• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Proluton depot iğne arıyorum

Merhaba elimde birkaç kutu proluton iğne var ihtiyaci olan varsa gönderebilirim

Proluton eczanelere geldi, maslak can , park eczanesi gibi maslak civari eczanelerde artik var. Ben ne olur olmaz almistim 2 tane

Merhaba. Vermedim kac tane lazim size kac aylik hamilesiniz
Proluton eczanelere geldi, maslak can , park eczanesi gibi maslak civari eczanelerde artik var. Ben ne olur olmaz almistim 2 tane
Merhaba 15 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri kanamam hiç durmadan devam ediyor. Pruloton igne bulamadıgım icin Progestan igne ve fitil kullanıyorum.
Ozel mesajiniza bakarmisiniz

Merhabalar, birçok anne adayı gibi bende proluton depot iğne arıyorum, birçok ildeki akrabalarımı da seferber ettim ama malesef bulamadım. Eğer hala elinde olan varsa kullanması gerekmiyorsa bana bir tane, iki tanecikte olsa gönderebilir mi, ilaç satışı yasak sanırım forumda ama bulamıyorum, mecbur kaldım. Kargo ve ilaç masrafını karşılarım. İnşallah elinde olan çıkar duası ile. 🤲🏻herkese sağlıklı gebelikler dilerim
Bu iğne ne için canım bende çok iğne kullandım ama isimleri bilmiyorum. Urda arkadaşım var eczacı pazartesi günü ona sordururum bulursak gondeririz

Eşim her türlü ilaci buluyor, intralipid ararken 150ye yakin eczane ile irtibat kurdu, ilac ihtiyaci olan irtibata gecebilir benle, uyhun eczane bulur, depodan sordurur, o da olmadi ithalatci firmaya baski yapar bir sekilde bulunur.

Meraba arkadaslar benim elimde proluton var ihtiyaci olan varsa yardimci olabilirim

Back
X