• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktinim !!!

inşallah hamilelik belirtisidir :) hayırlı haberler alırsın :) hamilelikte göğüs uçlarında kararmalar oluyormuş alanı genişliyormuş kararmanın. onuda takip edebilirsin :)
Malesef canim kararma falan yok sadece hassaslik agri ve damarlar var :( beklemeyi dusunuyorum 1 ay daha. 1 ay icinde olmazsam tekrar doktora gidicem

Malesef canim kararma falan yok sadece hassaslik agri ve damarlar var :KK43: beklemeyi dusunuyorum 1 ay daha. 1 ay icinde olmazsam tekrar doktora gidicem

ümitsiz olma canım. belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah bebişlerimizi göbüşlerimize :) bu ayda olmazsa bende gideceğim doktora. tedavi aşılama ne derse deneyeceğiz artık

ümitsiz olma canım. belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah bebişlerimizi göbüşlerimize :) bu ayda olmazsa bende gideceğim doktora. tedavi aşılama ne derse deneyeceğiz artık
Canim ben tedaviyi kastetmedim :) soyle soyleyeyim sat 5 agustos duzensiz adet oluyorum ve bugun 7 eylul oldu ben daha adet olmadim. 35-65 gun arasinda degisiyor adet duzenim yani gecikmeler 2 aya kadar cikiyor. O yuzden 1 ay daha adet olmayi bekleyeceğim. ;)

Canim ben tedaviyi kastetmedim :) soyle soyleyeyim sat 5 agustos duzensiz adet oluyorum ve bugun 7 eylul oldu ben daha adet olmadim. 35-65 gun arasinda degisiyor adet duzenim yani gecikmeler 2 aya kadar cikiyor. O yuzden 1 ay daha adet olmayi bekleyeceğim. :KK66:

inşallah biran önce düzene girer. Allah gönlünden geçen herşeyi verir :) adet düzensizliğin prolaktine mi bağlıymış. soğan kürünü denedin mi hiç.o da düzene sokuyor diye duydum

inşallah biran önce düzene girer. Allah gönlünden geçen herşeyi verir :) adet düzensizliğin prolaktine mi bağlıymış. soğan kürünü denedin mi hiç.o da düzene sokuyor diye duydum
Prolaktin+polikistik overe bagliydi duzensizligim. Sogan kuru uyguladim hem de 2 kez ama malesef sonuc alamadim.

Arkadaslar benim prolaktinim 53 cikmisti iki asilama oldum tutmadi ama doktorum uzerinde durmadi adet duzensizligi var polikislik var di ama kist kayboldu acaba benm durumumda olan var mi lutfen cevap yazin

Back
X