prowomen vitamin ve innate pronatal yumurta kalitesi için öneri bekliyorum

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.259
465
73
25
Yumurta kalite sorunum var ilk tüp bebek 24 yumurtadan 3 tane 6 gün dondurulmuş embriyo transferi oldum dış gebelikle sonuçlandı ben kalite artırıci şeyler araştırma yapıyorum yardımcı olurmusunuz

Geçmişte burda yazılmıştı forumda aratırmısınız vitamin takviye konuları vardı. 6. Güne ulasması güzel kalitenin. Ben de faydalanmıstım yumurta 3 ayda sanırım yenılenıyordu 3 4 ay hazırlık yapın
Sabahları bir yumurta
Arısutu bal polen karışımı her sabah bir çay kaşığı (Dokunmuyorsa)
Gonamax yada promotıl women (eşli paketi var eş için promotıl men) . Beraber kullanırsınız. Günde 1 adet.
Avakado en azından haftada 3 kere. Yumuşatın ya limon yada yogurda katıp yiyin kahvaltıda.
Bol yeşillik yemek yanında.. kuruyemıs günde 1 avuc. Cıg badem ceviz v.s.

Ben sadece En son transfer oncesı bunları kullandım 3 ay kadar elenatal 1 ve Omega resmin ekliyorum. Arısutu bana dokundu kullanmadım ama Arısutu kullananların fayda gördüğünü düşünüyorum.
Eşinizde yine promotıl men kullanabilir şase dır suya katıp hergun bir tane kullansın.
Forumu arayın liste hazırlayın. Cok güzel bilgiler var gönlünüzce olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20230422_110509.webp
    Screenshot_20230422_110509.webp
    16 KB · Görüntüleme: 229
  • Screenshot_20230422_110450.webp
    Screenshot_20230422_110450.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 198
Elenatel 1 kulanmistim 3 ay pek faydasi olmadı aşılama sırasındaydi eşlik sıkıntı yok o yüzden hiç vitamin bile vermediler hiç bir doktor ama ben hep hakkıki keçi boynuzu pekmezi yedirdim her tedavide çok güzel çıktı değerleri hep ama benim kalite mi düzeltmek lazım arı bal porlen karışımlari var onlardan da düşünüyorum

8CD5CD09-0909-4D18-9A72-DBDD06B94D94.webp

Meyve olarakta
Mor olan meyveler (yaban
mersini,çilek,vişne,kiraz )
İncir-hurma-siyah çekirdekli üzüm
Yeşil çay

Merhaba prowomen kullandım ben ve kesinlikle etkisini gördüm. Bir de doktorum ogema agır cinko içerdiği için önermedi

Takviye vs kullandınız mı peki ? Omega ,d vitamini , antioksidan vitaminler vs?
Tüp bebek doktorum sadece birer ay d vitamini ve b vitamini verdi diyet ve yürüyüşte yaptım 5 kilo vermemi istedi ben 10 kilo vermiştim daha da bakmadım kiloya çünkü tüp bebekk ilaçları şişirdigini fark ettim neyse 24 yumurtadan 3 tane embriyo oldu o da. İlk denemeden dış gebelik oldu şuan onu düşürmeye çalışıyorum iğneyle sağlığıma kavuşunca ilk iş kalite artırıci birşeyler kulancam ondan sonra. Olursa olur gerçi çok korkuyorum yine olursada sağlıksız olur diye deniyecem yinede

Geçmişte burda yazılmıştı forumda aratırmısınız vitamin takviye konuları vardı. 6. Güne ulasması güzel kalitenin. Ben de faydalanmıstım yumurta 3 ayda sanırım yenılenıyordu 3 4 ay hazırlık yapın
Sabahları bir yumurta
Arısutu bal polen karışımı her sabah bir çay kaşığı (Dokunmuyorsa)
Gonamax yada promotıl women (eşli paketi var eş için promotıl men) . Beraber kullanırsınız. Günde 1 adet.
Avakado en azından haftada 3 kere. Yumuşatın ya limon yada yogurda katıp yiyin kahvaltıda.
Bol yeşillik yemek yanında.. kuruyemıs günde 1 avuc. Cıg badem ceviz v.s.

Ben sadece En son transfer oncesı bunları kullandım 3 ay kadar elenatal 1 ve Omega resmin ekliyorum. Arısutu bana dokundu kullanmadım ama Arısutu kullananların fayda gördüğünü düşünüyorum.
Eşinizde yine promotıl men kullanabilir şase dırArmatürünün suya katıp hergun bir tane kullansın.
Forumu arayın liste hazırlayın. Cok güzel bilgiler var gönlünüzce olsun.
Arisütünün size yan etkileri ne oldu?

Back
X