Canım test yaptı çift çizgi çıktı şoktayım ya inan ki.yarın sabahtan kan vermeye gitcem ...canım slm hamiş olabilirsin bende yaklasık 4-5 ay önce celikdim hsg.ama dediğin gibi bişey olmadı bende.bi kac gün daha gecerse test yap canım
Sor canım duyuyorum :)bısey sorcam duyan yokmuuuuuuuuuu
Çok sağol canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh.mutlaka kullan ilacı bencede ve bol bol dua.inşlh hepimizin gönlüne göre verir rabbimsevindim adınıza ne güzel...
ben de preseed aldım da sadece bir kez deneyebildik onda da olmadı...
eşim askerde dönünce denemeye devam edicez, bana da nasip olur inşallah
dilerim sağlıkla kucağınıza da alırsınız... maaşallah diyorum
ayyy canım cok sevindim adına Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinCanım test yaptı çift çizgi çıktı şoktayım ya inan ki.yarın sabahtan kan vermeye gitcem ...
Canim tebrik ederim seni ayni ilaci esim de iciyor bu ay basladi o jeli cok duydum ama hic kullanmadim.Senin yaptigin baska bi seyler varmi acaba
Canım baya sabır gerektiren ve yıpratıcı bi süreç bu fakat kendi kendimizi motive etmeli dua ederek tedbirler almalıyz.takdir mevlamdannol diyecek ve olacak.eşine verdiği ilaç inşlh işe yarar ve bebeğine kavuşursun sağlıkla canımm :*insallah saglıkla alırsın kucagına canım .Darısı basımıza bu 1 yılda o kadar yıprandım kı doktorum bıle dırek tup bebek yapalım dıyor artık.Ben hsg fılmı de cektırdım acık cıktı sorun esımde morfolojısı bozuk 1 yanı.Sımdı asılama mı tup bebek mı yaptırayım onu dusunuyorum prexeed plusu doktor esıme yazmıs ınsallah ıse yarar o da
canım bende bu ay preseed kullandım ama sanırım bırazdan regli olcam.4 gun gectı.gebelik testımın sonucu yarın cıkcak.hayırlısı ama sanırım negatıf sankı leke gelıokızlar hiçkimse mesajımı okumamış yabugün adet günüm ve olmadım kızlar.aslında benim adetim her ay 4-5 gün de önce olurdu.yani son adet tarihlerim şöyle 30 haziran-26 temmuz..bugünde 26 ağustos ve ben adet olmadım.. 4 ağustosta HSG çekinmiştim.ayrıca bu ay proxed plus ve preseed jel de kullandık yumurtlama dönemlerimde...ve ayın 21 inden beri arar bel ağrısı kasık ağrısı geliyo gidio..hasta oldum sanıorum ama tık yok..belki psikolojikte olabilir bu gerçi.ama bilmiyorum HSG sonrası hem adet geçikmesi hemde hamilelik ihtimali olabiliyormuş..şimdi aklım karıştııı yaaa ..ben hangi gruba giriyorumm acabaa ((
Naptın canım sonucun nedir?canım bende bu ay preseed kullandım ama sanırım bırazdan regli olcam.4 gun gectı.gebelik testımın sonucu yarın cıkcak.hayırlısı ama sanırım negatıf sankı leke gelıo
08 Eylül 2014 tarihi itibarıyla sonucunuz nedir jeosevda hanım? bizede bilgi verirmisiniz?Canım test yaptı çift çizgi çıktı şoktayım ya inan ki.yarın sabahtan kan vermeye gitcem ...
Arkadaşlar merhaba, forumlarda ilk defa yazıyorum. 2 yıllık evliyiz. Eşime bilateral varikosel teşhisi kondu dr ların biri ameliyat biri gerek yok diyor. Proxeed plus önerdi dr daha almadık ilacı. Cidden fayda ediyor mu? Ne kadar sürede etki eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?