Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zeyyyn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
452
6
16
Iğdır
arkadaşlar eşim yeni başladı bu ilacı kullanmaya ve hareketlilik sorunu varr.. kimlere yaradı yaramadı bilgi verir misinizzz??

arkadaşlar eşim yeni başladı bu ilacı kullanmaya ve hareketlilik sorunu varr.. kimlere yaradı yaramadı bilgi verir misinizzz??

merhaba canım.biz 3 ay kadar kullandık bize fayda etmedi ama şundan dolayı eşimin varikosel sorunu vardı varikosel ameliyatından önce kullandık yani ameliyattan sonra kullansaydık etki ederdi çünkü baya etkili bir ilaç etki edip hamile kalanlar var canım..inş sizde etki eder sizin değerler nasıl canım?

ya canım inşallah.. morfoloji %80 hızlı hareketlilik %10 yavaş hareketli %20 yerinde hareketli %10 HAREKETSİZ %60 sorunumuz sadece hareketlilik yeni kullanmaya başladık bizde bugün . havuç suyunu duydum keçiboynuzu kürü bitince ona başlayacağım..

bu başlık güzel olmuş arkadaşım.
şöyle yapalım mı?

kullananlar, faydalanan veya faydalanamayanlar....
önce bi sperm testi sonuçlarını versinler.

sperm testi sonuçlarımıza göre değerlendirelim konuyu bence yani.

ilk sperm testimiz.... proxeed (varsa yanında diğer takviyelerimiz) kullanımı süremiz... sonrasında neticelenen sperm testi sonucumuz...
şeklinde yaparsak, sanırım daha kolay anlarız birbirimizi...

öyle yapalım mı?

bizimde hız sorunumuz var canım argınmax aldık 17 gündür eşim içiyor 30 gün olunca test yaptıracağız bakalım etki ediyor mu diye.ama proxeed plus etkili bir ilaç tatlım eğer varikosel falan yoksa etki eder inş.

olur canım farketmez.. benden başlayalım..
Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000
HAREKETLİLİK ( MOTİLİTE )

A - Hızlı ileri hareketli (%) : 10
B - Yavaş ileri hareketli (%) : 20
C - Yerinde hareketli (%) : 10
D - Hareketsiz (%) : 60

MORFOLOJİ

Normal yapı (%) : 8 0
Anormal yapı (%) :2 0
MİKROSKOBİ : Her alanda, 6-7 lökosit görüldü.

ve proxeed plus verdi bugün başladık kullanmaya. çok merak ediyorum bizim HAREKETSİZLİK sorunumuz var ve neler ypmalıyım

mesela ben başlıyım..

kruger metodu ile, ilk test sonucumuz (15.02.2014)

sayı : 18 milyon
hızlı hareketli : 5
yavaş hareketli : 28
yerinde hareketli : 19
hareketsiz : 48
morfoloji : 3

yıkama sonrası sayı : 6 milyon
hızlı hareketli : 11
yavaş hareketli : 49
yerinde hareketli : 15
hareketsiz : 25

bu sonuca göre, hemen başladık proxeed kullanmaya. günde 2 kere içiyor, bu haftadan sonra günde 1 kere içecek.
yanında keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime. sabah akşam içiyor.

1,5 ay sonra, yeniden sperm testi yapıcaz.
bakalım sonuç alacak mıyız?

varikosel yok canım.. LÖkosit olanlar keçiboynuzu kürü denememeliymiş bunun hakkında bilgin var mı peki? ben hareketlilik için havuç suyunu duydum sende onu deneyebilirsin canım

proxeed plus öncesi değerler(NOT:varikosel sorunumuz varken kullandık)

Sperm sayısı:33
sperm konsantrasyonu:13
hız:%0
hareketlilik:%20
morfoloji(WHO):%0

proxeed plus sonrası
sperm sayısı:35
sperm konsantrasyonu:17
ileri hız:3,2
morfoloji(WHO):%16

ama bize etki etmeme nedeni varikosel sorunumuz olduğu için allaha şükür şuan sorun yok eşim ameliyat oldu değerler düzeldi. varikosel sorununuz yoksa etki etme ihtimali yüksek

hmm canım lökosit görüldü mü peki sizde.. bende keçiboynuzu kür veriyorum.. brde proxeed plus hergün 2 adet değil mi?

