• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolutex iğneyi nasıl temin ediyorsunuz?

Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?
Mecburen parasını bayılıp aldık... Kan sulandırıcı için doktorum ilk muayenede rapor çıkardı ama zaten prolutex yazılmıyor. Devlet karşılamıyor. Rapor vs bahsedilmişti ama o kadar çetrefilli bir süreçti ki zaten çıkana kadar benim iğne zamanım bitecekti 🙄 eczacılar insiyatif kullanıp indirim yapabiliyorlar, şanslıydık ki bizim tanıdık eczacı vardı

Mecburen parasını bayılıp aldık... Kan sulandırıcı için doktorum ilk muayenede rapor çıkardı ama zaten prolutex yazılmıyor. Devlet karşılamıyor. Rapor vs bahsedilmişti ama o kadar çetrefilli bir süreçti ki zaten çıkana kadar benim iğne zamanım bitecekti 🙄 eczacılar insiyatif kullanıp indirim yapabiliyorlar, şanslıydık ki bizim tanıdık eczacı vardı
Valla devam ediyorum ben de hala. Zaten 2 hafta falan daha kullanacağım sanırım.
Oksapar içinde rapor çıkarmadım. Aile hekimine yazdırıp alıyorum. Doktorum bir hastaneye bağlı olmadığı için rapor çıkaramadı. Bir hastaneye
gitmeye de üşendim.

Kızlar benim elimde 2 kutu Prolutex iğne var.
Sanırım zor bulunuyormuş şu an.
İhtiyacı olana yardımcı olabilirim.

Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?
Ben progestan 50 lik kullanıyorum piyasada zor bulununca ne yapcam dedim doktoruma oda prolutex yada proluton al aynı dedi prolutexi devlet ödemediği için proluton yazdırdım 3 güne bir vuruluyorum doktorunuza danışın zaten tüp bebek maliyetli bir süreç 1 hafta da 210 vermek zorlar ben 5 kutu prolutona 20 tl ödedim

Ben progestan 50 lik kullanıyorum piyasada zor bulununca ne yapcam dedim doktoruma oda prolutex yada proluton al aynı dedi prolutexi devlet ödemediği için proluton yazdırdım 3 güne bir vuruluyorum doktorunuza danışın zaten tüp bebek maliyetli bir süreç 1 hafta da 210 vermek zorlar ben 5 kutu prolutona 20 tl ödedim
Evet prolutonu karşılıyor ama onu istemedi doktor. Proluton olmaz dedi. Sanırım 12. haftadan sonra bırakacağım. 2 haftam kaldı. direniyoruz bakalım :)

Evet prolutonu karşılıyor ama onu istemedi doktor. Proluton olmaz dedi. Sanırım 12. haftadan sonra bırakacağım. 2 haftam kaldı. direniyoruz bakalım :)
Her doktor farklı tabi doktorunuz ne veriyorsa onu kullanın benimki fark etmez dedi . Dayanın o zaman biraz daha☺

Ben ilk tedavimde haftada 420 veriyordum canım. 😔
Sabah akşam yapıyordum iğneyi.
Bu sefer Prolutex zor bulunuyor dedi ve progestan verdi.
Elimde kalanları yapayım mı dedim, bir ondan bir bundan sağlıklı bulmuyorum.
Ne ile başlarsak onunla devam edelim dedi.
Doktor ne derse onu yapıyoruz, parayı falan gözümüz görmüyo canım.

Ben ilk tedavimde haftada 420 veriyordum canım. 😔
Sabah akşam yapıyordum iğneyi.
Bu sefer Prolutex zor bulunuyor dedi ve progestan verdi.
Elimde kalanları yapayım mı dedim, bir ondan bir bundan sağlıklı bulmuyorum.
Ne ile başlarsak onunla devam edelim dedi.
Doktor ne derse onu yapıyoruz, parayı falan gözümüz görmüyo canım.
Parayı gözümüz görse zaten ilaçlara tedaviye bu kadar para dökmezdik canım o ayrı bir konu benim demek istediğim mesela ben şu an hastane ve ilaçlara 25 bin falan para ödedim tabiki o kadar emek verdik ve sağlıklı bir gebelik olup devamı gelsin diye ne derlerse onu yapmamız lazım ama benim doktorum kendisi söylediği için progestan bulamıyorlar hastalar sabahtan beri çok sikayet geldi deyip banada iki seçenek sunduğu için bende aynı yollardan gectigim için tavsiye vermek istedim herkesin tedavisi ve süreci farklı tabiki

