Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kimlere yaradıı???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş fırlar canım düzenli içsin eşin benim arkadaşımın eşi kullandı bir ayda 300 milyon oldu sayı

süper çıkmış canım.. bakalım ben 2 ay daha beklicez 3 ay dolunca gidicez tekrar teste İnşalllah.. başka kullanan arkadaşlar gelse de daha çok umudumuz olsa..

süper çıkmış canım.. bakalım ben 2 ay daha beklicez 3 ay dolunca gidicez tekrar teste İnşalllah.. başka kullanan arkadaşlar gelse de daha çok umudumuz olsa..

gelir tatlım bu ilacı kullanan çok var...ilk başta bende çok araştırdım bu ilacı baya etkili.hatta benim bi başka arkadaşşım bu ilacı kullandıktan sonra eşi hamile kaldı. şuan eline aldı bebeğini.

ben bu konuya abone oluyorum şimdi.
takip edelim birbirimizi... bakalım ne olacak sonuçlarımız.
aynı dönemde başladık kürlerimize... :)
haydi hayırlı uğurlu olsun, inşalah sonuç alırız.

evet canım inşallah sonuçları çok iyi görürüz..

gelirler gelirler...
kk'da herkes paylaşımcıdır. yok birbirimize zararımız burda. herkes bildiklerini paylaşır, yardımcı olmaya çalışır.
ben 5 senedir kk üyesiyim. çok memnunum. her soruna çözüm buluyorum burda.

yine eminim, kızlar yardımcı olacaklardır bildikleri ile..

gerçekten mi çok iyi ya.. ben şeyden korkuyorum lökositi olanlar keçiboynuzu denedi mi ve sonucu iyi aldı mı.. keçiboynuzu iyi değilmiş bende başladım şimdi bırakırsam ters etki edermiş 1 ayı doldurucam malesef:/

ben daha ziyadei morfolojiye takıldım.

sayısını ve hareketliliğini, ilaçla takviyeyle hallederiz.
halleden çok var forumda. okudum.

ama morfoloji nasıl iyileşecek acaba?
bizim morfoloji %3 çıktı
%8-10 olmalıymış

morfolojiyle hiç bir bilgim yok ama canım genelde hareket ve morfoloji sorunu olanlar keçiboynuzu pekmezi (sabah 2 kaşık akşam 2 kaşık) keçiboynuzu kürü çok yükseltiyormuş forumda okuduklarım kadarıyla

Üroloğa neden gitmediniz? ilacı kim verdi size

canım havuç suyu hareketliliği artırıyormuş keçiboynuzu ise sayısını spermin..

Üroloğa neden gitmediniz? ilacı kim verdi size

valla kalliope, biz sperm testini zor verdik. çook yoğun ısrarlarımla yani.
proxeed takviyesini, benim kadın doğumcum verdi. kendisi üreme merkezinde doktor. o verdi, başladık kullanmaya.
okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla, keçiboynuzu kürüne başladık.
bu kadar yani şimdilik.

canım havuç suyu hareketliliği artırıyormuş keçiboynuzu ise sayısını spermin..

işte ben de bu noktada kilitlendim.,
hem sayı az, hem hareketlilik az ise, ne yapmalı?
iki kür aynı anda uygulanmıyormuş.

şimdi ben keçiboynuzu kürüne başladım. bi süre yapıp, sonra havuç kürüne mi başlamalıyım?
yoksa sabah keçiboynuzu, akşam havuç mu versem acaba?

eşinde lökosit var mı önce onu sorayım?

eşinde lökosit var mı önce onu sorayım?
hayır yok.
neden sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…