Proluton depot iğne arıyorum

julican

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
595
782
323
Merhabalar, birçok anne adayı gibi bende proluton depot iğne arıyorum, birçok ildeki akrabalarımı da seferber ettim ama malesef bulamadım. Eğer hala elinde olan varsa kullanması gerekmiyorsa bana bir tane, iki tanecikte olsa gönderebilir mi, ilaç satışı yasak sanırım forumda ama bulamıyorum, mecbur kaldım. Kargo ve ilaç masrafını karşılarım. İnşallah elinde olan çıkar duası ile. 🤲🏻herkese sağlıklı gebelikler dilerim

Canim yaa keske zamaninda cok cok alsaydim. Burdaki eczaneyi de aradim senin icin sordum ordada yok 3 kisi daha var soran ama piyasa da yok dedi. Insallah elinde olan cikar.

Canim yaa keske zamaninda cok cok alsaydim. Burdaki eczaneyi de aradim senin icin sordum ordada yok 3 kisi daha var soran ama piyasa da yok dedi. Insallah elinde olan cikar.
Ben hiç bulamadım Konya'da uşaktan akraba 4 tane bulup göndermişti bitti oda çoktan, Almanya daki akrabaya bile yazdım, bulamayınca birde buradaki arkadaşlara sormak istedim,

Canım eczanelerde bulamazsın. Hastanelere sor. Eczaneler oralara yönlendiriyor.benım elimde vardı fazla bi arkadas istedi ona verdim. İnşallah bulursun canım. Ben stoklu alıym ılacları rapor cıkartıp fazla fazla alıyodum öyle yapın sizde.

Merhaba arkadaşlar, benimde ray sebebiyle ikiz bide bu igneyi yazdılar. Ara tara yok. Ücretini ve kargosunu fazlasıyla karşılamaya hazırım. İnş banada yardımcı olan çıkar. Çok çaresiz bırakıyorlar insanı yeniden piyasaya sürüldüğünde geç kalmaktan korkuyorum. 23 haftadayım. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar, benimde ray sebebiyle ikiz bide bu igneyi yazdılar. Ara tara yok. Ücretini ve kargosunu fazlasıyla karşılamaya hazırım. İnş banada yardımcı olan çıkar. Çok çaresiz bırakıyorlar insanı yeniden piyasaya sürüldüğünde geç kalmaktan korkuyorum. 23 haftadayım. Allah yardımcımız olsun.
İrak ta buldum 60 tane var tanesi 45 lira yarın getiricem isteyen varsa getirebilirim

Kizlar bende var, 4 tane sanirim. Bana yan etki yaptigi icin doktor 1taneden sonra kullamdirmadi. Yarin tarihlerine bi bakayim gonderiririm seve seve.

Canim nerde yasiyorsun? Benimde ikizlerim dogdu, o stres sikintiyi cok iyi bilirim. Yarin bakicam, bana hatirlat unutursam.

Canim nerde yasiyorsun? Benimde ikizlerim dogdu, o stres sikintiyi cok iyi bilirim. Yarin bakicam, bana hatirlat unutursam.
Kocaelinde yaşıyorum. Çevre illere sordurduk o kadar ama yok. Bayer bepanthole verdiği önemi prulotona da verseydi kimse böyle üzülmezdi.

Ben alabilirim canım, karşı ödemeli kargo ve ücretini havale eft yapabilirim hesabına uygunsa senin için.
Ucreti onemli degil canim, ben zaten aldim duruyordu kenarda, saglik ocagina vermeyi dusunuyordum ihtiyaci olan gebeye versinler diye. Kargoyu alici odemeli gonderirim adina. Yarin bana mutlaka hatirlat, yaklasik 1 ay once dogum yaptim herseyi unutuyorum

Ucreti onemli degil canim, ben zaten aldim duruyordu kenarda, saglik ocagina vermeyi dusunuyordum ihtiyaci olan gebeye versinler diye. Kargoyu alici odemeli gonderirim adina. Yarin bana mutlaka hatirlat, yaklasik 1 ay once dogum yaptim herseyi unutuyorum
Ayy ya gece gece Allah razı olsun senden. Hatırlatırım tabi ama sen yinede hesap numaranı yaz. Bebişlere minik bir şey alınır. İlgine alakana çok sağol. Bu arada profiline tıklayınca gördüm kedin varmış erkek.bu iyiliği kedici birinden gördüm ya Allahın taktiri. Benimde mis kokulu bal gözlü 2 yaşında oğluş bir kedim var. Adı Barfi. Hepimiz çok teşekkür ediyoruz sana.

Back
X