proxeed plus ve preseed jel

ederim canım tabiki.allah yardımcın olsunn..bi gelişme olduğunda haberdar et canım..

eşimin sperm sayısı düşüktü sonra proceed plus aldık 6 tane 2 tane kullandıktan sonra hamile kaldım eğer proceed plus almak ısteyen varsa elımde 4 kutu var 350 verebılırım kargo ucretı benden

Merhabalar, biz "proceed plus" ve "neofortil" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. Elimizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

canım benim çikolata kistim olduğu için doktorrum ayrıntılı araştırmaya gitmişti.eşimin spermiyogramına da bakılmştı.gerçi bi sıkıntı yoktu onda da bende de şükür.yani kistin ya alınması gerekiyordu yada alınması.doktorum işi şansa bırakmamak için gerekli tedbirlerin hepsini aldırdı bana gebe kalmamı sağlaycak ilaçtır hsg dir derken..takdir rabbimin nasip etti çok şükür..sende ne gibi bi sıkıntı var bilmiyorum ama bende zaten evleneli 1 buçuk seneyi anca geçti ve bebek çalışmalarınada hemen başlamamıştık biz sadece kişstten ötürü endişelenmiştim gelecek için .

iyi akşamlar canım. eşim de bu ay spermiyogram testi yaptırdı değerlerin çok iyi demiş doktor ben daha önce hormon testi yaptırmıştım benim de değerlerim normal çıkmıştı. Preseed'i aldım geçen hafta ovulasyonda kullandım 3 kere bakalım 2 hafta sonra hemen test yapıcam. Bu ay eşimde de sorun olmadığını öğrenince ikimize de bi rahatlık geldi ama ben tüplerim mi tıkanık diye düşünmeye başladım. 2 bucuk yıllık evliyim 6-7 aydır ugraşıyoruz keşke evlendiğim zaman hiç beklemeden yapsaydım ben hemen olur diye rahat davranmıştım. Bu ay olmazsa şubatta da umreye gidiyorum. bütün ümitlerim marta kalıcak beklemek çok zor Allah bütün isteyenlere bekletmeden hayırlısıyla versin.

iyi akşamlar canım. eşim de bu ay spermiyogram testi yaptırdı değerlerin çok iyi demiş doktor ben daha önce hormon testi yaptırmıştım benim de değerlerim normal çıkmıştı. Preseed'i aldım geçen hafta ovulasyonda kullandım 3 kere bakalım 2 hafta sonra hemen test yapıcam. Bu ay eşimde de sorun olmadığını öğrenince ikimize de bi rahatlık geldi ama ben tüplerim mi tıkanık diye düşünmeye başladım. 2 bucuk yıllık evliyim 6-7 aydır ugraşıyoruz keşke evlendiğim zaman hiç beklemeden yapsaydım ben hemen olur diye rahat davranmıştım. Bu ay olmazsa şubatta da umreye gidiyorum. bütün ümitlerim marta kalıcak beklemek çok zor Allah bütün isteyenlere bekletmeden hayırlısıyla versin.

canım rabbim lutfetcek ve olcak inşallah..bekle bakalım tedbirini az çok almışsın..zamanı gelince olur inşlh:KK39:

Back
X