varikosel yok canım.. LÖkosit olanlar keçiboynuzu kürü denememeliymiş bunun hakkında bilgin var mı peki? ben hareketlilik için havuç suyunu duydum sende onu deneyebilirsin canım

tatlım havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım benim yok nasıl çıkartacam suyunu başka? lökosit için mi bilmiyorum ama keçi boynuzu spermlere iyi geliyor tatlım.

tatlım havuç suyu için katı meyve sıkacağı lazım benim yok nasıl çıkartacam suyunu başka? lökosit için mi bilmiyorum ama keçi boynuzu spermlere iyi geliyor tatlım.

anladım canım evet bende uyguluyorum KEÇİBOYNUZU sperm sayısına iyi geliyormuş HAVUÇSUYU ise sperm hareketliliğine çok iyi geliyormuş. ve saraçoğlu 1 ay keçiboynuzu kürü 1 ay havuçsuyu yapın demiş 1 ay bitince havuca başlıycam bizim sayı 98 milyon ama hereketsizlik %60 :/

valla biz başlayalı 2 gün oldu. dün sabah başladık ilaca ve keçiboynuzu kürüne.
bugün henüz 2. günümüz.

ne olacak bilemiyorum. varikosel var mı bilmiyorum, henüz ürlojiye gönderilmedik.
1,5 ay deneyeceğiz bu tedaviyi, sonuç almazsak, gideceğiz heralde ürolojiye.

ben de dünden beri araştırıyorum işte bu konuyu. hiç aklıma gelmezdi böyle bi sıkıntı ile karşılaşmak. şaşkınım.
çok yabancıydı bu terimler, bu tedaviler... şimdi kulağım da ağzım da alışmaya başladı.
aşıcaz nasipse.. hepberaber, hepimiz aşıcaz bu sıkıntıları. hallolacak, ben inanıyorum.

havuç kürünü bugün okudum biyerlerde... keçiboynuzu kürünü çok okudum dünden beri... hemen başladım. havuç neden? ne işe yarıyor bu?
hangisini kullanmak lazım?

bizde morfoloji de çok bozuk.

anladım. havuçla keçiboynuzu farklı işlere yarıyormuş demekki.

keçiboynuzu içerken, havuç yese, olmaz mı?

hmm canım lökosit görüldü mü peki sizde.. bende keçiboynuzu kür veriyorum.. brde proxeed plus hergün 2 adet değil mi?

hayır lökosit görülmedi canım.evet günde 1 sabah bir akşam portakal suyu ile sindirmesi daha iyi canm sudansa portakal suyu daha iyi geliyor bunu dikkate al istersen.

hayır lökosit görülmedi canım.evet günde 1 sabah bir akşam portakal suyu ile sindirmesi daha iyi canm sudansa portakal suyu daha iyi geliyor bunu dikkate al istersen.

aa gerçekten mi tamam canım portakal suyuyla devam ediyim ben o zaman.. +keçiboynuzu pekmezi +keçiboynuzu kürü + proxeed plus bakalım bunlarla sayı fırlaması lazım(( inşallahhh

canım havuçsuyu sperm hareketliliğine birebirmiş 1 ay boyunca. keçiboynuzu ise sperm sayısını çoğaltıyormuş.. insan yaşamayınca bilemiyor bizde o kadar şaşkınız ki.. ben 1 ay keçiboynuzu vericem 1 ay havuçsuyu vericem. ilacı bizde bugün kullanmaya başladık

aa gerçekten mi tamam canım portakal suyuyla devam ediyim ben o zaman.. +keçiboynuzu pekmezi +keçiboynuzu kürü + proxeed plus bakalım bunlarla sayı fırlaması lazım(( inşallahhh

inş fırlar canım düzenli içsin eşin benim arkadaşımın eşi kullandı bir ayda 300 milyon oldu sayı

bilmem ki bence olabilir aslında.. ve havuçsuyu içen sigara içmemesi gerekirmiş

ben bu konuya abone oluyorum şimdi.
takip edelim birbirimizi... bakalım ne olacak sonuçlarımız.
aynı dönemde başladık kürlerimize... :)
haydi hayırlı uğurlu olsun, inşalah sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…