prolaktini yüksek olup bebiş isteyenler

canım benim de yüksek çıkıyorduu prolaktin bu ay nomal çıktııı hayırlısı bakalımmm...

senin ki kaç çıkmıştı şimdi kaç a düştü bebek istiyo musun çok soru sordum galiba
canımm sor tabiki de...benim şubatta ölçtürdüm 41 çıkmıştıı ..sonra dostineksle düştüü ..sonra tekrar yükseldii 33 32 41 arasında gitti geldii bu ay da 24 çıktıı..bu ayy hacamat yaptırmıştım birde aslan pençesi içtim onlardan düştü tabii öncee ALALH ıma duaaa ilk sıradaao var...9 aydır bebk istiyoruz olmadı daha...bu ay rahim filmi çekildim ..adet olunca klomen ilaçla tedaviye başlayacam...senin kaç çıktıı ne gii işlemler yapıldı canım..

benim de iki ay once ölçtürdüm 48 çıktı dostineks kullandım 3 e düştü bu ay bakalım inşallah bebişlerimize kavuşuruz bu ay RABBİM isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

Rahim filmini niye çekiyolar doctor bana birşey demedi iki ay daha dene dedi

Rahim filmini niye çekiyolar doctor bana birşey demedi iki ay daha dene dedi
canım ne zamandır deniyorsunuzz siz..rahim filmi tüpler açık mı kapalı mı onun için çekilioorrr..bence tedavi ye başlarken ilk rahim filmi yappılması gerkirr ...

canım ne zamandır deniyorsunuzz siz..rahim filmi tüpler açık mı kapalı mı onun için çekilioorrr..bence tedavi ye başlarken ilk rahim filmi yappılması gerkirr ...
canım ben doğu da görev yapıyorm burda pek ilgilenmiyolar 1 sene dolmadan tedavi yapmıruz falan diyolar hormone tahlilini bizim zorumuzla yaptılar ben 6 aydır istiyorum bu 7 ayım inşallah bu ay olur çok yoruldum artık tek duam RABBİM isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

ilk gittiğim doctor alttan muayne etmişti tüpler açık falan dedi duyduğuma gore Rahim filmi biraz zormuş:))

oyy yavruumm benim burdada ölee 1 sene dolmadan tedvi yapmıyolaR aynen senin gibi bende hormn tahliini kendim istedim yaptırdım sonra gittiğimde 1 yıl doldu olmadı dedim de öle aşladılar tedaviyeee...inşALLAH CANIM BU AY OLURRR..

Canım tüplerin açık olup olmadığı alttan muayenede belli olmaz ... zor bir işlem değil canıımm sadece ameliyat ortamında yapıldı o beni gerdiii....
ilk gittiğim doctor alttan muayne etmişti tüpler açık falan dedi duyduğuma gore Rahim filmi biraz zormuş:))

Canım tüplerin açık olup olmadığı alttan muayenede belli olmaz ... zor bir işlem değil canıımm sadece ameliyat ortamında yapıldı o beni gerdiii....
hım anladım canım sonuç nasıl çıktı peki inşallah iyidir

hım anladım canım sonuç nasıl çıktı peki inşallah iyidir
cnm beni anlış anşamadın umarımm alttan muayeneden belli olsa bu işlem yapılmaz çünkii ..sonuç temiz çıktıı çok şüküürrr ..

cnm beni anlış anşamadın umarımm alttan muayeneden belli olsa bu işlem yapılmaz çünkii ..sonuç temiz çıktıı çok şüküürrr ..
yok canım yanliş anlamadım tabiki çoook sevindim ayrıca sonucun iyi çıkmasına bu arada nerelisin sen ve ismini öğrenebilir miyim tabi istersen

yok canım yanliş anlamadım tabiki çoook sevindim ayrıca sonucun iyi çıkmasına bu arada nerelisin sen ve ismini öğrenebilir miyim tabi istersen
ayy çook sağooll canıımm..özelden mesaj atayım olur muu ..

Meraba.benim de prolaktin 74 lere kadar yükseliyordu..dostinex kullandığım zamanlar düzene girdi 24 ün altına düşürüyordu bayağı etkli bi ilaç hamile kalana kadar kullandm dostinexi..bu yüzden yıllardr adetlerim düzensiz.polikistk over vardı eşimdede sperm hızı azdı.12.ayda hamile oldğumu öğrendim.ilaçla düzene girio hiç umudunzu kaybetmeyn.Allah hepinize hayırlısı ile nasip etsin.

ALALH razı olsunn canım..maşALLAHH sağ salim kucağına almayı nasip etsin yüce MEVLAAMM..BAŞKA TEDAVİ UYGULANDI MI..

ALALH razı olsunn canım..maşALLAHH sağ salim kucağına almayı nasip etsin yüce MEVLAAMM..BAŞKA TEDAVİ UYGULANDI MI..

Saol canım.üç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldm.iki yumurta oldu çatladı ama olmadı.bu ay da rahim filmi çektiricektim.hiç beklemiyordm olacağını..adtlerim 40-45 günü buluyor ilaçsız. Dr yumrtlamama yardımcı olsn adetlerm düzene girsn diye glifor verdi.6 aydır da onu kullanıyordum.adetlerimi düzenledi.glifor ve dostinex dışında bişi kullanmadım.

sende sağooll canım..teşekkür ettim bende 1 ay klomen ve iğne kullndım olmadı bu ay rahim film çekildim ..adet olursam klomen e devam 1 ay sonra aşılama dedi hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…