Merhaba arkadaşlar,
Reglimin az gelmesi ile ilgili görüştüm doktorlar dogum kontrol ilacının etkisinin olabilecegini söyledi.. Bugün itibariylee başladım gonal f ' e 150 lilik dozlarda vurunacagım.
Buarada Lucrinide yarıya düşürdü 5lik dozlarla devam edecegim .. Perşembe sabahına e2 degeri kontrolü var..
Tedavimm start aldıı arkadaşlar.. Haydi bismillah :1rolleyes:
Birde rapor çıkarttırıp devlet destegi alacak arkadaşlara duyurulurr..
Toplamda aşılamalarımız dahil 6000 üniteye kadar ilaç alabilme hakkımız varmış.. İlk 3000 ünite aşılama için kalanıda tüp bebek tedavisinde kullanabiliyorsunuzzz. Haberiniz ola :sm_cool:
öncelikle hayırlı olsun tedavin 3000 ünite aşılamada 3000 de tüp bebekte ilaç kullanma hakkımız var demişsin peki hiç aşılama yapılmamışsa sonuç değişiyormu yoksa aynımı ben hiç aşılama olmadımda acaba yine 3000 ünite hakkımmı var onu merak ettim bu defaki ilaçlarımı devlet karşılamıyor rapor çıkarmadığım için
hayırlı ugurlu olsun tedavin...İnşallah hamiş haberinida alırız..:CüvCüv:
slm windy.mesela benim uzun protokol olucakmış.adetim yeni bitti şu an vede adetimden sonraki 21. gün lucrine iğneye başlıcakmışım.ve iğneler bitmeden tekrar adet olucakmışım.2. günü dr uma gidip muayene olucam .ve bazı kan testleri yapılıcakmış.diğer ilaçlarımında kullannımlarını o zaman anlatıcaklarmış.ilk iğneye başlamamla transfer arasında 25 gün gibi bir zaman var.bu da uzun protokol oluyormuş.ama kısa olanı bilmiyorum...:1no2:
windy tedavin hayırlı olsun cnm.şimdi gerçi en zor süreçtesin.sonu olumlu olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?