proxeed plus ve preseed jel

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
selam arkadaşlar
ben 13 aylık evliyim . 8 ay önce korunmayı bıraktık.ve ben yaklaşık 4 ay önce bi sıkıntım olmadığı halde rutin kontrole diye gittim.çikolata kistimin olduğunu öğrendim. 3 tane doktora gittim biri ilaç verdi biri ameliyat dedi hemen.en son gittiğim prof ise eşimin spermiyogramına ve benim kan testlerime baktı.çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.sol yumurtalığımda varlığını devam ettiren 6 cm lik çiko kistim hariç..

ha bu zaman zarfında soğan kürüde denedm 2 aylık ama oda işe yaramamış..

doktorum eşime proxeed plus ve bana preseed jel önerdi ve 2 ay bekleyelim dedi.aldık ilaçları dün başladık..hiç bilmiyorum sonumuz ne olacak rabbim hayırlısıyla nasip eder inşlh..

sizlerden bilgi almak ve benim gibi olan varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlarr :(

kızlar hiçkimse mesajımı okumamış ya :( bugün adet günüm ve olmadım kızlar.aslında benim adetim her ay 4-5 gün de önce olurdu.yani son adet tarihlerim şöyle 30 haziran-26 temmuz..bugünde 26 ağustos ve ben adet olmadım.. 4 ağustosta HSG çekinmiştim.ayrıca bu ay proxed plus ve preseed jel de kullandık yumurtlama dönemlerimde...ve ayın 21 inden beri arar bel ağrısı kasık ağrısı geliyo gidio..hasta oldum sanıorum ama tık yok..belki psikolojikte olabilir bu gerçi.ama bilmiyorum HSG sonrası hem adet geçikmesi hemde hamilelik ihtimali olabiliyormuş..şimdi aklım karıştııı yaaa ..ben hangi gruba giriyorumm acabaa :(((

canım slm hamiş olabilirsin bende yaklasık 4-5 ay önce celikdim hsg.ama dediğin gibi bişey olmadı bende.bi kac gün daha gecerse test yap canım

sevindim adınıza ne güzel...
ben de preseed aldım da sadece bir kez deneyebildik onda da olmadı...
eşim askerde dönünce denemeye devam edicez, bana da nasip olur inşallah
dilerim sağlıkla kucağınıza da alırsınız... maaşallah diyorum;)

sevindim adınıza ne güzel...
ben de preseed aldım da sadece bir kez deneyebildik onda da olmadı...
eşim askerde dönünce denemeye devam edicez, bana da nasip olur inşallah
dilerim sağlıkla kucağınıza da alırsınız... maaşallah diyorum:KK66:
Çok sağol canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh.mutlaka kullan ilacı bencede ve bol bol dua.inşlh hepimizin gönlüne göre verir rabbim

Canim tebrik ederim seni ayni ilaci esim de iciyor bu ay basladi o jeli cok duydum ama hic kullanmadim.Senin yaptigin baska bi seyler varmi acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim tebrik ederim seni ayni ilaci esim de iciyor bu ay basladi o jeli cok duydum ama hic kullanmadim.Senin yaptigin baska bi seyler varmi acaba

canım ben rahim filmi çekindm bu ay çikolata kistimden ötürü yapışıklık olmasından endişelndiğimiz için.ama şükür tüpler açık çıktı.kist var ama hala..proxed plus ve preseed jel kullandım.. özelliklede adetimin 12-14-16-18 . günlerinde kullandk..ama varya aşırı derecede psikolojim bozulmuştu..hiç cocuğum olmayacak gibi hissediyordumm.hamile birini gördüğümde hemen kötü oluyo ağlayıp duruyodumm .tabiri caizse kendimi bu konuda ezik ve eksik hissediyordum..rabbime bolca dular ettim..tabi eşimde benm üzülmeme üzüldüğü için oda bol bol dua etmiş....hamdolsun ki çift çizgiyi gördüm.şimdi sabah kan testide verdim inşlh tam netleşir...isteyen herkes için dualardayım canımmm eminn olllll . ;)