Parayı gözümüz görse zaten ilaçlara tedaviye bu kadar para dökmezdik canım o ayrı bir konu benim demek istediğim mesela ben şu an hastane ve ilaçlara 25 bin falan para ödedim tabiki o kadar emek verdik ve sağlıklı bir gebelik olup devamı gelsin diye ne derlerse onu yapmamız lazım ama benim doktorum kendisi söylediği için progestan bulamıyorlar hastalar sabahtan beri çok sikayet geldi deyip banada iki seçenek sunduğu için bende aynı yollardan gectigim için tavsiye vermek istedim herkesin tedavisi ve süreci farklı tabiki
Aynen öyle, benim demek istediğim de o işte.
Evet, iki iğne de özünde aynı olabilir ama doktorların bazıları maalesef tedavi esnasında iğneyi değişme taraftarı değiller.

Yoksa bana her gün her gün gidip popodan iğne yaptırmak çok konforlu gelmedi.
Hele de Covid belası varken her gün hastaneye gitmek çok can sıkıcıydı.
Hee, Prolutex’i her yaptığımda çok stres oluyordum o da ayrı bir konu.

Bu arada doktorunuzun dediği Proluton Depot değil de Proluton Dex olabilir mi acaba?
Çünkü bildiğim kadarıyla Prolutex’i çok benziyor Proluton Dex.
İçerisinde 7 tane var ve Proluton gibi göbekten yapılabiliyor.
Ama işte bazı doktorlar muadil istemiyor nedense.

Aynen öyle, benim demek istediğim de o işte.
Evet, iki iğne de özünde aynı olabilir ama doktorların bazıları maalesef tedavi esnasında iğneyi değişme taraftarı değiller.

Yoksa bana her gün her gün gidip popodan iğne yaptırmak çok konforlu gelmedi.
Hele de Covid belası varken her gün hastaneye gitmek çok can sıkıcıydı.
Hee, Prolutex’i her yaptığımda çok stres oluyordum o da ayrı bir konu.
Bende progestanı her gün yaptırıyordum bu üç güne bir kıçım da bayram ediyor resmen 😁 ama her şey nasip kısmet inşallah bir şey olmaz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza🤲 bir şey sorcam bide benim iki gündür kasık agrım arttı sizinde böyle olmuş muydu ?

Bu arada doktorunuzun dediği Proluton Depot değil de Proluton Dex olabilir mi acaba?
Çünkü bildiğim kadarıyla Prolutex’i çok benziyor Proluton Dex.
İçerisinde 7 tane var ve Proluton gibi göbekten yapılabiliyor.
Ama işte bazı doktorlar muadil istemiyor nedense.
Ilk progestan dex yazmış göbekten yapılan onuda piyasada bulamadım sonra geri mesaj ettim dedimki o yok bu yok olanlar prolutex ve proluton oda proluton yazdı

Bende progestanı her gün yaptırıyordum bu üç güne bir kıçım da bayram ediyor resmen 😁 ama her şey nasip kısmet inşallah bir şey olmaz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza🤲 bir şey sorcam bide benim iki gündür kasık agrım arttı sizinde böyle olmuş muydu ?
İnşallah, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. 🙏
Evet, o haftalarda bana olmuştu.
Sonra geçiyo, 10-11.haftalarda bir iki gün tekrar kasık ağrısı oldu.
Şu an iyiyim. 😊

Ilk progestan dex yazmış göbekten yapılan onuda piyasada bulamadım sonra geri mesaj ettim dedimki o yok bu yok olanlar prolutex ve proluton oda proluton yazdı
Evet yaa, progestan dex demek istedim. 😂
O kadar ilaç kullanınca kafa kalmadı resmen. 🙈

İnşallah, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. 🙏
Evet, o haftalarda bana olmuştu.
Sonra geçiyo, 10-11.haftalarda bir iki gün tekrar kasık ağrısı oldu.
Şu an iyiyim. 😊
Iyi bari ya her ağrı girdiğinde korkuyorum bişey olacak diye yarın keseyi görmeye gitcez bide görürsem daha da rahatlıycam Allahın izniyle 😊

Back
X