüksek ise düşürüyor düşük ise yükseltiyor. Kısacası dengeliyor.benim en son 52 falandı sanıyorum ki takip de etmedim sonra dustumu diye dusmus demekki diyorum artık hamile kaldıgıma gore:) ama surekli prolaktin yuksek cıkıyorsa ve adet gecikmesi gogusden sut gelmesi gibi durumlar olmuyorsa yalancı prolaktin olabiliyormus
Arkadaşlar benimde prolaktin 18kızlar 2 aydır bebiş istiyoruz...
ama bende adet düzensizliği var. 2 hazirandan beride regl olmamıştım. farlutal içip adet gördüm. adetin 3. günü yapılan kan testinde prolaktin hormonu yüksek çıktı. en fazla 25 olması gereken durumda 26,2 çıkmış benimki...
dr agnucaston diye bir ilaç verdi. bitkiselmiş.bebek için engel değil dedi...
ama internette okuduğuma göre prolaktin yüksekliği yumurtlamayı engelliyormuş...
bu durumda olan arkadaşlar yaşadıklarımızı paylaşalım mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?