jel bayan için ilaç erkek için...sperm ve yumurtanın birleşmesine yardımcı olan ürünler ve tamamen vücut ph ına uygun üretilmiş canım.zaten fiyatlarıda çok uygun deil...ama değer diye düşünüyorum ben aldım ve kullandım önce rabbimin izniyle tabi işe yaradı canım.bu ilaçlarıda ararştırabilirsin

insallah saglıkla alırsın kucagına canım .Darısı basımıza bu 1 yılda o kadar yıprandım kı doktorum bıle dırek tup bebek yapalım dıyor artık.Ben hsg fılmı de cektırdım acık cıktı sorun esımde morfolojısı bozuk 1 yanı.Sımdı asılama mı tup bebek mı yaptırayım onu dusunuyorum prexeed plusu doktor esıme yazmıs ınsallah ıse yarar o da

insallah saglıkla alırsın kucagına canım .Darısı basımıza bu 1 yılda o kadar yıprandım kı doktorum bıle dırek tup bebek yapalım dıyor artık.Ben hsg fılmı de cektırdım acık cıktı sorun esımde morfolojısı bozuk 1 yanı.Sımdı asılama mı tup bebek mı yaptırayım onu dusunuyorum prexeed plusu doktor esıme yazmıs ınsallah ıse yarar o da
Canım baya sabır gerektiren ve yıpratıcı bi süreç bu fakat kendi kendimizi motive etmeli dua ederek tedbirler almalıyz.takdir mevlamdannol diyecek ve olacak.eşine verdiği ilaç inşlh işe yarar ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canımm :*

kızlar hiçkimse mesajımı okumamış ya :KK43: bugün adet günüm ve olmadım kızlar.aslında benim adetim her ay 4-5 gün de önce olurdu.yani son adet tarihlerim şöyle 30 haziran-26 temmuz..bugünde 26 ağustos ve ben adet olmadım.. 4 ağustosta HSG çekinmiştim.ayrıca bu ay proxed plus ve preseed jel de kullandık yumurtlama dönemlerimde...ve ayın 21 inden beri arar bel ağrısı kasık ağrısı geliyo gidio..hasta oldum sanıorum ama tık yok..belki psikolojikte olabilir bu gerçi.ama bilmiyorum HSG sonrası hem adet geçikmesi hemde hamilelik ihtimali olabiliyormuş..şimdi aklım karıştııı yaaa ..ben hangi gruba giriyorumm acabaa :KK43:((
canım bende bu ay preseed kullandım ama sanırım bırazdan regli olcam.4 gun gectı.gebelik testımın sonucu yarın cıkcak.hayırlısı ama sanırım negatıf sankı leke gelıo :(

Arkadaşlar merhaba, forumlarda ilk defa yazıyorum. 2 yıllık evliyiz. Eşime bilateral varikosel teşhisi kondu dr ların biri ameliyat biri gerek yok diyor. Proxeed plus önerdi dr daha almadık ilacı. Cidden fayda ediyor mu? Ne kadar sürede etki eder?

Arkadaşlar merhaba, forumlarda ilk defa yazıyorum. 2 yıllık evliyiz. Eşime bilateral varikosel teşhisi kondu dr ların biri ameliyat biri gerek yok diyor. Proxeed plus önerdi dr daha almadık ilacı. Cidden fayda ediyor mu? Ne kadar sürede etki eder?

merhaba ..benimde eşimde varikosel vardı 3 yıl önce ameliyat dediler hemen oldu bekledik ama çocuk olmadı ...sonra tüp bebek doktoruna gittik nie ameliyat oldu dedi gerek yoktu dedi ....proxed ve nolvadex diye ilaç kullandı sperm sayısı acayip derece çoğaldı ilaç fayda etti ama morfoloji düşük olduğundan mı bilmiyorum tüp denememiz olmadı ...sayı çoğaldı ama bebek olmadı yani benim fikrimce ilaç sayıyı çoğaltılyor fakat morfolojisi yada sperm dna hasarı varsa ilaçlar buna çare olamıyor ....inşalah sizde etki eder çok değil 2 ayda spermleri çoğaltabiliyor işe yarayan çok kişi gördüm burda ...allah yardımcımız olsun

Back
X