- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün katıldım aranıza
amaepeydir takip ediyordum . eşimin spermleri 6 mlyondu
keçiboynuzu ve proxeed plustan sonra pek bir ilerleme olmadı bence . 2.5 ay kullnadı. saysı 9 milyon harektliliğide çok az artmışsizce nasıl
bende bugün katıldım aranıza
amaepeydir takip ediyordum . eşimin spermleri 6 mlyondu
keçiboynuzu ve proxeed plustan sonra pek bir ilerleme olmadı bence . 2.5 ay kullnadı. saysı 9 milyon harektliliğide çok az artmışsizce nasıl
biri kasımda sayı.6 milyon areket toplam ileri ve yavaş toplam %25 ti şimdi ise ocak sonu itibariyle sayı 9 milyon hareket toplam ikisi %35 olmuş %66 normal sperm. arkadaşlar bu arada her vakşam keçiboynuzu ve ilacı sabah akşam eşim içti. ben daha fazla olur sandım ama olmadı . bu arada 2 yıl spina bifidadan sonlandırılmuş bir gebeliğim var ilk aydan kendiliğinden kamıştım.son 1 yıldır istiyoruz haziranda ilk test yaptırdığımda sayımız 18 milyondu sonra kasımda düşmüş nasılsa .birde eşim keçboynuzu nu ve ilacı kulllandıktan sonra galiba meni miktarı çok azaldı gibi geliyor bana .ilginç.ne dersiniz buna
selam arkadaşlar.eşimde kararsız kalmasına rağmen 3 ay önce kullanmaya başladı.salı günü tüp bebek için görüşmeye gittiğimiz merkezdeki sonuçlarımıza göre 18.000.000 olan değerler 31.000.000 olduğunu gördük.hareketlilikte de gelişme var.dr istersek bir süre beklememizi kendiliğinden gebelik olma ihtimalinin olduğunu söğledi.tüp bebek yerine de aşılamayı önerdi.kullanmayı düşünenelere mutlaka öneriyorum
6 aylık proxeed plus için yurt dışından 1000 tl ye getirebiliyorum
ilgilenenen olursa cevap yazsın
merhaba benimeşim bu ilacı kullanıyor 3ay kullandı test yaptık ve hareketli sayısı 25ten 45 çıktı zaten hareketlilikte sorun vardı yani işe yarıyor
:ecrin_bebek:
herkese merhaba..eşim 2,5 aydır proxeed plus kullanıyordu.geçen hafta üroloji prof.undan randevu aldık,ve bi tıp fakültesine gittik.amacımız test değildi varikoselini değerlendirsin diye gittik.testte yaptırdı doktor bende sizinle paylaşmak istedim.yanlız tıp fakültesinde yöntem kruger değil.birde morfoloji bakmıyoruz dediler..(bize o lazımdı) ayrıca numuneyi verdikten tam 50 dk.sonra doktor(sayımı başka bi ürolog yaptı) gelebildiği için bekletildi diye sinirlendik.ilk testimizde ekimde yaptırmıştık;kruger yöntemi ile;toplam sayı 92 milyon-toplam hareketli:%56-ileri h:%9-yerinde h:%43-hareketsiz:%4 morfoloji:%3 idi.
şimdiki sonuçlar; toplam sayı 195 milyon -toplam hareketli:%78- ileri h:%13-yavaş h:%65 yerinde h:%7 hareketsiz:%15 ayrıca sayımı yapan ürolog yanımıza gelip daha önceden bi sıkıntımı vardıda tahlil istedi hoca dedi,bu numune gayet normal dedi.sayımı kendisinin dikkatle yaptığını belirtti ama 50 dk.geçince insan sinir oluyo.bende eski sonuçları gösterdim.neyse hocanın yanına gittik.durum iyi ama beklemek istemiyorsanız aşılama yaptırın dedi.bende normal olur derseniz bekleyelim dedim 1 mlyn la hamile kalanda var,neden olmasın dedi.ve bu kadar:) biraz karışık yazmış olabilirim.50 dk.geç sayıldı diye kızdık ama bekletilmese dahada iyi çıkardı diye seviniyoruz:) tabi bizim asıl sorunumuz morfoloji ve ondaki değişikliği öğrenemedik.artık proxeed plus işe yaradımı bana fikir verin.