Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler eğer vermediyseniz bana gönderebilirmisiniz.Merhaba elimde birkaç kutu proluton iğne var ihtiyaci olan varsa gönderebilirim
Merhaba. Vermedim kac tane lazim size kac aylik hamilesinizİyi geceler eğer vermediyseniz bana gönderebilirmisiniz.
Merhaba 15 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri kanamam hiç durmadan devam ediyor. Pruloton igne bulamadıgım icin Progestan igne ve fitil kullanıyorum.Merhaba. Vermedim kac tane lazim size kac aylik hamilesiniz
Merhaba. Vermedim kac tane lazim size kac aylik hamilesiniz
Proluton eczanelere geldi, maslak can , park eczanesi gibi maslak civari eczanelerde artik var. Ben ne olur olmaz almistim 2 tane
Ozel mesajiniza bakarmisinizMerhaba 15 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri kanamam hiç durmadan devam ediyor. Pruloton igne bulamadıgım icin Progestan igne ve fitil kullanıyorum.
Bu iğne ne için canım bende çok iğne kullandım ama isimleri bilmiyorum. Urda arkadaşım var eczacı pazartesi günü ona sordururum bulursak gonderirizMerhabalar, birçok anne adayı gibi bende proluton depot iğne arıyorum, birçok ildeki akrabalarımı da seferber ettim ama malesef bulamadım. Eğer hala elinde olan varsa kullanması gerekmiyorsa bana bir tane, iki tanecikte olsa gönderebilir mi, ilaç satışı yasak sanırım forumda ama bulamıyorum, mecbur kaldım. Kargo ve ilaç masrafını karşılarım. İnşallah elinde olan çıkar duası ile.herkese sağlıklı gebelikler dilerim
Canim ben sana bulurum gonderirim neredesin?Merhaba 15 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri kanamam hiç durmadan devam ediyor. Pruloton igne bulamadıgım icin Progestan igne ve fitil kullanıyorum.
Merhabalar çok teşekkür ederim şimdilik vurulmama gerek kalmadı. Allah razı olsun.Bu iğne ne için canım bende çok iğne kullandım ama isimleri bilmiyorum. Urda arkadaşım var eczacı pazartesi günü ona sordururum bulursak gondeririz
AğrıYer neresi?
Yer neresi?
Elimde 1 tane var yollamak isterim ama kargolar bu kadar ufak urun alir mi bilmiyorumAğrı Doğubayazıt
Siz bir deneyin kargo ücreti bizden lütfen ihtiyacım varElimde 1 tane var yollamak isterim ama kargolar bu kadar ufak urun alir mi bilmiyorum