• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Propolis Arı Sütü Polen Bal Karışımı Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Egricayir markasini oneriyorlar cnm tup bebek merk bile orayi soyledi bizde aldik basladk bklm esimle
Markası tam yazdıgın gibimi canim? Karisımsiz arı sütu degilmi? Nereden ve kaca aldın birde cevaplarsan sevinirim ben sadece esimde kullanmak istiyorum tupe baslamadan

Markası tam yazdıgın gibimi canim? Karisımsiz arı sütu degilmi? Nereden ve kaca aldın birde cevaplarsan sevinirim ben sadece esimde kullanmak istiyorum tupe baslamadan
Google yaz cnm egricayir ari sutu diye cikiyor.web sitesinden ampul gbi olani siparis ettik 20 ampul 120 tl.her sabh ac karna suya veya meyve suyuna kirip iciyrz.bizde tupe baslamadan once kullanalim dedik ins faydasi olur

Google yaz cnm egricayir ari sutu diye cikiyor.web sitesinden ampul gbi olani siparis ettik 20 ampul 120 tl.her sabh ac karna suya veya meyve suyuna kirip iciyrz.bizde tupe baslamadan once kullanalim dedik ins faydasi olur
Insallah görürsünuz fayda canim. Bi arastirim bende sagol

arkadaşlar instagramda Antalyadadan bu karışımı yollayan sayfa var Y.. ile başlıyor, hangı markanın almak gerekır acaba saraçoğlu mu başka bir marka mı? Marka tavsıyesı olan varmı?

arkadaşlar instagramda Antalyadadan bu karışımı yollayan sayfa var Y.. ile başlıyor, hangı markanın almak gerekır acaba saraçoğlu mu başka bir marka mı? Marka tavsıyesı olan varmı?
Markasi olmaz ki genelde balcilar veya aktarlar hepsini karistirir yollar yani hepsinin markasi farkli farkli olur .Bu senin butcene bagli kilosu 200 TL olan bali secmezsin de 100 TL olani secersin .

Merhaba Bayanlar;öncelikle Allah hepimize hayırlı sağlıklı günler nasip etsin. İnşallah gönlünüzdekiler gerçek olsun. Çok zor 3 gebelikten sonra 2 kızım oldu çok şükür.Rabbim her isteyene nasip etsin. Biz de 5 kuşaktır arıcılıkla uğraşıyoruz o yüzden dikkatimi çekti bu konu. Arısütü kraliçe arının doğurganlık özelliğe sahip olmasının tek nedeni.Bütün kovandaki arıların içinde tek yumurta üreten arı kraliçe arı ,bunun tek sebebi arısütü ile beslenmesi. Apiterapi artık ülkemizde de desteklenmeye başladı. Bu tip ürünleri kullanmanın hiçbir zararı olmaz. Aksine tamamen doğal besin takviyelerinin özellikle arı ürünleririnin daha keşfedilmemiş sayılamayacak faydaları olduğu kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saracoglu nu izledikten sonra arı sütu propolis polen bal karışımı hazirlattirdim sertifikali bir yerden.Adamin dediğine göre bir ay kullanip esi hamile kalan da olmus bir kac ay kullanip hamile kalan da.Aranizda esi bu karisimi kullanıp sayisi hizi morfolojisi duzelen var mi?
merhaba karışımı hazırlattım demişsiniz aylar önce. peki kullanıp faydasını gördünüz mü ? aktardan mı eczaneden mi aldınz

maşallah size. sizin sorununuz neydi ? benim amh 0,01 :KK43: yumurtan yok ddi dr. aktara gitsem karışım hazırlarlar mı acaba burda balcı nerde vardır bilmiyorum
Bilgim yok biz esim icin kullandık .

Back
X