- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Egricayir markasini oneriyorlar cnm tup bebek merk bile orayi soyledi bizde aldik basladk bklm esimleBen sadece ari sütü ariyorum acaba hangi marka iyidir bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egricayir markasini oneriyorlar cnm tup bebek merk bile orayi soyledi bizde aldik basladk bklm esimleBen sadece ari sütü ariyorum acaba hangi marka iyidir bilen varmı
Markası tam yazdıgın gibimi canim? Karisımsiz arı sütu degilmi? Nereden ve kaca aldın birde cevaplarsan sevinirim ben sadece esimde kullanmak istiyorum tupe baslamadanEgricayir markasini oneriyorlar cnm tup bebek merk bile orayi soyledi bizde aldik basladk bklm esimle
Google yaz cnm egricayir ari sutu diye cikiyor.web sitesinden ampul gbi olani siparis ettik 20 ampul 120 tl.her sabh ac karna suya veya meyve suyuna kirip iciyrz.bizde tupe baslamadan once kullanalim dedik ins faydasi olurMarkası tam yazdıgın gibimi canim? Karisımsiz arı sütu degilmi? Nereden ve kaca aldın birde cevaplarsan sevinirim ben sadece esimde kullanmak istiyorum tupe baslamadan
Insallah görürsünuz fayda canim. Bi arastirim bende sagolGoogle yaz cnm egricayir ari sutu diye cikiyor.web sitesinden ampul gbi olani siparis ettik 20 ampul 120 tl.her sabh ac karna suya veya meyve suyuna kirip iciyrz.bizde tupe baslamadan once kullanalim dedik ins faydasi olur
malesef bizde pek değişiklik olmadı
Evet hamileyim cok sukur sadece balla hamile kaldim diyemem bir cok sey kullandikMerhaba. Kullananlardan faydasını gören oldu mu? Durumlarımızı güncelleyelim mi?
Evet hamileyim cok sukur sadece balla hamile kaldim diyemem bir cok sey kullandik
Teşekkür ederim burada yazıyor kullandiklarimTebrik ederim. Maşallah. Başka neler kullandınız?
Teşekkür ederim burada yazıyor kullandiklarim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Markasi olmaz ki genelde balcilar veya aktarlar hepsini karistirir yollar yani hepsinin markasi farkli farkli olur .Bu senin butcene bagli kilosu 200 TL olan bali secmezsin de 100 TL olani secersin .arkadaşlar instagramda Antalyadadan bu karışımı yollayan sayfa var Y.. ile başlıyor, hangı markanın almak gerekır acaba saraçoğlu mu başka bir marka mı? Marka tavsıyesı olan varmı?
cnm özelden yazıyorumMarkasi olmaz ki genelde balcilar veya aktarlar hepsini karistirir yollar yani hepsinin markasi farkli farkli olur .Bu senin butcene bagli kilosu 200 TL olan bali secmezsin de 100 TL olani secersin .
merhaba karışımı hazırlattım demişsiniz aylar önce. peki kullanıp faydasını gördünüz mü ? aktardan mı eczaneden mi aldınzSaracoglu nu izledikten sonra arı sütu propolis polen bal karışımı hazirlattirdim sertifikali bir yerden.Adamin dediğine göre bir ay kullanip esi hamile kalan da olmus bir kac ay kullanip hamile kalan da.Aranizda esi bu karisimi kullanıp sayisi hizi morfolojisi duzelen var mi?
Evet hamileyim balcida hazirlattim.merhaba karışımı hazırlattım demişsiniz aylar önce. peki kullanıp faydasını gördünüz mü ? aktardan mı eczaneden mi aldınz
maşallah size. sizin sorununuz neydi ? benim amh 0,01Evet hamileyim balcida hazirlattim.
Bilgim yok biz esim icin kullandık .maşallah size. sizin sorununuz neydi ? benim amh 0,01yumurtan yok ddi dr. aktara gitsem karışım hazırlarlar mı acaba burda balcı nerde vardır bilmiyorum
Bilgim yok biz esim icin kullandık .