- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 41
- Konu Sahibi Rasperry84
-
Evet yaa yaptırıp sonuç alanlar kütfen paylaşasın, geçmiş olsun canım nasıl geçti operasyon anestezi aldınmı?
Bende 20 ekimde yaptırdım adet geç oluyor yada lekenme oluyor denmişti bana ama günümde adet oldum fayda etmedimi bilmiyorumBen 30 Ekim de prp yaptıracağım .Daha önce bu tedaviyi görenler tecrübeleri ve sonuçları yazabilirmi ?
İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın benim gittiğim doktora bir bayan normal hamile kalmış prp sonrasi ve rezervi 0.2 lerdeyken belki 2nci adet olmasın bişeye gerek kalmazBana doktorum birşey demedi sadece 2. Adetin de tedaviye başlayacağız dedi . Heyecanla bekliyorum
Tabiyki bilgilendiririm inşallah Rabbim isteyen herkese versin bizede beraber doktorum la konuştum dedi prp adet tarihi degistirmez 2nci adet inde kontrole gel gecikirsedehaber ver dediAy inşallahhh belkide olur valla , bı ay adetim de kontrole gidicem bakıcak duruma , sende de olur belki böyle birşey olursa bizide bilgilendir olurmu
Aynen banada öyle dedi , zaten iletişim de olduğumuz için değişkenliklerin bilgisini veriyorum . Anne olmak isteyen herkese hayırlı haberler almak nasip etsin inşallahTabiyki bilgilendiririm inşallah Rabbim isteyen herkese versin bizede beraber doktorum la konuştum dedi prp adet tarihi degistirmez 2nci adet inde kontrole gel gecikirsedehaber ver dedi
Evet adetliyken bakılıyor yumurtaları daha net görüyorlar sanırım 2.günüBende yaptirdim ve hersey ise yaradi cok sukurSakin korkmayin anestezi yapiliyor hicbisey hissetmiyorsunuz. 2. Adetinizde alttan muayene yapiliyor haberiniz olsun. Ben sasirmistim cnku karindan bakilcak sandim adetli die
Ben ilk tramsfer için iki yumurta oluştu zatenHayirlisi olsun hepinize hem maddi hem manevi biraz yipratici bir surec ama olsun da her dk sina degiyorPrp ise yaramissa o gunden itibaren igne veriyorlar kendinize igne yapiyorsunuz hergun. Belirli araliklarla kontrollere gidiyorsunuz. Ve size tavsiyem kalan embriyolarinizi dondurun bence. Cnku ilk transferden sonra embriyo tutunamazsa birdaha ayni seyleri sil bastan yasamayin. Direk transfer yaptirabililirsiniz . Tabi detayi bilgiyi doktorunuz anlatir .
evet daha önce transfer için iki yumurta toplandı ancak transfere yetişemeden gittiler . Şimdi önden prp yaptıkki sağlıklı büysün diye inşallah bu sefer sağlıklı büyürler bölünme durmazHayirlisi olsun hepinize hem maddi hem manevi biraz yipratici bir surec ama olsun da her dk sina degiyorPrp ise yaramissa o gunden itibaren igne veriyorlar kendinize igne yapiyorsunuz hergun. Belirli araliklarla kontrollere gidiyorsunuz. Ve size tavsiyem kalan embriyolarinizi dondurun bence. Cnku ilk transferden sonra embriyo tutunamazsa birdaha ayni seyleri sil bastan yasamayin. Direk transfer yaptirabililirsiniz . Tabi detayi bilgiyi doktorunuz anlatir .
Bunu duyduğuma çok sevindim , içim rahatladı benim amh 0,17 bakalım bende heyecanla bekliyoru. Amh yükseldiğini kaç gün sonra öğrendin .Benim ilk denememdi ve direk riske atmamak icin hemen once PRP yaptirdim. Amh 0,60 ken 1,33 yukseldi cok sukur. 5 tabe yumurta sayiliyordu PRP den sonra 11 yumurtam olmustu hepsi toplandi 8 i cok iyi gelisti. Transferde 2 yumurta mi veriliyor her yerde bilmiyorum ama benim oyle oldu. Sizinde PRP etkili olacak insallahBiz be varsa yaptirdik yani en iyi sprem secme islemi ve embriyoyu rahma yapistirmak gibi.. tabi yinede gerisi sans embriyonun tutunmasi fln orda..
2. Adeti oldugunuzda 2. Veya 3. Gun kan testi yaptiriyorsunuz. Yaptirmaniz gereken testleri doktorun soylemis olmasi gerekiyor. Ama zaten muayene ederken yumurta sayinizi oncesinden fazla sayarlarsa amh ta artmis demektir. Cnku Amh hormonu yumurta rezervinizle dogru orantili artar yada azalir.Bunu duyduğuma çok sevindim , içim rahatladı benim amh 0,17 bakalım bende heyecanla bekliyoru. Amh yükseldiğini kaç gün sonra öğrendin .
Ben 1. Adetimin 2. Günü gidicem muhtemelen 2. Adetin de tedaviye başlarız dedi . İçim rahatladı senin yükseldiğini duyunca2. Adeti oldugunuzda 2. Veya 3. Gun kan testi yaptiriyorsunuz. Yaptirmaniz gereken testleri doktorun soylemis olmasi gerekiyor. Ama zaten muayene ederken yumurta sayinizi oncesinden fazla sayarlarsa amh ta artmis demektir. Cnku Amh hormonu yumurta rezervinizle dogru orantili artar yada azalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?