Oradaki anlaşma 1 sene sonra zaten bana da şimdi lazım borçlardan dolayı tam tarih belli değil geçen sene 23 ocakta sanırım atama olmuş bu sene de o civarlarda atama olur hemen ilişiği kesmezsem ucundan yakalayabiliyorumSizin tayin ne zaman?
Buradan promosyonu alırsanız gittiğiniz yerden alamazsınız. Burdan promosyon aldı yazısı yazar mutemet.. İlişik keserken promosyon aldı almadı seklinde bi ibare olıyor. Burdan alırsanız ordan alamazsınız... Banka farklılığı fark etmiyor.
Kaç yıllık sözleşme yapılacak?Atıyorum 2 yıllık yapıldı ilişik kesmezseniz alırsınz ama kaldığınız ay kadarını hakedersiniz kalan ayları sizden geri istiyorlar malesefArkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef
Ben her halukarda oradan alamayacağınjzı biliyorum. Yani isterse orası 2 3 sene sonra yapsın anlaşmayı... Siz oradaki anlasmadan promosyon alamazsınız buradan aldığınız için... Bankalar kabul etmiyor.Oradaki anlaşma 1 sene sonra zaten bana da şimdi lazım borçlardan dolayı tam tarih belli değil geçen sene 23 ocakta sanırım atama olmuş bu sene de o civarlarda atama olur hemen ilişiği kesmezsem ucundan yakalayabiliyorum
Evet bir de bu durum var 1aylık olan miktar size yatar muhtemelen ki gittiğiniz okulda sıkıntı olmasın dşye ama hepsini alırsanız ve geri ödeme olmaz ise o zaman gittiğiniz okulda alamıyorsunuz promosyonuKaç yıllık sözleşme yapılacak?Atıyorum 2 yıllık yapıldı ilişik kesmezseniz alırsınz ama kaldığınız ay kadarını hakedersiniz kalan ayları sizden geri istiyorlar malesef
Hayır banka ile anlaşmalar ilçe olarak yapılıyor. Her ilçe istediği banka ile anlasabiliyor.Başka bir ile geçseniz de aynı bakanlık altımda çalışmaya devam etmeyecek misiniz? Bakanlık da tüm taşra personeli için tek bir “maaş ödenmesi ve promosyon anlaşması” yapmıyor mu?
Siz en iyisi kurumunuzdan yetkililere sorun.
Her ilçe farklı anlaşma yapıyor
MEB için konuşuyorum, her ilçe kendi anlaşmasını yapıyor. Mesela büyükşehir de x merkez ilçe ile y merkez ilçenin dahi farklı bankalar ile anlaşması olabiliyor
Anladım, her kurum farklı usul uyguluyor demek ki.Hayır banka ile anlaşmalar ilçe olarak yapılıyor. Her ilçe istediği banka ile anlasabiliyor.
Şu an ne kadara anlaştı bulunduğunuz il?Arkadaşlar ben memurun tayin isteyeceğim Şubat'ta halihazırda bir miktar borcum var ödeyemeyince de haliyle faiz biniyor yükü artıyor şu anda ilçem anlaşma yapmış ve Ocak sonunda promosyon yatacak. Ve bu promosyonu alabilirsem borcum azalıyor bir de taşınırken de çok ihtiyacım olacak. Sorum şu atamam oldu tercih ettiğim diğer ile birkaç gün bekleyip ilişik kesmesem promosyonu alabilir miyim. Gideceğim ilçenin promosyon tarihi yakın değil bir seneden fazla var. Yani tam birkaç günle sınırdayım. Atamam diğer ile gerçekleşirse ilişik kesmesem bile alamaz mıyım bilginiz var mı zor durumda olmasam böyle hesaplara girmem ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?