- 2 Temmuz 2022
- 83
- 45
- 3
- Konu Sahibi Fatmakirazli
-
Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi ve ilgi alakan içinCanım benim eşim kullandı proxeed varikosel ameliyatından sonra gebelik yine olmayınca doktoru tavsiye etti yaklaşık 3 ay kullandıktan sonra fakültede bir aşılama denedik. Sonuçları net hatırlamıyorum ama orada yapılan sperm testinden sonra erkek infertilitesi denemez değerleri normal dediler ve bize açıklanamayan infertilite raporu verdiler. Mutlaka işe yaradığını düşünüyorum
Peki sayi veya hızda artma oldumu canim az veya çok kayda değer bi artışBenim eşim de 4 aydır Proxeed (günde iki şase), Omega-3 ve Q10 (100mg) kullanıyor. Önceden sperm sayısında ve motilitesinde sorun yoktu ama morfoloji %1-2 civarındaydı (2020-2022 arasında). Iki hafta önce yaptırdığımız teste morfolojinin %5'e çıktığını gördük çok şükür. Şu an herşey Dünya Sağlık Örgütü'nün normal saydığı düzeyde. Herşey iyi giderse bu sene sonunda tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah. Bence faydalı bir vitamin, amino asit takviyesi. Daha önce birçok vitamini ayrı ayrı kullandı fakat bu kadar faydasını görmedik.
Total sayı canımMl de mi 89 milyon oldu toplamdami canim masallah güzel artmis umut oldu bana
Hiç korkma sperm değerleri çok iyi eşinin bizim ilk sonuç da bazı alanlarda 1 -2 hareketli sperm bazi alanlarla 1-2 hareketsiz sperm görüldü diye gelmişti ve doktor tüp bebek bile zor olabilir demişti, 1. Tedaviden 7 yaşında 1 kızım var şimdi 2. Tedaviden ikizlere hamileyimRabbim kucağını doldursun hayirlisi ile
Pardon gözden kaçırmışım. Umarım geç olamamıştır. Sayısı zaten 100 milyon civarıydı, onda pek bir değişiklik olmadı. Hızı önceden de normaldi ama onda biraz artış oldu. En büyük artışı morfolojide gördük.Peki sayi veya hızda artma oldumu canim az veya çok kayda değer bi artış
Merhabalar doğum yapmışsınızdır diye düşünüyorumHiç korkma sperm değerleri çok iyi eşinin bizim ilk sonuç da bazı alanlarda 1 -2 hareketli sperm bazi alanlarla 1-2 hareketsiz sperm görüldü diye gelmişti ve doktor tüp bebek bile zor olabilir demişti, 1. Tedaviden 7 yaşında 1 kızım var şimdi 2. Tedaviden ikizlere hamileyim
Merhaba keçi boynuzu kuru ve emodex kullandiktan sonra bariz bi sayı artışı oldu, sonra e vitaminide ekledik ve tüp bebek yaptikMerhabalar doğum yapmışsınızdır diye düşünüyorumBenim eşim de de sperm sorunu var, neler kullandınız hangi yöntemleri denediniz bilgi verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?