Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında pek bi değişiklik yok. agnucaston içmeye devam ediyorum...
bu arada adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümü bilemiyordum. bende ovulasyon testi aldım. hergün onu yapıyorum. ama teste göre ben hala yumurtlamadım :)
güldüğüme bakma sinirim oynuyo aslında... adetimden 23 gün geçti... tamam düzensizim ama agnucaston içiyorum biraz düzelir diye düşünmüştüm... bu kadar geç yumurtlama olurmu sence?
simeray benimde prolaktinim 50ydi ve dr kullandıgın ilacı uc ay icmemi istedi ve uc ayın sonunda tekrar olcturdugummde 51 olmustu yani dusecegi yerde cıkmıs ve uc ayım bosuna gitti ve sonrasında dostinex verdi 8lik iki ay kullandım bitti bakmadı kac olmus prolaktinim daha devam dedi ilacı kesmiycen hemen dedi ama adetim cok duzensiz eger dra gitmesem gelmeye niyeti yok ilacla hep adet oluyorum 20 25 gunlerde gecikiyor kendinde gelirsede gunde en fazla 5 6 damla kahverengi geliyor anlayacagınız yumurtalıklar harap boyle olduguna gore ama test almakla bence yanlıs yapmıssın cunku bir duzene girseydi adetin oyle alsaydın simdi ramazandan sonra drumu degistiricem 7 aydır gidiyorum ne rahim filmi istedi ne yumurtlama takibi yaptı bosuna kac ayım gitti hakkımızda hayırlısı olsun inşallaha.s.