Protokoller ve tedavi sürecim

Çoguldan ziyade ben bitaneyede razıyım canım, ama allahım öyle derse onada razı olurum.. Çok zor geçiyordur tabiki kolay degil.. Birde yanıltmayayım seni ama 7 aydan itibaren duruma göre erkenden alıyorlar, mümkün oldugunca bekleniyor zaten doktorunuza bağlı bir karar tabi.. Dördüzler 7 aylıkken alındı sezeryanla bikaç hafta küvezde yaşadılar sonrada sırayla eve çıktılar canım.. Allahım hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin inşallahh.. Dualarımız seninle.. Herşey çook güzel olacak inşallah canımm

Merhaba arkadaşlar,
Reglimin az gelmesi ile ilgili görüştüm doktorlar dogum kontrol ilacının etkisinin olabilecegini söyledi.. Bugün itibariylee başladım gonal f ' e 150 lilik dozlarda vurunacagım.
Buarada Lucrinide yarıya düşürdü 5lik dozlarla devam edecegim .. Perşembe sabahına e2 degeri kontrolü var..
Tedavimm start aldıı arkadaşlar.. Haydi bismillah :1rolleyes:

Birde rapor çıkarttırıp devlet destegi alacak arkadaşlara duyurulurr..
Toplamda aşılamalarımız dahil 6000 üniteye kadar ilaç alabilme hakkımız varmış.. İlk 3000 ünite aşılama için kalanıda tüp bebek tedavisinde kullanabiliyorsunuzzz. Haberiniz ola :sm_cool:

Arkadaşlar e2 seviyesihakkında bilgisi olanlar yazabilirlermi lütfen ? Hangi aralıklarda olması gerekiyor ve Neyi ifade ediyor ?

tedavin hayırlı olsun canım....inş hamileyim diye yazdığın yazını da okuruz.....

Çok sağoll hilalcimm, inşallahh.. Bende çok istiyorum burdan yazabilmeyii, nasıl şimdi olanlardan umut alıyorsam bende o zaman umut olabilmeyi istiyorumm.. Hayırlısı bakalım, olacak gibi sanki %50 şans bizden yana olursa eğer yerimseniben

Selam arkadaşlar .. 19 tane yumişim var :)) Önümüzdeki cuma yada cumartesi toplanacaklar inşallah Ankaraya gidecegiz öncesinde tabiki.. Çatlatma ignesi zaman kazandırıyor bize.. dozu biraz düşürdü doktorumm.. İnşşallah çok güzel olacak herşeyy.. kaydirigubbakcemile5

öncelikle hayırlı olsun tedavin 3000 ünite aşılamada 3000 de tüp bebekte ilaç kullanma hakkımız var demişsin peki hiç aşılama yapılmamışsa sonuç değişiyormu yoksa aynımı ben hiç aşılama olmadımda acaba yine 3000 ünite hakkımmı var onu merak ettim bu defaki ilaçlarımı devlet karşılamıyor rapor çıkarmadığım için

Yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek öncesinde aşılama yaptırmış olma şartıda var benim doktorum kendisi yaptıgı için ayrıyeten istemediler belgelendirilmesini ama buradan okudugum kadarıyla arkadaşın biri tüp bebek merkezine verebilmek için yaptırmış oldugu aşılamaları belgelendirmeye çalışıyordu. Tabi bunların hepsi devletin masrafı karşılaması için.. Rapor çıkarırsan eğer primer infertilite şeklinde 3000 ünite sonrasında tüp bebege geçincede 3000 daha veriliyormuş.

peki çok teşekkürler ama bizde aşılama şansı olmadı tek ve son çare tüp dediler bakalım hayırlısı olsun

İnşallahh olacakkk surayncım kaydirigubbakcemile5 Pes etmekk umudu yitirmek yokk , yola devammm Onlar bizim ilk gözağrımız olacaklarr yerimseniben 3 arkadaş orada karşılaşacagız muhtemelen , çok heyecanlı çok güzel olacak çok :sm_cool:

Surayn ve teleskop , sizlerde benim gibi Ankaraya il dışından gideceksiniz anladığım kadarıyla.. Ankarada kaç gün kalmayı planlıyorsunuz, Doktorunuzla konuştunuzmu ? Yumurta toplama işleminden sonra tekrar kendi illerinizemi döneceksiniz yoksa transfer gününe kadar kalırmısınız ?

