canım aynı bende vardı.prolactinim yüksekti.ark. bana sen tedavisiz hayatta hamile kalamazsın demişlerdi.bende evlendim ve korunma gereği duymamıştım.hani prolactinim yüksek ya gebe kalmam diye ve ben 1 ay sonra gebe kalmıştım.inanamıştım.yani canım oluyo bu tür şeyler.ilaç bile kullanmış değildim.sonuçta senin kide cok yüksek bi değer değil.ihşallah en kısa zamanda sen de hamiş kalırsın
selam. senin değerin kaçtı peki. :uhm:
benimde öğle 29-30 lar daydı.canım.değişiyodu değerlerim bazen 40 vs.
ne güzel ilaç falan kullanmadan hamiş kalmışsın. inşallahh bizlerde kalırızz:Saruboceq:
evet kiminde yumurtlamayı engelleyebiliyor. eğer adet düzensizliği yapmışsa bu hormonun yüksekliği yumurtlamayı bozmuş demektir. ama herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok. kiminin göğsüdnen süt geliyo kiminin gelmiyor.
hmmm demek benim göğüslerimdeki aşırı kaşıntıda bundan sebeeepppp. allaha şükür süt gelmes, yada adet düzensizliği yapmadı. neyse ilacımı kullanayım haftaya. umarım düzelir en kısa zamandada beişlerimizi kucaklarız
arkadaşlar benim de prolaktin yüksekti ve hamile kalamıyordum, bir ay ilaç kullandım,prolaktin seviyesi normale düştü ve şu an hamileyim bunu çok sorun yapmayın ve doktorlarınıza güvenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?