Promosyon hemen yatmıyor.. Maaş ve ekders i o bankadan bi kere almış olmanız gerekiyorArkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef
Promosyon hemen yatmıyor.. Maaş ve ekders i o bankadan bi kere almış olmanız gerekiyorvsb
Bankamız değişmemiş zaten alıyorum o bankadsnPromosyon hemen yatmıyor.. Maaş ve ekders i o bankadan bi kere almış olmanız gerekiyor
Her kurumun maaş ödemesini yapacak banka ile imzaladığı protokol farklı olacaktır. O yüzden genel bir yanıt vermek zor.Arkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef
Açıkçası anlaşmads emeklilik istifa tayin durumlsrında geri alınmayacak diyor ama birkaç gün sonra tayin olunca isteyebilirler tabi bilemiyorumO parayı alsanız bile eğer tayininde çıkarsa o promosyonu tekrar ödeme durumunuz olmuyor mu peki? Ben de memurum bir yerde duymuştum bununla ilgili. Anlaşmadan sonra tayin olursa geri odemen gerekiyor şeklinde.
Arkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef
Başka bir ile geçeceğimHer kurumun maaş ödemesini yapacak banka ile imzaladığı protokol farklı olacaktır. O yüzden genel bir yanıt vermek zor.
Protokollerde ayrılacak/yeni başlayacak personelin promosyon alıp alamayacağına, hatta maaşı o bankadan almamanız halinde promosyonun iadesinin istenip istemeyeceğine ilişkin çeşitli hükümler olabiliyor.
Sizin durumunuzda şunu anlayamadım. Tayinle bir ilçeden diğerine gittiğinize göre aynı kurumun personeli olmaya devam edeceksiniz demektir. Bildiğim kadarıyla bakanlıklar tüm personeli için yapıyor protokolü. Dolayısıyla iki ilçede de aynı zamanda ödeme yapılması gerekmez mi?
Başka bir ile geçseniz de aynı bakanlık altımda çalışmaya devam etmeyecek misiniz? Bakanlık da tüm taşra personeli için tek bir “maaş ödenmesi ve promosyon anlaşması” yapmıyor mu?Başka bir ile geçeceğim
Yanlıs anlamısım cevap aşağıdaBankamız değişmemiş zaten alıyorum o bankadsn
Hemen yatmıyor yne de.. Zaman belirtildi mi kesin ocak ayında mı yatacak?Bankamız değişmemiş zaten alıyorum o bankadsn
Atamam olsa ama ilişiğim kesilmese alabiliyorsam çok iyi ayın 15inde maaşım yayacak ve atama tarihinden bir iki gün sonra yayacak muhtemelen promosyon aşağı yukarı o tarihlerde oluyor her sene çünküBenim bildiğim kadarıyla 1gün bile o kurumdan maaş alsanız dahi promosyon yatması gerekiyor ilişiğiniz kesilmediği sürece
Evet tarih olarak Ocak 15, 25 arası yazıyorHemen yatmıyor yne de.. Zaman belirtildi mi kesin ocak ayında mı yatacak?
Her ilçe farklı anlaşma yapıyorBaşka bir ile geçseniz de aynı bakanlık altımda çalışmaya devam etmeyecek misiniz? Bakanlık da tüm taşra personeli için tek bir “maaş ödenmesi ve promosyon anlaşması” yapmıyor mu?
Siz en iyisi kurumunuzdan yetkililere sorun.
Sizin tayin ne zaman?Evet tarih olarak Ocak 15, 25 arası yazıyor
Ama siz ocak ayı alınacak demişsiniz biraz karışık gibi sizin olayAtamam olsa ama ilişiğim kesilmese alabiliyorsam çok iyi ayın 15inde maaşım yayacak ve atama tarihinden bir iki gün sonra yayacak muhtemelen promosyon aşağı yukarı o tarihlerde oluyor her sene çünkü
MEB için konuşuyorum, her ilçe kendi anlaşmasını yapıyor. Mesela büyükşehir de x merkez ilçe ile y merkez ilçenin dahi farklı bankalar ile anlaşması olabiliyorBaşka bir ile geçseniz de aynı bakanlık altımda çalışmaya devam etmeyecek misiniz? Bakanlık da tüm taşra personeli için tek bir “maaş ödenmesi ve promosyon anlaşması” yapmıyor mu?
Siz en iyisi kurumunuzdan yetkililere sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?