- Konu Sahibi meltem1983
selam arkadaşlar
ben yeni katılıyorum benim eşimde kullanmaya başladı proxeed ama sonuç nasıl olacak bilmiyorum yorumlarınızı beklıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar
ben yeni katılıyorum benim eşimde kullanmaya başladı proxeed ama sonuç nasıl olacak bilmiyorum yorumlarınızı beklıyorum
selam kızlar benim eşimde 1 ay kullandı proxeed plus
2.kutu bitmeden hamile oldugumu ögrendim
darısı hepimizin başına inşallahhh
bizde faydasını gördük demekkii
kullanmanızı öneririm![]()
Merhaba azramelek ben proxeed i bilmiyorum ama ben de senin gibi forumda yazdığım hiç bir şeye cevap alamıyorum biz görünmez mi oldu acep![]()
merhaba bilmiyorum ama cevap alamıyorum inşallah sen alırsın
Ohoooo bizde sorundan çok bişey yok özetle şöyle
her iki tüp de tıkalı
endometrium ince(yumurtlama gününde 6mm)
Fsh 9,04 lerde sınırları zorluyor
Prolaktin ara sıra çıkışlar yapıp ömrümü törpülüyor
Bende yaş 33 yolun yarısına ramak kaldı.Eşim turp gibi maşallah 43 yaşında ama hiçbir sorunu yok.Tıp biraz daha ilerlese de bizim bebeşi eşim doğursa şansı benden daha yüksek gibi görnüyor bu durumda![]()
Olsun canım ya sonuçta hepimizin amacı anne olmak Allah büyüktür bir bakmışsın hamilesinseni ekliyorum bu arada
eşimde kaliteli sperm sayısı çok azdı, klomen kullandu sayı yükseldi ama kalitesi yine yükselmedi. sayı 6mil dan 19mil çıktı. dr proxeed plas tedavisi verdi 4. kutuyu bile bitirmedik şu an hamileyim . ama bunun yanında her akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim. insallah sizde faydasını görürsünüz.
merhaalar ben yeni katıldım aranıza bizimde aynı sorunumuz var tüp bebek denediik tutmadı hamile oldugunuza cok sevindim aynı hapı eşimde kullanmaya basladı 1 ay oldu ins bizde faydasını görürüz
selam kızlar benim eşimde 1 ay kullandı proxeed plus
2.kutu bitmeden hamile oldugumu ögrendim
darısı hepimizin başına inşallahhh
bizde faydasını gördük demekkii
kullanmanızı öneririm![]()
kizlar alabilirsiniz 30 tane 40 euro paketi sizler niye bu Kadar pahali aliyorsunuz??olumlu msj çok okudum ben bu proxeed plus hakkında bizde getirtmiştik kaynıma son kullanma tarihi 2014 mart
2 kutu var elimde gerek kalmadan hamile kaldım ihtiyacı olana uygun fiyata veririm..bilginize gonal f 450 ovirette jel de var elimde tedavimden kaldı son kullanma tarihi 2014 mart
eşimde kaliteli sperm sayısı çok azdı, klomen kullandu sayı yükseldi ama kalitesi yine yükselmedi. sayı 6mil dan 19mil çıktı. dr proxeed plas tedavisi verdi 4. kutuyu bile bitirmedik şu an hamileyim . ama bunun yanında her akşam keçi boynuzu kaynatıp içirdim. insallah sizde faydasını görürsünüz.
slm cnm benim eşimde keçi boynuzu kullandı ama hiç bir faydası olmadı benim eşiminde sperm ne var ne yok her yerde test farklı çıkıyor kısmetse bizde PROXEED PLUS pazartesi kullanmaya başlıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
iyi günler hanımlar çocuk sahibi olmak istiyorduk ve 1 sene boyunca olmayınca ilk önce eşim uroloji bölümüne gitti ve sperm testi yaptırdı. toplam sperm 30.000 milyon ve ileri hareketlilik yüzde 8 çıkmıştı ve çok düşüktü doktor kocama proxed plus yazdı ve 2 kutu bitirdik ve 3 kutudan 3 tablet kullandı ve hamile olduğumu öğrendim . ve çok mutluyum inşallah yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada arkadaşlar bizde 1 kutu var içinde sadece 3 tane eksik satmayı düşünüyorum fiyatı 80 lira vereceğim biz faydasını gördük allah görmeyenlerde nasip etsin...