prp yani kendi kanınla yüz gençleştirme yaptıran var mı?

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
güzel hatunlar yaş 28 olcak ve benım kaz ayaklarım mı dersınız yoksa kaz toynakalrım mı..fena haldeler..cildim de lekeler.hafıf yercekımıne maruz kalan yanakta sarkmalar.. bu yuzden prp dusunuyorum.yaptıran varmı ? nerde yaptırdınız? kendıme bi hayrım dokunsun ıstıyorum.o_O.fikirlerınızı beklıyorum

Bu yöntemi pek çoğumuz Amerikalı sosyete Kimle tanıdık.
Ama tahmin edersin ki onun yaptırdığı yer son teknoloji donanımlıdır.
Bizim burada gidersin bulaşıcı bir hastalık kapar gelirsin.
He çok param var gidip iyi bir yer bulurum dersen o başka ama bana güvenilir gelmiyor.

Çok çok çok para vermediğin , yapan cidden uzman olmadığı sürece bence iyi bir fikir değil.

Lekeler için Clinique Dark Spot Corrector tavsiye ederim. Bolca C vitamini ye cildin için. ebay.de de uygun fiyata clinique ürünleri var.

İkizlere selamımı söyle :) Kaç aylık oldular?

Çok çok çok para vermediğin , yapan cidden uzman olmadığı sürece bence iyi bir fikir değil.

Lekeler için Clinique Dark Spot Corrector tavsiye ederim. Bolca C vitamini ye cildin için. ebay.de de uygun fiyata clinique ürünleri var.

İkizlere selamımı söyle :) Kaç aylık oldular?

hemen tavsıyenı not aldım bıle canım:KK74: ..iyiler cok sukur.. 8 aylık olduk..bakıcı artı annem bakıp ben calısıyorum .ellerinden öperler :KK60:

Bu yöntemi pek çoğumuz Amerikalı sosyete Kimle tanıdık.
Ama tahmin edersin ki onun yaptırdığı yer son teknoloji donanımlıdır.
Bizim burada gidersin bulaşıcı bir hastalık kapar gelirsin.
He çok param var gidip iyi bir yer bulurum dersen o başka ama bana güvenilir gelmiyor.

yok be canım fazla param yok..kredı kartına taksit yapıcam valla bunaldım.:KK61:.bı de bırden kılo verınce yuzum suzuldu.geç kalmadan yıllar gıtmeden kendıme bakayım dıyorum.kremler bı ıse yaramıyor..haklısın cok da guvenılır degıl gıbı...ama etkısını goren cokmuş.

yok be canım fazla param yok..kredı kartına taksit yapıcam valla bunaldım.:KK61:.bı de bırden kılo verınce yuzum suzuldu.geç kalmadan yıllar gıtmeden kendıme bakayım dıyorum.kremler bı ıse yaramıyor..haklısın cok da guvenılır degıl gıbı...ama etkısını goren cokmuş.
Daha yeni bir yöntem Türkiye'de.
Madem bir şey yapacaksın daha kanıtlanmış şeyler dene bence.

Lazen peeling, kimyasal peeling..Lazerle yapılan çok şey var.

Bunun da ötesinde dermokozmetik ürünler alıp evde kendin kullanabilirsin.

Bunların tek seansı için vereceğin parayla neredeyse tüm seti bile alabilirsin. Yaşın çok genç, bence bu tür şeyler dışında iyi bir bakım uygula.

Back
X