Prolaktinim 53. Kaç Ayda Normale Döner?

benmki hayıt tohumu ile 17ye düştü 1 ayda vede koruyor seviyesini geçen yaz yapmıştım hayıt kürünü. tavsiye ederim arkadaşlar.

arkadaşlar prolaktinin evet gebeliğe engeli olan ve diğer adıyla süt hormonu diye tanımlanıyor bu beyinsel yani psikolojik,bu hormonu beyinde hipofiz bezi salgılıyor benimde 15 ile 35 arasında oynuyor prolaktini olanların çoğunda gögüs ucunu sıkınca beyaz akıntı çıkar.moraller tavanda olsun niceleri var prolaktini 1000lere yaklaşmış şükür edelim.

arkadaşlar slm benimde prolaktinim 40 larda ilaç içince 25 lere iniyor.ama 200 leri gördüm .bu hayıt tohumundan alıcam şimdi okudum bunun hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.aynı zamanda pcoluyum ama iyileşme var dendi .eger prolaktinimi düşürürsem bebiş sahibi olabilicem hayıt tohumuna çok sevindim haber bekliyorum

bilen var mı doktor 3 ay hap iç gel dedi ama muamma

canım merak etme benimkide 62ydi ama bir ayda düştü.dostinex (yanlış hatırlamıyosam)adlı ilacı kullandım düştü yalnız bu ilacı kullandıktan sonra doktorum bana o ay hamile kalmamamı önerdi vücuttan ancak atılıyor ve bebekler için tehlikeli.bunu doktarın verirse zaten söyleyecektir.endişelenme düşecektir.buna şükür yinede.

hayıtı tekbaşına kullandım canım doktorun verdiği korunma süresi bitince tekrar prolaktinimi ölçtürüp gerekli ise tekrar kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

yagmur2009 hiç bişey söylemedin kullandınmı gelişmeleri merak ediyorum mutlu haberi bize en yakın zamanda ver inşallahta azcık göbek atalım.

Back
X