Erkek İnfertilitesi Proxeed plustan sonraki ilk test......

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gulem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
3.148
35
158
Antalya
herkese merhaba..eşim 2,5 aydır proxeed plus kullanıyordu.geçen hafta üroloji prof.undan randevu aldık,ve bi tıp fakültesine gittik.amacımız test değildi varikoselini değerlendirsin diye gittik.testte yaptırdı doktor bende sizinle paylaşmak istedim.yanlız tıp fakültesinde yöntem kruger değil.birde morfoloji bakmıyoruz dediler..(bize o lazımdı) ayrıca numuneyi verdikten tam 50 dk.sonra doktor(sayımı başka bi ürolog yaptı) gelebildiği için bekletildi diye sinirlendik.ilk testimizde ekimde yaptırmıştık;kruger yöntemi ile;toplam sayı 92 milyon-toplam hareketli:%56-ileri h:%9-yerinde h:%43-hareketsiz:%4 morfoloji:%3 idi.
şimdiki sonuçlar; toplam sayı 195 milyon -toplam hareketli:%78- ileri h:%13-yavaş h:%65 yerinde h:%7 hareketsiz:%15 ayrıca sayımı yapan ürolog yanımıza gelip daha önceden bi sıkıntımı vardıda tahlil istedi hoca dedi,bu numune gayet normal dedi.sayımı kendisinin dikkatle yaptığını belirtti ama 50 dk.geçince insan sinir oluyo.bende eski sonuçları gösterdim.neyse hocanın yanına gittik.durum iyi ama beklemek istemiyorsanız aşılama yaptırın dedi.bende normal olur derseniz bekleyelim dedim 1 mlyn la hamile kalanda var,neden olmasın dedi.ve bu kadar:) biraz karışık yazmış olabilirim.50 dk.geç sayıldı diye kızdık ama bekletilmese dahada iyi çıkardı diye seviniyoruz:) tabi bizim asıl sorunumuz morfoloji ve ondaki değişikliği öğrenemedik.artık proxeed plus işe yaradımı bana fikir verin.

Son düzenleme:
sayıyı arttırmış işe yaramış görünüyor darısı eşimede inşallah

çok sağolun arkadaşlar..inşallah sizde olumlu sonuçlar alırsınız..

gülemcim gelişme varsa inşallah morfolojide de olmuştur...isterseniz özel bi yerde morfolojiye baktırın bu size beklemeniz gerekip gerekmediğini daha iyi açıklar bence...
sevgiler...

gülemcim gelişme varsa inşallah morfolojide de olmuştur...isterseniz özel bi yerde morfolojiye baktırın bu size beklemeniz gerekip gerekmediğini daha iyi açıklar bence...
sevgiler...

sağol canım.inşallah düzelme olmuştur.bende çok merak ediyorum aslında.ilk testi tüp bebek merkezinde yaptırmıştık.ama eşim gitmek istemiyor artık.aslında test amaçlı gitmemiştik tıp a.bu prof.hakkında iyi şeyler duydum hastalarından,dedimki belki bilmediğimiz bişey vardır,hem varikoselinide değerlendirir....gittik.çok şükür kötü bişey söylemedi,aksine eşim çok mutlu çıktı ordan.artık onu götüremem bi daha.tabii yaza kadar normal yolla olmazsa (ki umudum yok) zaten aşılama için tüp bebek merkezine gideceğiz.o zamana kadarda ilaca devam edecek.orda öğreniriz artık..

sadece bu ilacımı kullandınız yanında kullandığınız başka şeyler varmı

sadece bu ilacımı kullandınız yanında kullandığınız başka şeyler varmı

neser cim;eşime hiç bi doktor ilaç vermedi.geçen sene keçiboynuzu kürü,e vitamini denedik ama devam etmedi.1 ay anca içmiştir.ama 3 ay önce falan aktardan arı sütü,bal,polen karışımı aldım.içine yine aktardan aldığım keçiboynuzu tozu ve ısırganotu tohumu karıştırdım.macun kıvamında oluyo.eşim bundan her sabah bi tatlı kaşığı yedi.yada iki öğün,sabah akşam gibi.bu arada ilaca başladık.eşim çok sık soğuk algınlığı yaşıyordu ve hep antibiyotik,ağrı kesici alıyodu.macundaki maddelerin bağışıklık sistemine iyi geldiğini düşünüyorum ben.maşallah hasta olmuyo eskisi kadar.ağrı kesici bile almıyo artık.zaten sigara kullanmıyo ve çok güzel beslenir.bahsettiğim macun zor değil,yapabilirsin.tadıda kötü değil.durumunuzu bilmiyorum ama denemekte fayda var.proxeed plus ı denedinizmi? biz yaza kadar devam edeceğiz.

eşim proxeed kullanıyo. morfoloji ve hareket problemimiz var

gülem maşallah sonuçlarınız gayet güzel... bence işe yaramış ilaç, keşke morfolojiye de bakılsaydı, bi fikrimiz olurdu. ama sen bu sonuçlarla normal yolla hamile kalırsın inşallah... darısı başımıza.
biziim maalesef morfoloji %0, sayı ve hareket te sorunlu. hayırlısı Allahtan....

gülem maşallah sonuçlarınız gayet güzel... bence işe yaramış ilaç, keşke morfolojiye de bakılsaydı, bi fikrimiz olurdu. ama sen bu sonuçlarla normal yolla hamile kalırsın inşallah... darısı başımıza.
biziim maalesef morfoloji %0, sayı ve hareket te sorunlu. hayırlısı Allahtan....

canım benim sağol,inşallah...dediğin gibi herşeyin hayırlısı..sizde kullanıyomusunuz bu ilacı?Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah:))

:ecrin_bebek:benimde eşim proxeed plus kullanıyor . 4 kutu yani 2 ay kullandı hamile kaldım. ama 1 buçuk aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. bu arada eşim ilacı bıraktı şimdi yeniden kullanmaya başladı bakalım daha 15 gün oldu. bu arada hamile kalmadan önce her gece keçi boynuzu suyu içiriyordum ama şimdi yapmıyorum. ben bu ilacın iyi geldiğine eminim 20 gün sonra test yaptırıcaz sonucu paylaşırım.

:ecrin_bebek:benimde eşim proxeed plus kullanıyor . 4 kutu yani 2 ay kullandı hamile kaldım. ama 1 buçuk aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. bu arada eşim ilacı bıraktı şimdi yeniden kullanmaya başladı bakalım daha 15 gün oldu. bu arada hamile kalmadan önce her gece keçi boynuzu suyu içiriyordum ama şimdi yapmıyorum. ben bu ilacın iyi geldiğine eminim 20 gün sonra test yaptırıcaz sonucu paylaşırım.

guldemir;bebeğin için çok üzüldüm..inşallah yakın zamanda sağlıklı bi şekilde olur.bende bu ilaca güveniyorum nedense..sizdeki problem neydi?test yaptırınca ilk durumunuzuda yazarsan sevinirim.aradaki farkı merak ettim..burdan takip ederim.sevgiler..

canim sizdde sorun neydi
bebegin kaybetmene cok uzuldum ama simdi sevinmemeiz gereken bir sey var oda ilacin ise yaramis olmasi insallah rabbim ikinci bebegini sana sag salim verir

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

bende bugün katıldım aranıza
amaepeydir takip ediyordum . eşimin spermleri 6 mlyondu
keçiboynuzu ve proxeed plustan sonra pek bir ilerleme olmadı bence . 2.5 ay kullnadı. saysı 9 milyon harektliliğide çok az artmışsizce nasıl

Back
X