Gebeliğe Hazırlık Promenk ve prowomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

narem1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
165
43
28
24
Mrb promenk veya prowomen kullanıp gebe kalan varmı acaba nasıl oldu anlatırmsnz ve hatırlıyorsanız fiyatını yazarmsnz ilk defa alıcam bilmiyorum teşekkürler şimdiden ❣️

Mrb promenk veya prowomen kullanıp gebe kalan varmı acaba nasıl oldu anlatırmsnz ve hatırlıyorsanız fiyatını yazarmsnz ilk defa alıcam bilmiyorum teşekkürler şimdiden ❣️
ben prowomwn kullanıyorum canım. ikimci kutumdayım. kalamadım henüz 265 tl fiyatı

Benim eşim Proxeed kullandı aşılama oncesi test yapmıştık o zaman ki değere göre 12 gün kullanımdan sonraki test sonucunda yarı yarı fark vardı kadın için olanı var mı bilmiyorum fiyatı 300 TL belki düşünürsen fikir olsun

Benim eşim Proxeed kullandı aşılama oncesi test yapmıştık o zaman ki değere göre 12 gün kullanımdan sonraki test sonucunda yarı yarı fark vardı kadın için olanı var mı bilmiyorum fiyatı 300 TL belki düşünürsen fikir olsun
Anladım canım teşekkürler Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. İnşallah🥰🙏

Kizlar benim yumurta rezervi az fsh yuksekti Dr korunma dedi 3 ay mühlet verdi sonra tüp bebek ihtimali vardı hormon durumuma göre neyse iki ay olmadı yumurtlama da oluyordu pik görüyordum son ay yani bu ay prowomen burda okudum yumurta kalitesini artıyor diye sadece yumurtlama olana kadar kullandım adetken basladm 7 8 gün içtim ve bu ay hamileyim o mu vesile oldu bilmiyorum

Kizlar benim yumurta rezervi az fsh yuksekti Dr korunma dedi 3 ay mühlet verdi sonra tüp bebek ihtimali vardı hormon durumuma göre neyse iki ay olmadı yumurtlama da oluyordu pik görüyordum son ay yani bu ay prowomen burda okudum yumurta kalitesini artıyor diye sadece yumurtlama olana kadar kullandım adetken basladm 7 8 gün içtim ve bu ay hamileyim o mu vesile oldu bilmiyorum
Ben de bu ay naturallen macun alalım dedik eşimle kullanıyoruz şuan sağlıkla al bebeğini hayırlısıyla al kucağına İnşAllah darısı ben ve isteyen Herkese İnşAllah🥰🙏

Gözün aydın hayırlı olsun minik.

Bende yeni başladım içmeye kasık yumurta bölgesi nde sancı oluyor, sende de benzer miydi?

Yumurtlamadan sonra hamileliğini öğrenmeden mi daha bıraktın?
Normalde öğrenene kadar bilinmediğnden devam edilir ya ondan sordum.

Yeni başladım o yüzden bilmiyorum henüz etkisinin he olacağını.

Gözün aydın hayırlı olsun minik.

Bende yeni başladım içmeye kasık yumurta bölgesi nde sancı oluyor, sende de benzer miydi?

Yumurtlamadan sonra hamileliğini öğrenmeden mi daha bıraktın?
Normalde öğrenene kadar bilinmediğnden devam edilir ya ondan sordum.
Nasılsa yumurtlama oldu dedim biraktm kendim kasik bölgesinde sızı oluyordu ama bu ay önceki aylardan farklı olarak akıntı çok fazlaydı yumurtlama dönemi

Canım merhaba öncelikle çok tebrik ederim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Ben de aynı durumdayım yumurta rezervim düşük, amh düşük çıktı ama fsh normal değerde. Doktor yumurta rezervinin durumunu nasıl saptamıştı amh ölçümü yaparak mı?

Bana da senin gibi 1-2 ay zaman verildi olmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğim. Bilgi verebilirsen çok sevinim çok sağolasın şimdiden. :)

Back
X