Erkek İnfertilitesi Proxeed plustan sonraki ilk test......

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar
arkadaslar bir ay kullanimdan sonra artik proxeed plusa ihtiyacim kalmadi. Hamileyim. Darisi isteyen herkese. Elimde 10 kutu ilac kaldi. Amerikadan getirttmistim. Bavulda yer kaplamasin diye kutularindan cikartilmisti. Bir kutusun 99tl hepsini apmak isteyen olursa dahada duserim. Ozelimden yazanlara cevap veremiyorum malasef. Almak isteyen olur ise sahibinden.com da ablam satisa cikardi. Kullanici adi maside. Bol sanslar

merhaba canım tam sipariş veriyordum internetten bu yazını gördüm ne kadara verirsin en son ben 3-4 kutu alabilirim

Canım böle bir haber vermişisn yardımcı olurum diye ancak kontrol etmezsen nasıl yardımcı olacaksınki? Dünden beri senden haber bekliyorum

proxed plus kaç ay kullandınız arkadaşım.benim eşimde azosperm ve doktor microteseden 3 ay önce kullansa daha iyi olur.eğer gerçekten böyle çıkış oluyorsa bu çok güzel.

KIZLAR MERHABA ,
proxeed öncesi 1,6 mil , 1ml de 0,8 mil morf %2 ileri hareket-hareket sıfıra vurmuştu , epididimit vardı , antibiyotik sonrası da test ayynıyydı..3aylık proxeed sonrası sabah-akşam portakal suyuna 1er şase ile;
total 28milyon , 1ml de 6milyon , ileri hareket %60 :) total hareket %68 :) morfoloji %3 :)
takviye olarak , ıspanak ( çigden salatasına koyuyorum) , her akşam 1 nar , 1muz , yeşil salata (turp ve havuçlu) , stress dırdır yok :)
bolll salavatt , boll besmele, boll esma'ül hüsna..
rabbime şükürler olsun , bitti denen yeniden başladı , bizde işe yaradı çokk çokk çok şükür...
inşallah 3 ay daha devam ve yine yazarım.. o ilaç ya da bu ilaç , ben eşime ot ve turevlerinin faydasız oldugunu gördüm , inşallah herkes kendi bunyesine yarayanı bulur ve kucaklarımız tez vakitte dolar..

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA ,
proxeed öncesi 1,6 mil , 1ml de 0,8 mil morf %2 ileri hareket-hareket sıfıra vurmuştu , epididimit vardı , antibiyotik sonrası da test ayynıyydı..3aylık proxeed sonrası sabah-akşam portakal suyuna 1er şase ile;
total 28milyon , 1ml de 6milyon , ileri hareket %60 :) total hareket %68 :) morfoloji %3 :)
takviye olarak , ıspanak ( çigden salatasına koyuyorum) , her akşam 1 nar , 1muz , yeşil salata (turp ve havuçlu) , stress dırdır yok :)
bolll salavatt , boll besmele, boll esma'ül hüsna..
rabbime şükürler olsun , bitti denen yeniden başladı , bizde işe yaradı çokk çokk çok şükür...
inşallah 3 ay daha devam ve yine yazarım.. o ilaç ya da bu ilaç , ben eşime ot ve turevlerinin faydasız oldugunu gördüm , inşallah herkes kendi bunyesine yarayanı bulur ve kucaklarımız tez vakitte dolar..

Allah insallah bebek haberini yazmayida nasip etsin.bende Allahin izniyle yazicam test yaptirinca insallah guzel haberler yazmak banada nasip olur.Cok mutlu oldum sizinle Allah herkesin yardimcisi olsun.

Allah insallah bebek haberini yazmayida nasip etsin.bende Allahin izniyle yazicam test yaptirinca insallah guzel haberler yazmak banada nasip olur.Cok mutlu oldum sizinle Allah herkesin yardimcisi olsun.

cnm aminn innşallahhh, inşallah senden de guzel hbrler alalım cnm benim.. degerleriniz nasıl sizin?

yazıları okuyunca cok sevindim işe yarayan arkadaşlarda inş.sonuç hepimizin istediği gibi olur...bize 3 aydır kullanıyoruz bakalım haftaya test yaptıracagız artmışmı diye.inş.olumlu bişeyler yazarım bende dua edin dostlar...

yazıları okuyunca cok sevindim işe yarayan arkadaşlarda inş.sonuç hepimizin istediği gibi olur...bize 3 aydır kullanıyoruz bakalım haftaya test yaptıracagız artmışmı diye.inş.olumlu bişeyler yazarım bende dua edin dostlar...

Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bizde perşembe test yaptıracaz çok heycanliyim.. ama bizimki sadece vitamin kürler bitkisel takviyeler .. Bunlar bitikten sonra bende proxeed düşünüyorum.

Sizin sayıniz kaçtı başlamadan önce??

sayımız 300 binle başladık.daha sonraki testlerde 5000 oldugunu gördük ama farklı merkezlerde yaptırdık belkş kriterlere göre değişiyor ya oyuzden 5000 çıkmıştır..şuan bilmiyoruz bakalım nasip inş.yukselmiştir.

sayımız 300 binle başladık.daha sonraki testlerde 5000 oldugunu gördük ama farklı merkezlerde yaptırdık belkş kriterlere göre değişiyor ya oyuzden 5000 çıkmıştır..şuan bilmiyoruz bakalım nasip inş.yukselmiştir.

Inşallah yükselme olmuştur ve doğal yolla gebelik oluşur..

Bizde binlerdeydik bi tüp yaptırdık negativ sonuçlandı.. sonra proxeed önerdi doktor. Maddi durumuz olmadığından kürler vs. Kullandık 1 ay. Sonra test yaptırdık 1mil. cıktı devam etik kullanmaya. Şimdi ikinci aya GİRECEZ işte perşembe test yaptıracaz..

canim ins sayiniz artar milyon milyon gecersiniz.
bu ilac olu spermler icin de fayda saglar mi

Inşallah yükselme olmuştur ve doğal yolla gebelik oluşur..

Bizde binlerdeydik bi tüp yaptırdık negativ sonuçlandı.. sonra proxeed önerdi doktor. Maddi durumuz olmadığından kürler vs. Kullandık 1 ay. Sonra test yaptırdık 1mil. cıktı devam etik kullanmaya. Şimdi ikinci aya GİRECEZ işte perşembe test yaptıracaz..

Ve test 4.mil çıktı.. Bitkisel yöntemlere devam şimdilik.. tekrar yazarım inşallah..

Sayımız 4mil dileğimiz 1bebek Allahim sen nasip et..

merhaba arkadaşlar;

3 ay önce proxeed kullanmaya başladı eşim. 3 ay önceki test sonucumuz;
Toplam sayı: 30mly
ml.'de: 5 mly
morf:%1 idi.

bugün eşim tekrar baktırdı sonuçlarına. yani 3 aylık proxeed kullanımından sonra. bugünkü sonucumuz;
Toplam sayı: 105 mly
ml.'de: 15 mly
morf:%5 çıktı

yani sanıyorum proxeed bize yaradı. aynen devam edicek eşim kullanmaya.

en azından şu durumda tüp bebekten aşılama seviyesine çıktık. dr. normal yolla da olabilir, sadece biraz daha yavaş olabilir demiş.

henüz napıcamıza karar vermedik. ama Allahım hakkımızda hayırlısını versin. bakalım görücez bundan sonrasını da...

merhaba arkadaşlar;

3 ay önce proxeed kullanmaya başladı eşim. 3 ay önceki test sonucumuz;
Toplam sayı: 30mly
ml.'de: 5 mly
morf:%1 idi.

bugün eşim tekrar baktırdı sonuçlarına. yani 3 aylık proxeed kullanımından sonra. bugünkü sonucumuz;
Toplam sayı: 105 mly
ml.'de: 15 mly
morf:%5 çıktı

yani sanıyorum proxeed bize yaradı. aynen devam edicek eşim kullanmaya.

en azından şu durumda tüp bebekten aşılama seviyesine çıktık. dr. normal yolla da olabilir, sadece biraz daha yavaş olabilir demiş.

henüz napıcamıza karar vermedik. ama Allahım hakkımızda hayırlısını versin. bakalım görücez bundan sonrasını da...

Hayırlı olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Doğal yolla mi oldu ?

Hamilelik takvimi görünce çok sevindim. Doğum yaptın mi? Nasıl gebe kaldın tedaviyle mi

Hamilelik takvimi görünce çok sevindim. Doğum yaptın mi? Nasıl gebe kaldın tedaviyle mi
canım nasıl gidiyor tedaviniz?artış var mı sayınızda
krc arkadasımızı tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşaallah.

Hayırlı olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Doğal yolla mi oldu ?
çok teşekkür ederim. maalesef doğal yolla olmadı, beklemek istemedik daha fazla tüp bebek yaptırdık. darısı başınıza olsun inşallah..
not: bu arada belirtmek isterim, eşim şubatta ağır grip oldu ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldı, ateşlendi de. biliyorsunuz bunlar spermlere kötü etki ediyor ve etti de. biz de spermlerin daha toparlanmasını beklemek istemedik.

Back
X