Benim gibi il dışı tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar varsa fikir verebilirlermi lütfen ? Çünkü git gel eğer sağlığı etkileyecekse bende ona göre izin alıp kalmayı planlıyorum arkadaşlarr..

Eveet bütün aşamaları atlattıktan sonra ancak girebilme fırsatı bulabildim internete arkadaşlar.. Kaldıgımız yerde internet baglantısı yoktu, eve kadarda dayanamadan otobüsten baglanıp girdim siteye, Yaşasın kadınlar kulubü :lepi: Artık bekleme aşamasına geçen şanslı anne adayları arasındayım :1hug:

3 yumiş transfer edildi opuyorumnanaktan 5 tanede dondurulmuş yumişe sahibim :icecream: Herşey çok rahat ve kolay geçti diyebilirim. Yumurta toplamadan sonra az biraz sancı oluyor onada regl agrılarından alışkınız zaten.. Oyüzden herkezin içinin rahat olmasını tavsiye edebilirim gönül rahatlıgıyla..

Öncelikle Anatolia tüp bebek merkezindeki Bülent hocaya, Ayşe doktora, derya hemşireye ve sonsuz teşekkür ederim. Tedaviinin başından sonuna kadar her durumda fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar.. Sadece bana karşı degil merkezdeki herkese karşıda çok pozitif ve yardımseverdiler.. Ve özellikle Konyada tedavilerimin ilk kısmının tamamlanıp beni yönlendiren Ümit Korucuoğlunada sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi öyle büyük bir yükten kurtarmışki arkadaşlar.. Neredeyse ilk 10 günü Ankaraya gelip burada takip edilmesi yerine evimizde rahat rahat o aşamaları atlatmamızı sağladı. Allah razı olsun ondan.. Gerçekten mesleginde iyi yerlere gelmiş başarılı bir insan, bizi Anatolia Tüp bebek merkezinede o yönlendirmişti. Çok memnun kaldık gerçekten..

Benim için bir süprizde kadınlar kulubünden geldi.. Teleskop26 arkadaşımız ziyaretime geldi buradan yazdıgımı okumuş ve görmek istemiş.. Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.. Transfer sonrası inanılmaz moral oldu benim için, nasıl mutlu oldum anlatamam :)

Şuan otobüsteyim arkadaşlar 3 saatlik yolun yarısına geldik.. Dua ede ede gidiyorum.. Yavaş yavaş annelik psikolojisi koruma psikolojisi yükleniyor sanırım.. İnşallah tutunur yumişlerimde iyi haberler verebilirim sizlerede ailemede.. Elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik, hayırlısı bakalım.. Hem kendime hemde buradaki herkes için bol bol dua ederek yolculugumuz geçiyor bakalım

13 Kasım test günümüz :asigim: şimdilik bu kadar arkadaşlar sorularınız merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirimm.. Evimize varınca inşallah daha detaylı yazabilirim..
Dualarınızı eksik etmeyin a.s. Sevgilerimle.. hihoyyyt

hayırlı ugurlu olsun tedavin...ınşallah hamiş haberinida alırız..:CüvCüv:

"canım hayırlı olsun tedavin insallah anne olursunnnn o duyguyu rabbim hepimize yastasın insallahhhhh

slm justin öncelikle hayırlı olsun tedavin inş. güzel sonuçları hep beraber alırız canım rabbim bizleride sevindirsin inş.tedavini hangi merkezde oluyosun.

slm frt...bursa acıbadem hastanesinde başladım tedavime.dr um şahin zeteroğlu.bugün 6. lucrine iğnemi vuruldum.yarında büyük ihtimalle adet olucam.bundan sonraki gelişmeleri Allah biliyo artık.seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım.dediğin gibi hep birlikte seviniriz inşallah....

windy tedavin hayırlı olsun cnm.şimdi gerçi en zor süreçtesin.sonu olumlu olur inşallah....

Merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlerinde tedaviniz hayırlı ugurlu olur inşallah.. kaydirigubbakcemile2

Bende dogum kontrol hapıyla başlamıştım, hapın 15.günü lucrine başladım. Sonrasındada adet olunca 3. gonal-f e başladım.. Allahım kolaylık güç ve sabır versin hepimizee.. Geleceğin engüçlü anne adaylarıyız çok şükür kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…