Proxeed plus q10 keçiboynuzu çaksır suyu

Fatmakirazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
83
45
3
Kızlar herkese merhaba icinizde herhangi bi takviye ile eşinin sperm değerlerinde hatiri sayılır şekilde duzelen veya hamiş kalan varmi

bana umut olmak istermisiniz

Sayımız ml de 8.2 milyon totalde 49.2 milyon hareket ileri hızlı ile ileri yavaş hizli yuzde 25 yerine hareket 14 hareketsiz 61 morfoloji 3

Kızlar tek ricam bu konuyu görenlerden takviye kullanipta fayda görenlerin bilgi vermesi lütfen duyarsız kalmayalim

Canım benim eşim kullandı proxeed varikosel ameliyatından sonra gebelik yine olmayınca doktoru tavsiye etti yaklaşık 3 ay kullandıktan sonra fakültede bir aşılama denedik. Sonuçları net hatırlamıyorum ama orada yapılan sperm testinden sonra erkek infertilitesi denemez değerleri normal dediler ve bize açıklanamayan infertilite raporu verdiler. Mutlaka işe yaradığını düşünüyorum

Benim eşim de 4 aydır Proxeed (günde iki şase), Omega-3 ve Q10 (100mg) kullanıyor. Önceden sperm sayısında ve motilitesinde sorun yoktu ama morfoloji %1-2 civarındaydı (2020-2022 arasında). Iki hafta önce yaptırdığımız teste morfolojinin %5'e çıktığını gördük çok şükür. Şu an herşey Dünya Sağlık Örgütü'nün normal saydığı düzeyde. Herşey iyi giderse bu sene sonunda tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah. Bence faydalı bir vitamin, amino asit takviyesi. Daha önce birçok vitamini ayrı ayrı kullandı fakat bu kadar faydasını görmedik.

Canım benim eşim kullandı proxeed varikosel ameliyatından sonra gebelik yine olmayınca doktoru tavsiye etti yaklaşık 3 ay kullandıktan sonra fakültede bir aşılama denedik. Sonuçları net hatırlamıyorum ama orada yapılan sperm testinden sonra erkek infertilitesi denemez değerleri normal dediler ve bize açıklanamayan infertilite raporu verdiler. Mutlaka işe yaradığını düşünüyorum
Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi ve ilgi alakan için

Benim eşim de 4 aydır Proxeed (günde iki şase), Omega-3 ve Q10 (100mg) kullanıyor. Önceden sperm sayısında ve motilitesinde sorun yoktu ama morfoloji %1-2 civarındaydı (2020-2022 arasında). Iki hafta önce yaptırdığımız teste morfolojinin %5'e çıktığını gördük çok şükür. Şu an herşey Dünya Sağlık Örgütü'nün normal saydığı düzeyde. Herşey iyi giderse bu sene sonunda tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah. Bence faydalı bir vitamin, amino asit takviyesi. Daha önce birçok vitamini ayrı ayrı kullandı fakat bu kadar faydasını görmedik.
Peki sayi veya hızda artma oldumu canim az veya çok kayda değer bi artış

Merhaba benim eşim 3 ay düzenli keçiboynuzu suyu ve emodex diye bi ilaç kullandı, en fazla 10 milyon çıkan sayı 3 ay sonunda 89 milyona kadar çıktı tüm değerleri normaldi , ama yine olmadı çocuk tüp bebekle denedik

Rabbim kucağını doldursun hayirlisi ile
Hiç korkma sperm değerleri çok iyi eşinin bizim ilk sonuç da bazı alanlarda 1 -2 hareketli sperm bazi alanlarla 1-2 hareketsiz sperm görüldü diye gelmişti ve doktor tüp bebek bile zor olabilir demişti, 1. Tedaviden 7 yaşında 1 kızım var şimdi 2. Tedaviden ikizlere hamileyim

Peki sayi veya hızda artma oldumu canim az veya çok kayda değer bi artış
Pardon gözden kaçırmışım. Umarım geç olamamıştır. Sayısı zaten 100 milyon civarıydı, onda pek bir değişiklik olmadı. Hızı önceden de normaldi ama onda biraz artış oldu. En büyük artışı morfolojide gördük.
Proxeed kullanmadan önce tüp bebek tedavisinde 6 defa embriyo transferi oldum ancak hiçbiri tutmadı. Eylül ayında bir kere aşılama denedik (yaklaşık 5 aylık Proxeed kullanımı sonucu), ilk defa hamile kaldım ancak dış gebelik oluştuğu için büyüyemedi ve düşükle sonuçlandı. Buna rağmen ilk defa hamile kalabildiğim için Proxeed + Ubiquinol Q10'in işe yaradığını düşünüyorum.
Bol şanslar size 🙌

Merhaba, Esiniz surekli oturuyor mu ? Benim esim surekli bilgisayar basinda ve hareketsiz bir insan. kendisi 51 ama atletik yapiya sahip yani kilo unsur deyil.
lakin surekli oturuyor olmasini dooktorlar cok elestirdi ve ona hareketli masa aldik gun icinde ayak ta durarark da calismaya basladi. bunun yaninda gunde iki avuc yerfistigi tuketiyordu ve enson test sonusu 8milyon olarak cikti.
yasam tarzi erkeklerin ureme organinda cok etkili oluyor ve uak degisikliklerle cok guzel sonuclara ulasilabiliyor. bol sanslar

Hiç korkma sperm değerleri çok iyi eşinin bizim ilk sonuç da bazı alanlarda 1 -2 hareketli sperm bazi alanlarla 1-2 hareketsiz sperm görüldü diye gelmişti ve doktor tüp bebek bile zor olabilir demişti, 1. Tedaviden 7 yaşında 1 kızım var şimdi 2. Tedaviden ikizlere hamileyim
Merhabalar doğum yapmışsınızdır diye düşünüyorum 🙏🏻 Benim eşim de de sperm sorunu var, neler kullandınız hangi yöntemleri denediniz bilgi verir misiniz ?

Merhabalar doğum yapmışsınızdır diye düşünüyorum 🙏🏻 Benim eşim de de sperm sorunu var, neler kullandınız hangi yöntemleri denediniz bilgi verir misiniz ?
Merhaba keçi boynuzu kuru ve emodex kullandiktan sonra bariz bi sayı artışı oldu, sonra e vitaminide ekledik ve tüp bebek yaptik

Back
X