MerhabaKızlar merhaba. Evliliğimin ilk zamanlarındayım ve biraz destek almak için problemlere karsı psikiyatriste göründüm. Prozac 20 mg verdi ve kendimi çok iyi hissettim fakat 2. Kutuya gecmeme yakın uyuz gibi kasınmaya başladım ve sürekli devam etti bacaklarım kollarım bütün yerim kasınmaya ve yara olmaya başladı bende bu sebeple doktora danışmadan ilacımı kestim ve 1 hafta sonra kaşıntım gecti bu problemi yasayanlar var mı. Ayrıca hamile kalmayı etkiler mi
Bende aptal gibiydim duygu durumum resmen polyana gibi olmuştu sinirlenmek istediğim şeylere bile sinirlenmiyodum abuk subuk oldumMerhaba
Ben seneler önce şurup olarak kullanmıştım. Çok zaman geçti üzerinden bu ilaçla ilgili tek hatırladığım güzel kafa yapıyordu bende
Bende de tek yan etkisi sürekli gülmek olmuştu, hiç olumsuz bir şey yaşamadım. Doktorunuza danışmadan bırakmanız doğru değil bence
Merhaba. Çok fazla olmuş bu yorumu yapalı ama kaç günde bitti acabaBen de prozac 20 mg kullanırken kaşıntı yaşadım.Tek bir yerde olmayan, vücudumu gezen bir kaşıntı,kurdeşen yani.Ben o dönem aşı olmuştum,ona bağladım ama uzun süre geçmeyince prozactan olduğunu düşündüm.Zaten prospektüsünde yaygın yan etki başlığında kurdeşen yazıyor.Ben bırakmadım,azalarak bitti.
İnanın değil kaç günde bittiğini kaşıntı yaşadığımı bile yorumumu görünce öğrendim.Hiç hatırlamıyorum.Bu da antidepresanların uzun vadedeki yan etkisi.Merhaba. Çok fazla olmuş bu yorumu yapalı ama kaç günde bitti acaba
17. Günden sonra ıyı hıssetmeye baslamıstımMerhaba ben 13 gündür kullanıyorum ama ilaç saatine yakın akşam üzeri bı değişik hissediyorum atak geciricek gibi korku endişe ilk günlerde bulantı iştahsızlık çok oldu ama bu ruh hali bitmedi hala ne zaman geçer
Bende bekliyorum hemen etki etmiyormus şimdi nasılsınız iyilestinizmi bı de bırakırken zorlanma oluyormu17. Günden sonra ıyı hıssetmeye baslamıstım6 aydır kullanıyorum son ıkı aydırda 3 tane kullanıyorum
Günde 3 tanemi17. Günden sonra ıyı hıssetmeye baslamıstım6 aydır kullanıyorum son ıkı aydırda 3 tane kullanıyorum
Evet . Benım anlamsız ama kullandıgım ılk bır haftaya yakın bı bosvermıslık bu sakınlık gelmıstıGünde 3 tanemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?