• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolistem kullananlar

marziye16

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
24
5
6
37
Merhaba prolistem ile ilgili önceki yazılanları okudum ama net bir kanaate varamadım
Tüp bebek için doktor arayısındaydım(1 yıl önce 2 defa yaptırdım) tavsiye üzerine gittiğim bir doktor ilk defa asıl problemin eşimde olduğunu söylemek üroloğa yönlendirdi (morfoloji ve hareketlilik 0 en son yaptırdığı testlerde eşimin tüp bebek yapılırken de hareketlilik %2 imiş )
Ürolog da prolistem önerdi en az 6 ay yaşım 38 acaba vakit mi kaybediyorum diye çok üzülüyorum kullanıp yorum yapabilecek olan var mı

Kardeşim tamamen vakit kaybı alıp güvenme biz aldık sonuç yine 0 daha hiç olumlu sonuçla karşılaşanı da duymadım

Kardeşim tamamen vakit kaybı alıp güvenme biz aldık sonuç yine 0 daha hiç olumlu sonuçla karşılaşanı da duymadım
Eşim kullanmak istedi galiba 3 ay oldu benim doktoruma eşimin test vermesi gerekip gerekmediğini sordum şuan için gerek yok 2 ay daha sabret diyor 😔bende habire ilaç içiyorum yumurta takibi yapıyor çok doktor değiştirdim bu defa doktor ne diyorsa harfiyen uygulayacağım dedim bu doktor da bir garip çıktı yaş 38 tüp bebek en son aşama diyor senin durumunda oysa önceden 2 negatif denemem var

Back
X