arkadaşlar biz 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk ama öyle çok detaylı tetkikler yaptırmamıştık, sperm testi ve yumurta takibi ve rahim filminde sorun çıkmadı, açıklanamayan interfilite ile tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve kredi çektik, tekrar yapılan sperm testinde ileri hareketli sperm oranı düşük çıktı ve biz tüp bebek yatırmadan önce son bir kere üroloğa gidelim dedik. hatta dayıma gittik kendisi ürolog. eşime proxeed plus kullan 3 ay, eğer olmazsa ben sizi kendi arkadaşıma tüp bebek için yönlendireceğim dedi, tabi ki ben yine olmayacağına %100 emindim, ama ilacın yanında keçi boynuzu kürü yaptım ilk 10-15 gün, sonra annemin aktara yaptırmış olduğu baldan eşim sabah akşam yedi ve yumurtlama günlerinde günaşırı değil her gün hatta sabah akşam ilişkiye girdik. sonucu söyleyeyim tam 3. ayın sonunda adetim 1 hafta geçti ama ben yine hiç umutlu değilim hatta saçımı boyattım, havaalanında x-ray cihazlarından geçtim. 8. gün test almaya karar verdim ve hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüm:) hemen eşimi aradım hatta herkesi aradım:) eşim işten geldi akşam 10 da acile gittik kan testi yaptık ve sonuç hamileyim. şu an 3. ayım bitti:) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
canım bebeğini bir sorun olmadan kucağına alırsın inşallah. sana tabiki bikaç sorum olacak yanıtlarsan çok mutlu olurum
eşinin spermiogram sonucundaileri hız ve morfoloji nasıldı
yapılan karışımın içinde neler vardı
ben de aktara karışım yaptırmak istiyorum fakat burda malesef güvenebileceğim bir aktar yok çok bilgisizler
amin canım inşallah, Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
şu an işyerindeyim, test sonuçları evde, inan aklımda da değil, ama akşam eve gittiğimde bakar ve sperm testi sonucunu yazarım, ama bizde ki anormallik ileri hareketli sprem oranıydı ve yanlış hatırlamıyorsam % 17 ydi. ama tam emin değilim. aktardaki karışımda ne var bilmiyorum çünkü ben istanbuldayım annem izmirde, ama eğer istersen annemden aktarın telefonu alırım sanada ulaştırırlar bi şekilde, sen hangi ildesin?
Cok iyi olur canim.ben k.marastayim.burda bi kac kez aktara gittim ama urunleri icime sinmedi onaysiz bilinmedik markalardi hepsi. Esimde hem morfoloji hem hiz sorunu var.ileri hiz 0 morfoloji 0-4 arasinda degisiyor.aksam senden haber bekliyorum
Cok iyi olur canim.ben k.marastayim.burda bi kac kez aktara gittim ama urunleri icime sinmedi onaysiz bilinmedik markalardi hepsi. Esimde hem morfoloji hem hiz sorunu var.ileri hiz 0 morfoloji 0-4 arasinda degisiyor.aksam senden haber bekliyorum
canım ben eve geldim ama nereye baktıysam eşimin testini bulamadımama şunu biliyorum eşimde sayı sorunu yoktu sadece ileri hareketli(+4) oranı 17 olduğunu hatırlıyorum yani yumurtaya ulaşmaya yetmiyordu, ve gebe kalmak için bu çok önemli. ama annemle konuştum aktarın tlf almış, sana yazayım 0554 530 00 19 ismi şeyhmus, ama ilacı da kullansın, proxeed plus toz halinde olan, ayda iki kutu bitecek yani sabah akşam, çakşır suyu al içsin eşin, bir de keçiboynuzu kürü yap, benim mucizem oldu bunlar tabiki önce Rabbim istedi:) eşim şu an işte, gelince ona da soracağım testi, eğer bulursam tekrar yazarım, doktor kesinlikle olmaz demedi demi, bir de bişey söyleyeyim, biz istanbulun en iyi ve pahalı bir hatanesinde spermiyografi yaptırdık ve ileri hız 0 çıktı onda, sonra dayıma gittik izmire ve onun yaptığı testte 17 çıktı, yani ben her hastaneye de güvenmiyorum, zaten dayım özel hastaneler ameliyat vs. için maalesef bunu yapıyor dedi, çok üzücü ama böyle, haberlerini iyi haberlerini alırım inşallah en kısa zamanda
Ne guzel ayrintili yazmisin canim cok tesekkurler.bugun caksir koku aldik evde kendim demleyip icirdim ilk defa.ama tadini hic begenmedi.suan keciboynuzu kürü proxeed gncden maca her sabah zeytinyaginda bekletilmis incir findik fistik bol yesillik.bunlari deniyoruz.rabbimin ol demesiyle olur insallah.
Biz de spermiogrami 3 farkli yerde yaptirdik bunlardan biri bahceci klinigi.morfoloji bahcecide 4 digerlerinde 0.hiz bahcecide 0 d8gerlerinde 2 cikti.gittigimiz urog emre bakircioglu dogal yolla olur ama ilaclari kullanmaniz gerek dedi.10 aydir istiyoruz .insallah sag salim bebisimi kucagima alirim:)
ne demek rica ederim, ben bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ve isteyen herkesin sahip olması için Allah'a hergün inan dua ediyorum. kokusu kötü falan demesin içsin, zehir değil neticede şifa verecek inşallah, bu arada eşim bulmuş gece sperm testini ama ben uyumuştum malum bebiş uyutuyor sürekli:) morfolojide bir sürü değer var hangisini sordun? Normal morfolojiyi soruyorsan %1 miş, sen daha yolun başındasın ve ben inanıyorum bunları yaparsan ve bol bol dua edersen Allah sana da en kısa zamanda güzel bir bebiş verecek:) bu arada ben değil ama annem bol bol Meryem suresini okumuştu, sana da tavsiye ederim, morfoloji için haber bekliyorum senden
bizimde hız sorunumuz var canım argınmax aldık 17 gündür eşim içiyor 30 gün olunca test yaptıracağız bakalım etki ediyor mu diye.ama proxeed plus etkili bir ilaç tatlım eğer varikosel falan yoksa etki eder inş.
Jonguil tatlim esimde 16 gundur proxeed iciyor. Sizin degerlerinizde ne kadar surede nasil bi degisme oldu
tatlım bizim varikosel sorunumuz vardı eşim 9 ay önce ameliyat olmuştu ameliyatın 6.ayı test yaptırdık öncesinde hiç ilaç falan kullanmadı eşim
ameliyat sonrası 6.ay
sperm konsantrasyonu:ml de 25 milyon
toplam sperm:76 milyon
ileri hızlı:%5
morfoloji(WHO):%33
ameliyat sonrası 9.ay test yaptırdık eşim 1 ay argınmax kullandı
sperm konsantrasyonu:ml de 90 milyon
toplam sperm:178 milyon
ileri hızlı:%25
morfoloji(kruger):6 oldu canım.deneme amaçlı almıştık 6.ay ile 9 .ay arası 1 ay ilaç kullandı eşim sonuçlar bu şekilde oldu...hıza ve sayıya baya etki etti canım.tavsiye edebilirim...
Evet baya degisme baya iyi.hamile kalman yakin gibi gorunuyorarginmax gnc marka di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?