Merhaba arkadaşlar, 3 aşılamadan sonra
tüp bebek tedavisine başladım, sebepsiz infertilite yaşıyorum ve yaklaşık 2 yıldır olmuyor bebeğimiz. Ama pes etmek yok yola devam hihoyyyt
Yaşadıklarımı gün gün yazarak benden sonraki yaptıracak arkadaşlara ışık tutmak amacıyla aşama aşama yazmayı planlıyorum. Çalışan oldugum için ve ankarada tedavi görmeyi planladıgım için rapor çıkartma aşamaları evrakları hazırlamak sıkıntılı oldu biraz, istenen evrakları yazayım sizlerde kendinizi onlara göre ayarlasınız diye düşünüyorum
Rapor çıkartmak için gerekli evraklar
- 2 tane sizin nüfus cüzdan fotokopiniz
- 2 tane size ait fotograf
- 2 tane sizin saglık karnenizin fotokopisi
- 1 tane evlilik cüzdanı fotokopisi, ilk 3 sayfasını istiyorlar
- Eşinize ait 3 farklı zamanda yapılmış spermiogram test sonucu
- Nüfusdan müdürlüğünden nüfus kayıt örneği (Bu çocugunuzun olup olmadıgını gösteren belge, devlet ona göre ödüyor masrafları.)
Bunları tamamlayıp gönderdik arkadaşlar. Raporumuzu çıkarıp gönderecekler bize.. Buarada doktorum ankaradaki doktorla birlikte tedavimizi yürütüyorlar.. :1hug:
Son reglimin üzerinden 5 gün geçince dogum kontrol hapına başladım. 21 taneside bitene kadar devam ettim. Sonrasında 19.gün lucrinle birlikte dogum kontrol hapını kullandım. Lucrini günlük 10 luk doz olarak vurmaya devam ediyorum. Bugün itibariyle regl oldum. Ve 3.günüde gonal f e başlayacagız 150 lik dozlarla vurulmaya başlayacagım. Hemde reglimin 3 günü ultrasonla kontrol edilmiş olacagım.. Çatlatma ignesine kadar bu şekilde geçecekmiş arkadaşlar.. Doktorum çatlatma ignesinden sonra Ankaraya Anatolia tüp bebek merkezine gönderecek ve yumurtalarım toplanacak.. Merakla bekliyorum o günleri arkadaşlar..
Yumurtalarımın durumunu, büyüklügünü, yapılacak testleri, toplanma sürecini ve transfer aşamasınıda diger mesajlarımda yazacagımm arkadaşlar.. yerimseniben
Bu topicde birbirimize destek olup aşamaları konuşalım paylaşalım, sıkıntılarımıza çare bulup birbirimizi rahatlatmaya çalışalım istiyorum. Şöyle acıdı böyle korktum şeklide yazmak yerine birbirimize güç verelim istiyorumm arkadaşlar.. kaydirigubbakcemile5
İnşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır tedavilerimiz, yumurtalarım oluşmaya başladıgında görüşürüzz arkadaşlar.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden :Saruboceq: Bol hamişli bir ay olsun bizim için inşallahh :CüvCüv:
a.s.