• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Proluton depot hakkında?

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
40
Arkadaşlar merhaba. 2.tüp bebek denemesnde transferimin 2. günündeyim. İlkinde 5.günümde kanamam başlayarak sürecim sonlandı malesef. Kanama günü doktoruma ulaşamamışötm 2.günü bu iğneyi vurulmamı söyledi fakat sonucu etkileyemedik.
Bu tedavimde de aynı korkuödan bahsettim , ulaş bana mutlaka dedi öyle bi durumda. Prolutonu da transfer günümde vurdular. Şimdi korkuyorm tekrar aynı şey olur mu diye. Diyelimki oldu ve diyelimki ulaşamadım doktora, hemen gidip bu iğneyi vurdursam bir sakıncası olur mu?

Merhaba proluton iğne muhteşem birşey kanama olduğu zaman hemen kesiyor benim Dr haftada 1 defa kullanabilirsin bu iğne vücutta depolaniyor dedi kanama pembe kahverengi kırmızı farketmez hemen git iğnenin ol 1 saat bile çok önemli dedi ama hafta 1 kez

Merhaba proluton iğne muhteşem birşey kanama olduğu zaman hemen kesiyor benim Dr haftada 1 defa kullanabilirsin bu iğne vücutta depolaniyor dedi kanama pembe kahverengi kırmızı farketmez hemen git iğnenin ol 1 saat bile çok önemli dedi ama hafta 1 kez
İlk denemende hemen mi verdiler canım? Evet ben de haftada maks 2kez vuruluyor diye biliyorum. Allah korusun birdaha kanama vs karşılaşmam inşallah ama ulaşamazsam doktora hemen gidip vurdursam en aznından içim rahat eder.
Sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canımm..

Sağolasın inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın rabbim sağlığıyla hayırlısıyla nasip eder inşallah benim transferin 8.gunu kanamam oldu Dr aradım hocam olmadı kanama başladı bildiğin regli başlangıcı dedim hemen hastaneye git test yaptır dedi akşam 20:00 düşün eşim daha gelmedi neyse bindim minibüse gittim ama nedense kendimi çok güçlü hissediyordum eve geldim 1 saat sonra tekrar minibüsle gittim aldım sonucu bibaktim pozitif Dr hemen hemen proluton yaptır dedi benim durum boyle:anneadayı::KK200:

Sağolasın inşallah sende en kısa zamanda güzel haberler alırsın rabbim sağlığıyla hayırlısıyla nasip eder inşallah benim transferin 8.gunu kanamam oldu Dr aradım hocam olmadı kanama başladı bildiğin regli başlangıcı dedim hemen hastaneye git test yaptır dedi akşam 20:00 düşün eşim daha gelmedi neyse bindim minibüse gittim ama nedense kendimi çok güçlü hissediyordum eve geldim 1 saat sonra tekrar minibüsle gittim aldım sonucu bibaktim pozitif Dr hemen hemen proluton yaptır dedi benim durum boyle:anneadayı::KK200:
İlk transferimde aynısı olmuştu bana da.
Amin canımm, tüm dileyen isteyen herkese nasip olsun inşallah. Tekrar teşekkürler paylaştığın için.

Ben 3.5 aylıkken bir kanama yaşadım pruluton vuruldum ama kanamam durmadı ve malesef kaybettim bebeğimi .

Back
X